Botanico

Femstjerners Botanico i Puerto de la Cruz er et herlig hotell med eksklusiv atmosfære for deg som vil unne deg noe ekstra i ferien. Her venter rolige dager i den tropiske hagen, herlige behandlinger i hotellets prisbelønte spa og total avkobling. Hotellet tilhører gruppen "The Leading Hotels of the World", og du skjønner hvorfor når du kommer hit.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Superiorrom for 1-2 personer. Suite for 1-3 personer. Familierom for 3-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Luxusfølelse fra du ankommer - til du drar. Mangler ingen ting. En opplevelse av et 5- stjerners Hotel.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1,6 km
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Botanico i Puerto de la Cruz er et luksuriøst hotell som ligger i en hage og har en rekke fasiliteter. Her er det et stort og frodig bassengområde med flere oppvarmede basseng og barnebasseng, solsenger, parasoller og bassenghåndklær. Pool-/snackbar. Det store bassenget er oppvarmet til minst 22 grader vinterstid, husk at temperaturen i bassenget kan være lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Rett over gata ligger den botaniske hagen og etter en litt lengre spasertur kommer du til sentrum av Puerto de la Cruz der sjarmerende gater og torg møter bølgene fra Atlanterhavet. Ta et bad i de kjente havbassengene Lago Martiánez.

Velrennomert hotell
Hotellet tilhører gruppen "The Leading Hotels of the World". Hotel Botanico har gjennom årene fått flere utmerkelser og her har det bodd mange celebriteter opp gjennom årene.

Nyt av velsmakende mat
Hotellet har flere restauranter som ligger rundt omkring på hotellområdet og tilbyr god drikke og mat fra morgen til kveld. I La Palmera Real, som ligger ved bassenget i den frodige hagen, kan du velge å innta frokosten fra bufféen her. Om ettermiddagen kan du velge alt fra enklere småretter til en fullverdig lunsj her. Il Pappagallo er en italiensk à la carte-restaurant med fantastisk utsikt over Puerto de la Cruz. The Oriental serverer asiatisk mat med bl.a. kinesiske, japanske og thailandske retter på menyen. La Parilla serverer spanske/kanariske smaker og tapas. I The Bar Hall serveres kaffe, te, sandwicher, bakverk og forfriskninger hele dagen. Om kvelden kan du nyte drinker til levende musikk her.

Helse og velvære
Treningsrom med noen få apparater. Tennisbane, aerobic og putting green samt instruksjon mot avgift. Sykkelutleie med reparasjon av medbrakte sykler. Hotellet har et spa som er flere prisbelønninger, The Oriental Spa Garden, med aldersgrense 16 år og inngang mot avgift. Spaet har et bredt utvalg av massasje og behandlinger i tillegg til dampbadstue, aromaterapi og basseng.

Alle gjester fra 16 år og eldre, har daglig tilgang til hotellets orientalske spa inkludert i oppholdet når du bor her i minst 5 dager. Det inkluderer oppvarmet innendørsbasseng og utendørsbasseng med vannmassasje, japansk badstue, tyrkisk bad, iskar, jacuzzi, relax avdeling samt flere klasser med yoga, Thai Chai, vanngymnastikk og stretching.

Vakker kanarisk kunst
Hotellet har øyas største samling av kanarisk kunst og en gang i uka arrangeres guidet tur blant kunstverkene.

Øvrig om hotellet
Wifi inkludert i fellesområdene. Kveldsunderholdning. Biljard mot avgift. Butikk. Hotellbuss til sentrum av Puerto de la Cruz inkludert.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).

I halvpensjon er middag i Il Pappagallo og i The Oriental inkludert. Bordreservasjon.
Når man legger til halvpensjon er julemiddag 24.12 inkludert.

OBS:

  • Til julemiddagen krever hotellet dressjakke og slips (jacket and tie) for menn.
  • Til nyttårsmiddagen krever hotellet smoking (black tie) for menn.

Eksklusive hotell

  • Klassifisering minimum 5
  • Høy kundetilfredshet                 
  • Spa med variert spa-meny og massasje
  • Eksklusivt bassengområde

Alle hotell – Puerto de la Cruz

Valle Mar

Det stilige lille byhotellet Valle Mar ligger utmerket til midt på strandpromenaden i Puerto de la Cruz. På hotellets tak ligger det et lite bassengområde med flott utsikt, og vil du ha skikkelig store basseng ligger de spektakulære havbassengene like i nærheten. Etter en kveldsdrink i hotellbaren passer det fint å ta en spasertur i hyggelige Puerto de la Cruz med parker og vakre blomster eller slå seg ned på Plaza Charco for en drink eller en paella.

Bahia Principe Sunlight San Felipe

Bahia Principe Sunlight San Felipe er et populært hotell som ligger ved de store saltvannsbassengene Lago Martiánez og stranda i Puerto de la Cruz. Bassengområdet, avslappende spabehandlinger, tre restauranter og den sentrale beliggenheten er noen av det som gjør at både par og familier trives så godt her.

Teneguia (Tenerife)

Teneguia er et enkelt og hyggelig leilighetshotell som ligger perfekt mellom den fine lavastranden Playa Jardin og torget Plaza del Charco, der lokalbefolkningen også gjerne slår seg ned for å nyte folkelivet, en kopp kaffe eller en god paella. En dukkert i det oppvarmede bassenget er alltid fristende etter en dag ute på farten. Her bor du i toromsleiligheter og du kan selv velge om du vil lage noen enkle retter i leiligheten eller utforske byens mange restauranter.

Dragos del Norte

Det moderne leilighetshotellet Dragos del Norte ligger i et rolig område omgitt av en hage i Puerto de la Cruz, Tenerifes eldste og kanskje mest sjarmerende ferieby. Hotellet har et bassengområde i den frodige hagen og bor du her har du kort vei til den gamle bykjernen, en svart lavastrand og flere restauranter.

Be Live Experience Orotava

Be Live Experience Orotava er et moderne hotell med utsikt over havet og fjellene. fin til sentralt i sjarmerende Puerto de la Cruz og i gangavstand til den sorte sandstranda. Her bor du i moderne rom, frokostbufféen er inkludert i prisen og den som ønsker kan legge til flere måltider.

AF Valle Orotava

Velkommen til AF Valle Orotava Hotel, et moderne og pent hotell i hjertet av Puerto de la Cruz på Tenerife. Hotellet kan friste med en herlig takterrasse med to oppvarmede basseng, ett med utsikt mot Teide og ett med utsikt over havet. Det er også en poolbar her om du vil slå deg ned og nyte utsikten og sola.

Atlantic El Tope

Atlantic El Tope ligger perfekt til i Puerto de la Cruz med vakker utsikt over både havet, byen og vulkanen Teide. Slapp av ved bassenget eller ta et bad fra den sorte lavastranda Playa de Martiánez eller i de kjente havbassengene Lago Martiánez. Legg til halvpensjon eller All Inclusive for deilige dager på et koselig hotell.

DWO Nopal

Midt i hjertet av Puerto de la Cruz på Tenerife ligger det lekre Apollo Mondo Local-hotellet DWO Nopal. Her kan du nyte en helseriktige frokost, ta et bad i bassenget på takterrassen og samtidig se ut over byen, de mektige fjellene og havet. Dagen avsluttes med en drink, noen tapasretter og en vakker solnedgang.

Blue Sea Costa Jardin

Blue Sea Costa Jardin er et hyggelig All Inclusive-hotell som ligger i en frodig hage. Hotellet ligger like ovenfor Puerto de la Cruz og den vakre byen og stranda kommer du til etter en litt lengre spasertur. På hotellet er det et fint bassengområde med et stort basseng, jacuzzi og en vannsklie. For barna er det et barnebasseng. I hotellets spa kan du svømme i innendørsbassenget, ta en avkoblende massasje og en stund i badstua.

Alua Tenerife

Alua Tenerife ligger like utenfor den vakre byen Puerto de la Cruz. Hotellet har et stort bassengområde med et stort basseng og et basseng for familiens minste. I hotellets restauranter kan du teste det lokale kjøkkenet og velg gjerne til halvpensjon eller All Inclusive for skjønne og gode dager på Tenerife.