DWO Nopal

apollo mondo local

Midt i hjertet av Puerto de la Cruz på Tenerife ligger det lekre Apollo Mondo Local-hotellet DWO Nopal. Her kan du nyte en helseriktige frokost, ta et bad i bassenget på takterrassen og samtidig se ut over byen, de mektige fjellene og havet. Dagen avsluttes med en drink, noen tapasretter og en vakker solnedgang.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom med balkong fr 2 personer. Dobbeltrom uten uteplass for 2 personer. Enkeltrom uten uteplass for 1 person.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Plassering midt i gamlebyen.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1,1 km
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Apollo Mondo Local-hotellet DWO Nopal ligger i midt i den koselige byen Puerto de la Cruz, bare noen skritt fra torget Plaza Charco.

Takterrasse med basseng
På taket finner du et lekkert bassengområde med et basseng og en poolbar med strålende utsikt over byen og den vakre vulkanen Teide. Her er det gode solsenger, parasoller samt bord og stoler. Bassenghåndklær mot depositum. Trapper opp til takterrassen.

Frokost, brunsj og spanske smaker
På hotellets takterrasse spiser du en herlige god og nyttig frokost med utvalg fra en buffé og noen retter som kan velges fra en meny og som tilberedes à la minute. Her kan du også spise brunsj med bagels, Serranoskinke, spanske oster, ferskpresset juice, yoghurt med fersk frukt og nybakt brød og noen bakverk. Fra onsdag til søndag og fra sen ettermiddag til sen kveld serveres tapas og retter i kanarisk stil.

Helse og trening
Innen frokosten på lørdagsmorgen kan du delta på yoga- og pilatestimer på takterrassen inkludert. Timene er også åpne for allmennheten, da mot avgift.

Øvrig om hotellet
Wifi inkludert på hele hotellet. Trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet.

Oppdag omgivelsene
Puerto de la Cruz er en vakker by med et rikt kulturliv, vakre torg og kirker, fine parker, et bra uteliv med blant annet et kasino, diskotek, barer og jazzklubber. Det er også en mengde tapasbarer der man henger etter jobben og middagen. Plaza Charco er det sentrale torget med uteserveringer, der alle samles til en drink, en iskrem, en kopp kaffe eller en smaksrik paella. Lago Martianez er de berømte havbassengene og det finnes to sorte lavastrender på hver sin side av byen. Til strendene Playa de Martiánez og Playa del Castillo samt til havbassengene er det cirka 1 kilometer.

Les mer om våre Apollo Mondo Local-hotell.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé, serveres kl. 7.45-10.00.
Apollo Mondo Local
  • Gode tilbakemeldinger
  • Fin beliggenhet
  • Gode fasiliteter
  • Wifi inkludert

Alle hotell – Puerto de la Cruz

Botanico

Femstjerners Botanico i Puerto de la Cruz er et herlig hotell med eksklusiv atmosfære for deg som vil unne deg noe ekstra i ferien. Her venter rolige dager i den tropiske hagen, herlige behandlinger i hotellets prisbelønte spa og total avkobling. Hotellet tilhører gruppen "The Leading Hotels of the World", og du skjønner hvorfor når du kommer hit.

Valle Mar

Det stilige lille byhotellet Valle Mar ligger utmerket til midt på strandpromenaden i Puerto de la Cruz. På hotellets tak ligger det et lite bassengområde med flott utsikt, og vil du ha skikkelig store basseng ligger de spektakulære havbassengene like i nærheten. Etter en kveldsdrink i hotellbaren passer det fint å ta en spasertur i hyggelige Puerto de la Cruz med parker og vakre blomster eller slå seg ned på Plaza Charco for en drink eller en paella.

Bahia Principe Sunlight San Felipe

Bahia Principe Sunlight San Felipe er et populært hotell som ligger ved de store saltvannsbassengene Lago Martiánez og stranda i Puerto de la Cruz. Bassengområdet, avslappende spabehandlinger, tre restauranter og den sentrale beliggenheten er noen av det som gjør at både par og familier trives så godt her.

Teneguia (Tenerife)

Teneguia er et enkelt og hyggelig leilighetshotell som ligger perfekt mellom den fine lavastranden Playa Jardin og torget Plaza del Charco, der lokalbefolkningen også gjerne slår seg ned for å nyte folkelivet, en kopp kaffe eller en god paella. En dukkert i det oppvarmede bassenget er alltid fristende etter en dag ute på farten. Her bor du i toromsleiligheter og du kan selv velge om du vil lage noen enkle retter i leiligheten eller utforske byens mange restauranter.

Dragos del Norte

Det moderne leilighetshotellet Dragos del Norte ligger i et rolig område omgitt av en hage i Puerto de la Cruz, Tenerifes eldste og kanskje mest sjarmerende ferieby. Hotellet har et bassengområde i den frodige hagen og bor du her har du kort vei til den gamle bykjernen, en svart lavastrand og flere restauranter.

Be Live Experience Orotava

Be Live Experience Orotava er et moderne hotell med utsikt over havet og fjellene. fin til sentralt i sjarmerende Puerto de la Cruz og i gangavstand til den sorte sandstranda. Her bor du i moderne rom, frokostbufféen er inkludert i prisen og den som ønsker kan legge til flere måltider.

AF Valle Orotava

Velkommen til AF Valle Orotava Hotel, et moderne og pent hotell i hjertet av Puerto de la Cruz på Tenerife. Hotellet kan friste med en herlig takterrasse med to oppvarmede basseng, ett med utsikt mot Teide og ett med utsikt over havet. Det er også en poolbar her om du vil slå deg ned og nyte utsikten og sola.

Atlantic El Tope

Atlantic El Tope ligger perfekt til i Puerto de la Cruz med vakker utsikt over både havet, byen og vulkanen Teide. Slapp av ved bassenget eller ta et bad fra den sorte lavastranda Playa de Martiánez eller i de kjente havbassengene Lago Martiánez. Legg til halvpensjon eller All Inclusive for deilige dager på et koselig hotell.

Blue Sea Costa Jardin

Blue Sea Costa Jardin er et hyggelig All Inclusive-hotell som ligger i en frodig hage. Hotellet ligger like ovenfor Puerto de la Cruz og den vakre byen og stranda kommer du til etter en litt lengre spasertur. På hotellet er det et fint bassengområde med et stort basseng, jacuzzi og en vannsklie. For barna er det et barnebasseng. I hotellets spa kan du svømme i innendørsbassenget, ta en avkoblende massasje og en stund i badstua.

Alua Tenerife

Alua Tenerife ligger like utenfor den vakre byen Puerto de la Cruz. Hotellet har et stort bassengområde med et stort basseng og et basseng for familiens minste. I hotellets restauranter kan du teste det lokale kjøkkenet og velg gjerne til halvpensjon eller All Inclusive for skjønne og gode dager på Tenerife.