Ivory Playa

Bare noen meter fra strand i Alcudia ligger leilighetshotellet Ivory Playa med et innbydende bassengområde omgitt av en stor solterrasse og med flotte trær som gir god skygge. Hotellet har massevis av morsomme aktiviteter og et lite spa for egentid og velgjørende behandlinger.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,3 av 10
Basert på 16 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 350 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Ivory Playa ligger nært stranda i barnevennlige Alcudia. På hotellet er det fire bassenger hvorav ett delvis separat barnebasseng og ett innendørsbasseng på hotellets spa. I bassengområdet er det solsenger og parasoller som hotellets gjester kan benytte gratis. Bassenghåndklær mot depositum. Poolbar.

Hotellets restaurant serverer frokostbuffé med varme og kalde retter. Til middag kan du smake på tradisjonelle mallorkanske og spanske spesialiteter samt ett bredt spekter av internasjonale retter. Og på vinkartet finner du mange lokale viner. Det er også en snackbar der du kan spise lunsj eller bare slappe av med noe kjølig i glasset i skyggen når dagen er på sitt varmeste.

Lite treningsrom. Sykkelutleie på hotellet. Spa med innendørsbasseng og jacuzzi, badstue og dampbadstue. Ulike behandlinger mot avgift. Aktiviteter og underholdning på hotellet. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale for barn fra 4 år.

Gjennomfartstrafikk samt støy fra barer og restauranter i området kan oppfattes som forstyrrende. Nærmeste sentrum er Playa de Muro, cirka 350 meter fra hotellet. Inn til sentrum av Alcudia er det cirka 3,5 kilometer.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokostbuffé og halvpensjon mot tillegg.

Alle hoteller – Alcudia & Playa de Muro

JS Sol de Alcudia

JS Sol de Alcudia er et pent hotell som ligger fint til i Alcudia, med kort vei til havna, shopping og restauranter. Den fine Alcudiastranda ligger i passe gangavstand. På hotellet er det et hyggelig bassengområde og et separat solterrasse med jacuzzi. Frokostbufféen er inkludert og du kan også legge til halvpensjon.

Prinsotel La Dorada

Prinsotel La Dorada i Playa de Muro på Mallorca er et familiehotell m ed rolig atmosfære. Herfra er det kort vei til den herlige stranda og naturparken S’Albuferas rike flora og fugleliv. Midt i hotellområdet ligger et fantasifullt utformet bassengområde med flere solterrasser og et separat barnebasseng.

INNSiDE by Melia Alcudia

Velkommen til fine INNSiDE by Melia Alcudia som ligger perfekt til i Alcudia, med kort vei til så vel den herlige stranda som barer og restauranter. Her bor du i pene rom og hotellet har et bassengområde med god plass.