Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,3 av 10 Basert på 32 vurderinger
Total vurdering
 
9,3 / 10
Rengjøring
 
9,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,0 / 10
Fasiliteter
 
9,7 / 10
Mat og drikke
 
8,6 / 10
Rom / leilighet
 
9,3 / 10
Service
 
9,3 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-11-20


10 av 10

+
Hele atmosfæren. Nydelige omgivelser. Ro.
-

Bekreftet gjest: 2022-11-06


10 av 10

+
Den nydelige hagen og den behagelige diskrete servicen
-

Bekreftet gjest: 2022-03-20


9 av 10

+
Service og ro.
-

Bekreftet gjest: 2022-03-13


10 av 10

+
Fantastisk. God service og et praktfullt hotellområdet. Hotellet ligger i et rolig nabolag, men likevel tilstrekkelig med restauranter, dagligvarebutikker etc. i nærområdet. Svært fornøyd med at det var lite preget av «masseturisme» og at det var berolig avslappet atmosfære på hele hotellområdet. Godt tilbud på spaavdelingen. Selv om vi er glad i barn var det fint å slippe «støyende» barn f.eks. I og ved bassenget.
-

Bekreftet gjest: 2022-02-13


10 av 10

+
Spa-avdelingen, haven
-
Noen av personalet snakket dårlig engelsk

Bekreftet gjest: 2022-02-06


8 av 10

+
Spa anlegget
-
Litt treig service

Bekreftet gjest: 2021-11-14


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

91% anbefaler hotellet

2426 vurderinger
Utmerket
 
1916
Veldig bra
 
352
Bra
 
104
Mindre bra
 
31
Dårlig
 
24

Fem siste vurderinger

09.04.2022

av royj234

Fantastisk ferie

Herlig hotel. Fantastisk service med det samme du kommer inn døren. Flotte rom og gode senger. Utrolige vaskedamer som holdt rommet reint og pent hele tiden. Bassenget var rent og gått oppvarmet. Fantastisk personalet ved bassenget. Savner tilbake allerede. Tusen takk for en knall fin uke. Mvh Roy.

 
04.02.2015

av BritaF Drammen

Fantastisk!!!

Bodde her en uke i januar, og må si dette er et helt eksepsjonelt hotell. Førsteklasses service fra absolutt alle ansatte, utført på en usnobbete, hjertelig og humørfylt måte. Hotellet er nydelig og fargerikt dette er ikke et minimalistisk, moderne, sjelløst sted, og det har en fantastisk atmosfære. Fantastiske hager;- både hotell-hagen og spa-hagen er utrolige og så store at det tar litt tid å få med seg alt. Bassengområdet med nærhet til den delikate utendørs lunsjrestauranten var svært behagelig, det hjelper selvfølgelig at det ikke er noen barn her. Dyktig bassengansvarlig sørget for et plettfritt område og det er deilig at hotellet ikke aksepterer de evinnelige "reserverte" hotellsengene. Hagen har også flere fredelige pletter, der man kan få satt opp en solseng:) Fantastisk frokostbuffe, skal mye til å oppleve noe sånt igjen. Siden dette er et spa-hotell, er det mulig å få spesial-tilpasset diett om ønsket. Det er også fokus på matintoleranser, og jeg har aldri hatt et bedre glutenfritt tilbud. Betjening hjelper deg med å finne et passende bord, inne eller ute, og kommer med ønsket te eller kaffe. Det ryddes hele tiden, og bak buffeten står kokker og tilbereder smoothie, juice, egg, omelett, pannekaker osv slik du vil ha det. Et svært behagelig frokostområde gjør at man trekker ut frokosten så lenge som bare mulig. Spa avdelingen er herlig, og bør utnyttes for alt den er verdt. Det er flere behandlings-program som går over to dager, husk og bestille på forhånd!! Ta også med treningstøy!!! Anbefales til alle som er ute etter en avslappende, barneløs, deilig ferie.

 
24.01.2015

av TFitje Bergen, Norge

Fantastisk spa hotell!

Dette hotellet overgikk forventningene som vi hadde på forhånd. Det fortjener absolutt alle de fem stjernene som de har. Servicen er førsteklasses og det hersker en ro over stedet som jeg aldri hal opplevd tidligere. Frokosten er et kapittel for seg selv. Du kan bestille hva du enn ønsker til og med cava. Man får nesten ikke kyst til å forlate bordet selv om man er vel forsynt. Spa avdelingen er utrolig imponerende og må være noe av det beste i hele verden. Denne bør alle gjeste utnytte under sitt opphold.

 
14.02.2014

av Anne-Marit L Bergen, Norge

Herlig luksus en uke i januar.

Hotellet kan bare beskrives som fantastisk. Fra vi ble møtt av smilende og særdeles hjelpsomt personale ved ankomst til vi reiste hjem var hotelloppholdet herlig. Flotte faciliteter, betjening som tilsynelatende så våre behov før vi ba om noe, herlig frokost, deilig spa-avdeling og bassengområde,flott bar med levende musikk hver kveld. Hit kommer vi gjerne igjen.

 
29.05.2023

av gurhan33 Istanbul, Tyrkia

paradise in paradıse

i have booked ambassador junior suit and stayed five days there. entrance, lobby ia well decorated receptionists were so helpful . Room was large and had a nice big balcony with a sun bed. Hotel has two restaurants one is Italian and the other Spanish that we tasted both kitchens during our stay. exterior of the hotel is surrounded with a botanical garden with an artificial lake inside two black swans . i also thank to Lorena receptionist and also the whole team at the reception showed very warm welcoming. Spa area is unbelievably big that includes Turkish bath, sauna, indoor swimming pool , massage rooms solar room and so on.