Bahia Principe Sunlight San Felipe

Bahia Principe Sunlight San Felipe er et populært hotell som ligger ved de store saltvannsbassengene Lago Martiánez og stranda i Puerto de la Cruz. Bassengområdet, avslappende spabehandlinger, tre restauranter og den sentrale beliggenheten er noen av det som gjør at både par og familier trives så godt her.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Juniorsuiter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Mat/ rengjøring
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Bahia Principe Sunlight San Felipe har en herlig beliggenhet nært de store saltvannsbassengene Lago Martiánez og stranda i Puerto de la Cruz. Hotellet har et hyggelig bassengområde med to basseng samt barnebasseng, solsenger og parasoller. Bassengene er oppvarmet til minst 22 grader i vintersesongen. Temperaturen i bassengene kan dog synke om morgenen, om kvelden og i dårlig vær. Badehåndklær mot depositum. Pool-/snackbar.

Hotellet har en bufférestaurant og to à la carte-restauranter og en snackrestaurant. I bufférestauranten Teide spiser du frokost, lunsj og middag. Mediterráneo Restaurant ligger i hagen og har retter fra Middelhavslandene på menyen. Portofino Restaurant tilbyr italienske retter. Bordreservasjon kreves i à la carte-restaurantene. Snackrestaurantene La Choza disker opp med en buffé på dagtid. Pent antrekk.

Hotellet har en spaavdeling, badstue, innendørsbasseng og jacuzzi mot avgift. Treningsrom. Aldersgrense for spaet og treningsrommet er 16 år. Vannaerobics. Tennis, bordtennis og basketball mot depositum. Biljard mot avgift. Barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år med engelsktalende personale, i juleferien.

Wifi inkludert i fellesområdene. Utendørsparkering mot avgift. Gjennomfartstrafikk.

Måltider

Inkludert:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • All Inclusive.
 • All Inclusive Ultra.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restaurant Teide kl. 7.30-10.00.
 • Snacks i restauranten La Choza kl. 10.00-18.00.
 • Lunsjbuffé i restaurant Teide kl. 12.30-15.00.
 • Middagsbuffé i restaurant Teide kl. 18.30-22.00.
 • To middager per uke i valgfri à la carte-restaurant.
 • Poolbar kl. 10.00-18.30.
 • Ubegrenset med lokale drikkevarer som mineralvann, øl, vin og drinker kl. 10.00-23.00.
 • Minibar på rommet, påfylling to ganger per uke.
 • Treningsrom.

All Inclusive Ultra mot tillegg omfatter i tillegg følgende:

 • Tidlig inn- og utsjekking når det er mulig.
 • Sjokolade og musserende vin ved ankomst.
 • Fylt minibar på rommet ved ankomst (etterfylles på mot avgift).
 • Vannkoker samt kaffe og te på rommet.
 • Safe på rommet.
 • Raskere wifi på rommet.
 • Et utvalg av internasjonale drinker i lobbybaren.

Endringer kan forekomme. Som identifikasjon er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Puerto de la Cruz

Botanico

Femstjerners Botanico i Puerto de la Cruz er et herlig hotell med eksklusiv atmosfære for deg som vil unne deg noe ekstra i ferien. Her venter rolige dager i den tropiske hagen, herlige behandlinger i hotellets prisbelønte spa og total avkobling. Hotellet tilhører gruppen "The Leading Hotels of the World", og du skjønner hvorfor når du kommer hit.

Valle Mar

Det stilige lille byhotellet Valle Mar ligger utmerket til midt på strandpromenaden i Puerto de la Cruz. På hotellets tak ligger det et lite bassengområde med flott utsikt, og vil du ha skikkelig store basseng ligger de spektakulære havbassengene like i nærheten. Etter en kveldsdrink i hotellbaren passer det fint å ta en spasertur i hyggelige Puerto de la Cruz med parker og vakre blomster eller slå seg ned på Plaza Charco for en drink eller en paella.

Teneguia (Tenerife)

Teneguia er et enkelt og hyggelig leilighetshotell som ligger perfekt mellom den fine lavastranden Playa Jardin og torget Plaza del Charco, der lokalbefolkningen også gjerne slår seg ned for å nyte folkelivet, en kopp kaffe eller en god paella. En dukkert i det oppvarmede bassenget er alltid fristende etter en dag ute på farten. Her bor du i toromsleiligheter og du kan selv velge om du vil lage noen enkle retter i leiligheten eller utforske byens mange restauranter.

Dragos del Norte

Det moderne leilighetshotellet Dragos del Norte ligger i et rolig område omgitt av en hage i Puerto de la Cruz, Tenerifes eldste og kanskje mest sjarmerende ferieby. Hotellet har et bassengområde i den frodige hagen og bor du her har du kort vei til den gamle bykjernen, en svart lavastrand og flere restauranter.

Be Live Experience Orotava

Be Live Experience Orotava er et moderne hotell med utsikt over havet og fjellene. fin til sentralt i sjarmerende Puerto de la Cruz og i gangavstand til den sorte sandstranda. Her bor du i moderne rom, frokostbufféen er inkludert i prisen og den som ønsker kan legge til flere måltider.

AF Valle Orotava

Velkommen til AF Valle Orotava Hotel, et moderne og pent hotell i hjertet av Puerto de la Cruz på Tenerife. Hotellet kan friste med en herlig takterrasse med to oppvarmede basseng, ett med utsikt mot Teide og ett med utsikt over havet. Det er også en poolbar her om du vil slå deg ned og nyte utsikten og sola.

Atlantic El Tope

Atlantic El Tope ligger perfekt til i Puerto de la Cruz med vakker utsikt over både havet, byen og vulkanen Teide. Slapp av ved bassenget eller ta et bad fra den sorte lavastranda Playa de Martiánez eller i de kjente havbassengene Lago Martiánez. Legg til halvpensjon eller All Inclusive for deilige dager på et koselig hotell.

DWO Nopal

Midt i hjertet av Puerto de la Cruz på Tenerife ligger det lekre Apollo Mondo Local-hotellet DWO Nopal. Her kan du nyte en helseriktige frokost, ta et bad i bassenget på takterrassen og samtidig se ut over byen, de mektige fjellene og havet. Dagen avsluttes med en drink, noen tapasretter og en vakker solnedgang.

Blue Sea Costa Jardin

Blue Sea Costa Jardin er et hyggelig All Inclusive-hotell som ligger i en frodig hage. Hotellet ligger like ovenfor Puerto de la Cruz og den vakre byen og stranda kommer du til etter en litt lengre spasertur. På hotellet er det et fint bassengområde med et stort basseng, jacuzzi og en vannsklie. For barna er det et barnebasseng. I hotellets spa kan du svømme i innendørsbassenget, ta en avkoblende massasje og en stund i badstua.

Alua Tenerife

Alua Tenerife ligger like utenfor den vakre byen Puerto de la Cruz. Hotellet har et stort bassengområde med et stort basseng og et basseng for familiens minste. I hotellets restauranter kan du teste det lokale kjøkkenet og velg gjerne til halvpensjon eller All Inclusive for skjønne og gode dager på Tenerife.