Fanari Khaolak Resort – Courtyard

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Fanari Khaolak Resort – Courtyard har en herlig beliggenhet med kort vei til den herlige sandstranda og Bang Niangs lille sentrum. Hotellet er delt inn i to deler der hver del har et fint bassengområde med barneseksjon. I restauranten kan du nyte av så vel thailandske som internasjonale retter.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn/1-5 personer, hvorav 3 barn. Dobbeltrom i bungalow for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Personalet .
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 800 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fanari Khaolak Resort - Courtyard består av to deler som ligger i en stor og frodig hage. Dobbeltrommene ligger i hovedbygningen og bungalowene ligger spredt omkring på området. Hver del har et eget bassengområde med barneseksjon og poolbar samt gratis solsenger, parasoller og håndkleservice. Det er også mulighet for massasje ved bassenget mot avgift.

Gratis wifi i fellesområdene. Restaurant som serverer thailandske og internasjonale retter. Noen kvelder i uka er det underholdning. Room service på dagtid. Minimarked. Til Bang Niangs sentrum og til stranda er det cirka 800 meter. Khao Lak ligger 3 kilometer fra hotellet. Lokaltrafikk.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Verdt å vite

  • I lavsesong og ved dårlig vær (monsun) kan stranda som ligger nærmest hotellet være ubrukelig på grunn av store bølger.
  • Bungalowene ligger spredt på et større område og det kan være du må krysse en liten vei for å komme fra rommet til hovedbygningen.