Bahia Principe Sunlight San Felipe

Bahia Principe Sunlight San Felipe er et populært hotell som ligger ved de store saltvannsbassengene Lago Martiánez og stranda i Puerto de la Cruz. Bassengområdet, avslappende spabehandlinger, tre restauranter og den sentrale beliggenheten er noen av det som gjør at både par og familier trives så godt her.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Juniorsuiter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rengjøring
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Bahia Principe Sunlight San Felipe har en herlige beliggenhet nært de store saltvannsbassengene Lago Martiánez og stranda i Puerto de la Cruz. Hotellet har har et hyggelig bassengområde med basseng samt barnebasseng, solsenger og parasoller. Bassengene er oppvarmet hele året til minimum 22 grader, men temperaturen kan synke noe om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Solsenger og parasoller, badehåndklær mot depositum. Pool-/snackbar.

Hotellet har en bufférestaurant og to à la carte-restauranter. Mediterráneo Restaurant, som ligger i hagen og har spanske spesialiteter på menyen. Portofino Restaurant tilbyr italienske retter. Pent antrekk.

Hotellet har et lite spa, badstue, innendørsbasseng og jacuzzi mot avgift. Aldersgrense for spaet og trimrommet er 16 år. Treningsrom (gratis). Lettere treningstimer som vannaerobics. Tennis, bordtennis og basketball mot depositum. Barneklubb for barn 4-12 år med engelsktalende personale, i hotellets regi.

Wifi inkludert i fellesområdene. Utendørsparkering mot avgift. Gjennomfartstrafikk.

Måltider

Inkludert:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • All Inclusive.
 • All Inclusive Ultra.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restaurant Teide kl. 7.30-10.00.
 • Snacks kl. 10.00-18.00.
 • Lunsjbuffé i restaurant Teide kl. 12.30-15.00.
 • Middagsbuffé i restaurant Teide kl. 18.30-22.00.
 • En middag per uke kan inntas à la carte i hver av restaurantene. Bordbestilling dagen før.
 • Poolbar kl. 10.00-18.30.
 • Ubegrenset med lokale drikkevarer som mineralvann, øl, vin og drinker kl. 10.00-23.00.
 • Minibar på rommet, påfylling to ganger per uke.
 • Treningsrom.

All Inclusive Ultra mot tillegg omfatter i tillegg følgende:

 • Tidlig inn- og utsjekking når det er mulig.
 • Sjokolade og musserende vin ved ankomst.
 • Fylt minibar på rommet ved ankomst (etterfylles på mot avgift).
 • Vannkoker samt kaffe og te på rommet.
 • Safe på rommet.
 • Raskere wifi på rommet.
 • Et utvalg av internasjonale drinker i lobbybaren.

Endringer kan forekomme. Som identifikasjon er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

 • Det er er noe byggeaktivitet i området rundt hotellet som kan oppfattes som forstyrrende.

Alle hotell – Puerto de la Cruz

Botanico

Femstjerners Botanico i Puerto de la Cruz er et herlig hotell med eksklusiv atmosfære for deg som vil unne deg noe ekstra i ferien. Her venter rolige dager i den tropiske hagen, herlige behandlinger i hotellets prisbelønte spa og total avkobling. Hotellet tilhører gruppen "The Leading Hotels of the World", og du skjønner hvorfor når du kommer hit.

Valle Mar

Det stilige lille byhotellet Valle Mar ligger utmerket til midt på strandpromenaden i Puerto de la Cruz. På hotellets tak ligger det et lite bassengområde med flott utsikt, og vil du ha skikkelig store basseng ligger de spektakulære havbassengene like i nærheten. Etter en kveldsdrink i hotellbaren passer det fint å ta en spasertur i hyggelige Puerto de la Cruz med parker og vakre blomster eller slå seg ned på Plaza Charco for en drink eller en paella.

Teneguia (Tenerife)

Teneguia er et enkelt og hyggelig leilighetshotell som ligger perfekt mellom den fine lavastranden Playa Jardin og torget Plaza del Charco, der lokalbefolkningen også gjerne slår seg ned for å nyte folkelivet, en kopp kaffe eller en god paella. En dukkert i det oppvarmede bassenget er alltid fristende etter en dag ute på farten. Her bor du i toromsleiligheter og du kan selv velge om du vil lage noen enkle retter i leiligheten eller utforske byens mange restauranter.

Dragos del Norte

Det moderne leilighetshotellet Dragos del Norte ligger i et rolig område omgitt av en hage i Puerto de la Cruz, Tenerifes eldste og mest sjarmerende ferieby. Bor du på Dragos del Norte har du kort vei til den gamle bykjernen, en svart lavastrand og flere restauranter.

Be Live Experience Orotava

Be Live Experience Orotava er et moderne hotell med utsikt over havet og fjellene. fin til sentralt i sjarmerende Puerto de la Cruz og i gangavstand til den sorte sandstranda. Her bor du i moderne rom, frokostbufféen er inkludert i prisen og den som ønsker kan legge til flere måltider.

AF Valle Orotava

Velkommen til AF Valle Orotava Hotel, et moderne hotell i hjertet av Puerto de la Cruz på Tenerife. Dette fine hotellet kan friste med en herlig takterrasse med to basseng, ett med utsikt mot Teide og ett med utsikt over havet. Det er også en poolbar her om du vil slå deg ned og nyte utsikten og sola.

Atlantic El Tope

Atlantic El Tope ligger perfekt til i Puerto de la Cruz med vakker utsikt over både havet, byen og vulkanen Teide. Slapp av ved bassenget eller ta et bad fra den sorte lavastranda Playa de Martiánez eller i de kjente havbassengene Lago Martiánez. Legg til halvpensjon eller All Inclusive for deilige dager på et koselig hotell.

DWO Nopal

Midt i hjertet av Puerto de la Cruz på Tenerife ligger det lekre Apollo Mondo Local-hotellet DWO Nopal. Her kan du nyte en helseriktige frokost, ta et bad i bassenget på takterrassen og samtidig se ut over byen, de mektige fjellene og havet. Dagen avsluttes med en drink, noen tapasretter og en vakker solnedgang.