Fakta – Alcudia & Playa de Muro

Transport t/r hotell:

Fra flyplassen til Alcudia og Playa de Muro tar det cirka 1 time.

I slutten av april hvert år (dato varierer) går sykkelkonkurransen Mallorca 312 av stabelen. Dette påvirker fremkommeligheten i trafikken.

Strender:

Alcudia har en 15 kilometer lang finkornet og langgrunn sandstrand som strekker seg via Playa de Muro til Ca'n Picafort. Her kan man leie solsenger, parasoller og pedalbåter.

Uteliv:

Alcudia har et bra fornøyelsestilbud med barer, diskotek og restauranter.

Offentlig kommunikasjon:

Godt utbygd bussnett over hele øya. Stort tilbud av taxi og leiebil.

Aktiviteter:

Mallorca har mye å tilby den sportsinteresserte. Stort tilbud av vannsport, f.eks. windsurfing, paragliding, vannski og dykking. Tennis, golf, ridning, sykling og fotturer.

Nyttig informasjon:

I juli 2016 innførte de lokale myndighetene på Mallorca en skatt på hotellovernattinger. Les mer om turistskatten på Mallorca her.

Ironman
Hvert år, i første halvdel av mai og slutten av september, arrangeres Ironman på nordlige delen av Mallorca – en spennende triatlon-konkurranse som har utviklet seg til litt av en folkefest. Opplegget endrer seg fra år til år, og bekreftet dato om arrangementene er oss som oftest ikke i hende før 4-6 uker før løpsdagen.

Enkelte gater blir avstengt i forbindelse med arrangementet; det kan påvirke transfertider og fremkommeligheten generelt mellom kl. 08.00 og 18.00. I noen tilfeller må gjestene selv bære bagasjen den siste biten fram til hotellet.