Botanico

Botanico

 • • Herlig, tropisk hage
 • • Tenerifes største spa

Flotte Botanico i Puerto de la Cruz er et herlig hotell med eksklusiv atmosfære for deg som vil unne deg noe ekstra i ferien. Her venter rolige dager i den tropiske hagen med en liten sjø i japansk stil, restauranter og barer. Hotellet har også Tenerifes største spa og vil du trene på putten er det en putting green på hotellet.

Få Halvpensjon inkludert!

Bestill nå og få halvpensjon inkludert på dette hotellet. Vær rask! Kampanjen gjelder til og med 30. september. Reiseperiode: 1. november 2022 – 30. april 2023. Gjelder ikke gruppereiser. Se vilkår her


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Suite for 1-3 personer. Familierom for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Den nydelige hagen og den behagelige diskrete servicen
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1,6 km
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Botanico i Puerto de la Cruz er et luksuriøst hotell med en rekke fasiliteter. Her er det et stort og frodig bassengområde med flere oppvarmede basseng og barnebasseng, gratis solsenger, parasoller og bassenghåndklær. Pool-/snackbar.

Hotellet har flere restauranter som ligger rundt omkring på hotellområdet og tilbyr god drikke og mat fra morgen til kveld. La Palmera Real ligger ved bassenget, i den frodige hagen og kan du velge å innta frokosten fra bufféen her. Om ettermiddagen kan du velge alt fra enklere småretter til en fullverdig lunsj her. Il Pappagallo er en italiensk à la carte-restaurant med fantastisk utsikt over Puerto de la Cruz. The Oriental serverer asiatisk mat med bl.a. kinesiske, japanske og thailandske retter på menyen. I The Bar Hall serveres kaffe, te, sandwicher, bakverk og forfriskninger hele dagen. Om kvelden kan du nyte drinker til levende musikk her. The Slim er hotellets restaurant med fokus på helse. Her serveres god og helsenyttig Middelhavskost, inspirert av det den anerkjente diettkosten som er utarbeidet i Bretagne, Frankrike med velbalanserte måltider.

Gratis treningsrom med noen få apparater. Tennisbane, aerobic og putting green samt instruksjon mot avgift. Sykkelutleie med reparasjon av medbrakte sykler. Hotellet har et prisbelønt spa, The Oriental Spa Garden, med aldersgrense 16 år og inngang mot avgift. Spaet har et bredt utvalg av massasje og behandlinger i tillegg til dampbadstue, aromaterapi og basseng.

Alle gjester fra 16 år og eldre, har daglig gratis tilgang til hotellets orientalske spa. Det inkluderer oppvarmet innendørsbasseng og utendørsbasseng med vannmassasje, japansk badstue, tyrkisk bad, iskar, jacuzzi, relax avdeling samt flere klasser med yoga, Thai Chai, vanngymnastikk og stretching. Du må bo på hotellet i minst 5 netter for å dra nytte av dette tilbudt.

Hotellet har øyas største samling av kanarisk kunst og en gang i uken arrangeres guidet tur blant kunstverkene.

Døgnåpen resepsjon. Gratis wifi i fellesområdene. Kveldsunderholdning. Biljard mot avgift. Romservice. Vaskeriservice mot avgift. Frisør. Butikk. Gratis hotellbuss til sentrum. Lokaltrafikk.                              

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).

Når man legger til halvpensjon er julemiddag 24.12 inkludert.

Verdt å vite

 • Flere av bassengene er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid, husk at temperaturen i bassenget kan være lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær.
 • Hotellet tilhører gruppen "The Leading Hotels of the World". Hotel Botanico har gjennom årene fått flere utmerkelser og her har det bodd mange celebriteter opp gjennom årene.

Eksklusive hotell skal alltid ha

 • Klassifisering minimum 5
 • Høy kundetilfredshet                 
 • Spa med variert spa-meny og massasje
 • Eksklusivt bassengområde

Alle hoteller – Puerto de la Cruz

Valle Mar

Det stilige lille byhotellet Valle Mar ligger utmerket til midt på strandpromenaden i Puerto de la Cruz. På hotellets tak ligger det et lite bassengområde med flott utsikt, og vil du ha skikkelig store basseng ligger de spektakulære havbassengene like i nærheten. Etter en kveldsdrink i hotellbaren passer det fint å ta en spasertur i hyggelige Puerto de la Cruz med parker og vakre blomster eller slå seg ned på Plaza Charco for en drink eller en paella.

Bahia Principe Sunlight San Felipe

Bahia Principe Sunlight San Felipe er et populært hotell som ligger ved de store saltvannsbassengene Lago Martiánez og stranda i Puerto de la Cruz. Bassengområdet, avslappende spabehandlinger, tre restauranter og den sentrale beliggenheten er noen av det som gjør at både par og familier trives så godt her.

Teneguia (Tenerife)

Teneguia er et enkelt og hyggelig leilighetshotell som ligger perfekt mellom den fine lavastranden Playa Jardin og torget Plaza del Charco, der lokalbefolkningen også gjerne slår seg ned. En dukkert i det oppvarmede bassenget er alltid fristende etter en dag ute på farten. Her bor du i toromsleiligheter og du kan selv velge om du vil lage noen enkle retter i leiligheten eller utforske byens mange restauranter.

Dragos del Norte

Det moderne leilighetshotellet Dragos del Norte ligger i et rolig område omgitt av en hage i Puerto de la Cruz, Tenerifes eldste og mest sjarmerende ferieby. Bor du på Dragos del Norte har du kort vei til den gamle bykjernen, en svart lavastrand og flere restauranter.

Be Live Experience Orotava

Be Live Experience Orotava er et moderne hotell med utsikt over havet og fjellene. fin til sentralt i sjarmerende Puerto de la Cruz og i gangavstand til den sorte sandstranda. Her bor du i moderne rom, frokostbufféen er inkludert i prisen og den som ønsker kan legge til flere måltider.