Ivory Playa

Mallorca kommer tilbake i 2022

Grunnet usikre tider har vi blitt nødt til å endre årets sommerprogram. Det innebærer dessverre at vi ikke flyr til Mallorca i år.
Vi håper derimot du finner noe annet fristende blant sommerens store utvalg.

Bare noen meter fra strand i Alcudia ligger leilighetshotellet Ivory Playa med et innbydende bassengområde omgitt av en stor solterrasse og med flotte trær som gir god skygge. Hotellet har massevis av morsomme aktiviteter og et lite spa for egentid og velgjørende behandlinger.

Ukens deal: Reiser i januar 2022

Bestill vinterens feriedrøm i perioden 17. – 26.9 og få 500,- i rabatt per person på alle charterreiser til Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote eller Fuerteventura i januar 2022. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,3 av 10
Basert på 15 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 350 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Ivory Playa ligger nært stranda i barnevennlige Alcudia. På hotellet er det fire bassenger hvorav ett delvis separat barnebasseng og ett innendørsbasseng på hotellets spa. I bassengområdet er det solsenger og parasoller som hotellets gjester kan benytte gratis. Bassenghåndklær mot depositum. Poolbar.

Hotellets restaurant serverer frokostbuffé med varme og kalde retter. Til middag kan du smake på tradisjonelle mallorkanske og spanske spesialiteter samt ett bredt spekter av internasjonale retter. Og på vinkartet finner du mange lokale viner. Det er også en snackbar der du kan spise lunsj eller bare slappe av med noe kjølig i glasset i skyggen når dagen er på sitt varmeste.

Lite treningsrom. Sykkelutleie på hotellet. Spa med innendørsbasseng og jacuzzi, badstue og dampbadstue. Ulike behandlinger mot avgift. Aktiviteter og underholdning på hotellet. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale for barn fra 4 år.

Gjennomfartstrafikk samt støy fra barer og restauranter i området kan oppfattes som forstyrrende. Nærmeste sentrum er Playa de Muro, cirka 350 meter fra hotellet. Inn til sentrum av Alcudia er det cirka 3,5 kilometer.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokostbuffé og halvpensjon mot tillegg.