Eden Beach Resort & Spa, a Lopesan Collection Hotel

Velkommen til Eden Beach Resort & Spa, a Lopesan Collection Hotel ligger ved en hvit sandstrand og med utsikt over havet i herlige Khao Lak. Her kan hele familien slappe av og nyte i ett av de mange bassengene, på stranda, med en velgjørende spabehandling eller en herlig vellaget måltid i en av hotellets restauranter.

Få rabatt på din drømmereise! 

Bestill nå og få 1 000,– i rabatt per person på dette reisemålet samt flere eksotiske reisemål i perioden 1. oktober 2022 til 30. april 2023. Kampanjen gjelder til og med 16. oktober. Gjelder kun nye bestillinger. Rabatten er allerede trukket fra. Les mer om tilbudet her »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Superiorrom for 2 personer. Deluxerom for 1-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Juniorsuite deluxe for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Juniorsuite deluxe med utgang til basseng for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Suite for2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Eden Beach Resort & Spa, a Lopesan Collection Hotel lokker med en uovertruffen beliggenhet like ved havet og stranda i Khao Lak. Her kan du se frem til deilige bad i havet eller i ett av hotellets fire basseng. Det finnes også et separat barnebasseng for de mindre gjestene. Solsenger og parasoller samt håndklær er inkludert. Vil du bytte håndklær er det ikke noe problem å gjøre det mot en mindre avgift. I poolbaren Sunset kan du stille tørsten uten å forlate bassengområdet.

På hotellet er det flere restauranter. Restaurant Gensis ligger ved bassenget og er åpen hele dagen og lokker med lette, helseriktige måltider, spennende sandwicher samt fisk og skalldyr fra grillen. Restaurant The Senese har en lunsjmeny med salater, sandwicher og drikke. På Sunne Terrace serveres klassiske retter fra det italienske kjøkkenet. I The Deli Café serveres lettere lunsj, søtsaker, kaffe og te samt cocktails.

Treningsrom og mulighet til å leie sykkel. Kajakker kan leies på stranda. Wifi er inkludert på hele hotellet. Lekerom. Vil du shoppe litt tilbyr hotellet shuttle service til et shoppingsenter i nærheten, mot avgift.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost og middag, drikke til middagen er ikke inkludert).
  • Helpensjon (frokost, lunsj og middag, drikke til lunsj og middag er ikke inkludert).

Legger du til halv- eller helpensjon er julemiddag 24.12 og nyttårsmiddag inkludert.

Alle hoteller – Khao Lak

Baan Khaolak Beach Resort – vinter

Baan Khaolak Beach Resort er et utmerket valg for alle livsnytere. Hele hotellet ligger i frodige omgivelser, og ved stranda kan du velge om du vil bade i bassenget eller i havet. En kort spasertur fra hotellet ligger Nang Thon Beach som frister til et hyggelig stopp for deg som vil kjøpe suvenirer.

Khaolak Emerald Beach Resort

Khaolak Emerald Beach Resort vender seg til familier som ønsker en rolig ferie i vakre omgivelser. Med beliggenhet på stranden finner du roen ved ett av de to bassengområdene. Kveldene avsluttes på beste måte med gode fiske- og skalldyrsretter.

La Flora Khao Lak

På La Flora Khao Lak venter herlige bad, deilige spabehandlinger og fristende matopplevelser. Vi kan anbefale i Restaurant Sire som byr på både havutsikt og lekre skalldyrretter. Et annet tips er å velge dobbeltrom med delt basseng eller direkte utgang til bassenget, bedre blir det ikke!

Ramada Resort Khao Lak

Velkommen til frodige omgivelser på Ramada Resort Khao Lak. Nede ved stranda ligger bassengområdet og en av hotellets restauranter med deilig mat og havutsikt. Ta rolige spaserturer i strandkanten, en treningsøkt i treningsrommet eller kanskje du unner deg en herlig spabehandling.

Graceland Khao Lak Resort

Graceland Khao Lak Resort byr på et herlig ferieliv med god mat, utmerket service og kort vei til stranda. På hotellet er det tre restauranter, et fint bassengområde og en rekke ting å finne på for hele familien. Bestiller du en villa kan se frem til en egen liten hage med basseng og jacuzzi.

The Waters Khao Lak by Katathani

Velkommen til stilrene The Waters Khao Lak by Katathani – som utmerker seg med de mange bassengene som slynger seg gjennom hotellområdet. Du kan i prinsippet svømme fra uteplassen til swim up-baren. Hotellet har spa med behandlinger og en restaurant med italiensk meny.

X10 Khao Lak Resort

Like ved stranda Lah Own ligger fine og populære X10 Khao Lak Resort– et moderne hotell med hyggelig personale, flere basseng for både store og små samt et lite badeland for de aller minste. Med romslige fine rom, to restauranter og mange fasiliteter er dette et perfekt utgangspunkt for familieferien.

Avani+ Khao Lak Resort

Avani+ Khao Lak Resort er et nybygd og fint hotell på stranda i Khao Lak. Hotellet har et stort utvalg av restauranter, basseng og her kan det bo opptil fem personer i et familierom - juniorsuite. Vil du ha det ekstra fint i ferien så er det mulig å bestille familierom med eget basseng å bestille.