En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3/5 Rom
  • 3/5 Service
  • 2,5/5 Verdi
  • 3/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

109 vurderinger
Utmerket
 
16
Veldig bra
 
23
Bra
 
13
Mindre bra
 
17
Dårlig
 
40

Fem siste vurderinger

03.10.2023

av L3035PVamandas

Ikke 5-stjerners

5-stjerners? Mer som et 3-stjerners. Vi hadde et godt førsteinntrykk, men det dabbet fort av. Førsteinntrykket var et veldig fint hotell med store rom, men det hjelper ikke når frokosten var noe av det værste jeg har opplevd. Det var ikke oppskjært frukt, kun noen brune epler og bananer. Kiwien var ikke moden. Dårlig utvalg av pålegg, ingen bacon til eggene, varm juice og melk som vi drakk av plastbeger.. på et 5-stjerners hotell? De fylte heller ikke på pålegg, når det var tomt. Frokosten var like dårlig tidlig på morgenen som senere mot slutten av frokost-tiden. Det var noe skittent på bordene og de siste dagene valgte jeg å kjøpe meg frokost på supermarked istedet. Vi var flere som reiste ilag og på alle rommene manglet vi enten dyne, dopapir, kopper eller håndduker. Her burde der være en sjekk-liste. Vi fikk ikke roomservice de første 3 dagene og måtte be flere ganger om at de måtte komme med f.eks. håndduker. - Det var noe som feilet dusjen på alle rommene våre. På vårt rom var slangen ødelagt, så det sprutet til alle kanter. + Svartmugg i dusjen? - Nabohotellet spilte helt sinnsyk høy musikk hele kvelden alle dager i uka. + Utenfor sesong. Dette ble veldig slitsomt. - Balkongen ble ikke vasket på hele uka. Mye fugleskjit. - kjøleskapet ble ikke ordentlig kaldt. Hotellet hadde heller ikke noe å tilby på rommet som f.eks flaskevann/kaffe/te. - safen var lukket og låst, mistenker at man må leie den. Det bruker å være gratis når man betaler for 5-stjerners hotell. Beklager, dette hotellet velger jeg ikke igjen. Det som er synd er at det har potensialet til å bli kjempebra, så jeg håper hotellet tar til seg det som blir sagt.

 
21.09.2022

av jrb566 Norge

Jeg håper de har vasket rommet å kastet søppel..

Det er det verste plassen jeg har vært på, 5 stjerne, de holder på og pusse opp men små sinte ansatte, varm øl, allinclusiven er drikke varm , sikkelig dårlig mat, en plass er maten og en annen plass er drikke, så må løpe rundt hele tiden,min anbefaling ikke reis hit..

 
21.09.2019

av Avalynna1

Lite hyggelig!

Vi reiste med Apollo! Rommet på bakkeplan var som forventet. Ikke noe koselig men god størrelse. Badet luktet mugg og var skittent. Vi valgte å sove der kun 1 og siste natt i ferien. Vi hadde bil å reiste sør i landet! Frokost buffe var katastrofe. Dårlig renhold og mat. Reiser dere hit bør dere vurdere et annet sted!

 
13.08.2019

av gunnisin

Flott sted

Vi bodde på Diamma i juli/august 2019 og vi blei positivt overrasket over stedet. Rommet var supert og sengene var fantastisk deilige. Rommet blei rengjort bra hver dag. Frokost var innkludert i oppholdet, og maten var skikkelig god. Brettene blei fyllt opp hele tiden slik at alt - både brød, pålegg, egg etc hele tiden fremsto som ferskt og godt. Beliggenheten til stranda er flott. Bare noen meter å gå til gratis solsenger. Gode spisesteder langs strandpromenaden. Det eneste "negative" var avstanden til byen, men den visste vi jo om da vi bestilte oppholdet.

 
17.07.2019

av Tonje K

Koseligt hotell

Vi var 2 par som var på diamma i juli 2019. Dei som jobber der er kjekke folk, men frokosten blir du lei. Det var lite utvalg og brødet var så tørt. Det var ikkje smør tilgjengelig heller. Sengene på romme MÅ dei bytte ut! Begge madrassenese som var på rommene våre var ødelagt. Dysjen på rommet vårt var også tett så de rant vann ut på rommet. Det var veldig kort vei til stranda og masse solsenger som var gratis. Bassenge var også bra utenom alle trerna som dekke for sola utover dagen.