Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,5 av 10 Basert på 30 vurderinger
Total vurdering
 
9,5 / 10
Rengjøring
 
9,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,4 / 10
Mat og drikke
 
9,0 / 10
Rom / leilighet
 
9,4 / 10
Service
 
9,6 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Luxusfølelse fra du ankommer - til du drar. Mangler ingen ting. En opplevelse av et 5- stjerners Hotel.
-
Under frokosten virket de ansatte i bufferestaurangen veldig stressa. Opplevde flere ganger at ting vi bad om ble glemt, de leverte oss feil, de så oss ikke- og var mere opptatt av å rydde brukte bord, og dekke de på nytt- enn å utføre det vi hadde bedt om. Så ble 9- på service pga det.

Bekreftet gjest: 2024-02-25


10 av 10

+
Alt var bra
-

Bekreftet gjest: 2023-11-12


10 av 10

+
Totalen. Alt personale var veldig serviceinstilt. Flotte omgivelser og kort avstand til sentrum, handlesenter, restauranter og butikker.
-
Wi.Fi var tidvis veldig usatbilt. Hvis mulig ville jeg også gjerne hatt en eller to kanaler med engelsk språk. Alt var spansk og tysk.

Bekreftet gjest: 2023-11-05


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

91% anbefaler hotellet

2689 vurderinger
Utmerket
 
2148
Veldig bra
 
370
Bra
 
113
Mindre bra
 
35
Dårlig
 
24

Fem siste vurderinger

09.04.2022

av royj234

Fantastisk ferie

Herlig hotel. Fantastisk service med det samme du kommer inn døren. Flotte rom og gode senger. Utrolige vaskedamer som holdt rommet reint og pent hele tiden. Bassenget var rent og gått oppvarmet. Fantastisk personalet ved bassenget. Savner tilbake allerede. Tusen takk for en knall fin uke. Mvh Roy.

 
04.02.2015

av BritaF Drammen

Fantastisk!!!

Bodde her en uke i januar, og må si dette er et helt eksepsjonelt hotell. Førsteklasses service fra absolutt alle ansatte, utført på en usnobbete, hjertelig og humørfylt måte. Hotellet er nydelig og fargerikt dette er ikke et minimalistisk, moderne, sjelløst sted, og det har en fantastisk atmosfære. Fantastiske hager;- både hotell-hagen og spa-hagen er utrolige og så store at det tar litt tid å få med seg alt. Bassengområdet med nærhet til den delikate utendørs lunsjrestauranten var svært behagelig, det hjelper selvfølgelig at det ikke er noen barn her. Dyktig bassengansvarlig sørget for et plettfritt område og det er deilig at hotellet ikke aksepterer de evinnelige "reserverte" hotellsengene. Hagen har også flere fredelige pletter, der man kan få satt opp en solseng:) Fantastisk frokostbuffe, skal mye til å oppleve noe sånt igjen. Siden dette er et spa-hotell, er det mulig å få spesial-tilpasset diett om ønsket. Det er også fokus på matintoleranser, og jeg har aldri hatt et bedre glutenfritt tilbud. Betjening hjelper deg med å finne et passende bord, inne eller ute, og kommer med ønsket te eller kaffe. Det ryddes hele tiden, og bak buffeten står kokker og tilbereder smoothie, juice, egg, omelett, pannekaker osv slik du vil ha det. Et svært behagelig frokostområde gjør at man trekker ut frokosten så lenge som bare mulig. Spa avdelingen er herlig, og bør utnyttes for alt den er verdt. Det er flere behandlings-program som går over to dager, husk og bestille på forhånd!! Ta også med treningstøy!!! Anbefales til alle som er ute etter en avslappende, barneløs, deilig ferie.

 
24.01.2015

av TFitje Bergen, Norge

Fantastisk spa hotell!

Dette hotellet overgikk forventningene som vi hadde på forhånd. Det fortjener absolutt alle de fem stjernene som de har. Servicen er førsteklasses og det hersker en ro over stedet som jeg aldri hal opplevd tidligere. Frokosten er et kapittel for seg selv. Du kan bestille hva du enn ønsker til og med cava. Man får nesten ikke kyst til å forlate bordet selv om man er vel forsynt. Spa avdelingen er utrolig imponerende og må være noe av det beste i hele verden. Denne bør alle gjeste utnytte under sitt opphold.

 
14.02.2014

av Anne-Marit L Bergen, Norge

Herlig luksus en uke i januar.

Hotellet kan bare beskrives som fantastisk. Fra vi ble møtt av smilende og særdeles hjelpsomt personale ved ankomst til vi reiste hjem var hotelloppholdet herlig. Flotte faciliteter, betjening som tilsynelatende så våre behov før vi ba om noe, herlig frokost, deilig spa-avdeling og bassengområde,flott bar med levende musikk hver kveld. Hit kommer vi gjerne igjen.

 
04.07.2024

av yerg2014

40 años después, 5* que siguen brillando a plena luz !

Escribo en nombre de mis padres, ya que no se manejan en RRSS. Tras haberse alojado hace muchos años, volvieron con motivo de su aniversario de bodas y en su opinión sigue siendo uno de los mejores hoteles en los que se han alojado. Un entorno tropical, habitaciones amplias y con todas las comodidades, un desayuno de ensueño y sobre todo un servicio espléndido, desde que pisas la recepción hasta que te despides a la salida te sientes plenamente atendido y especial. Con un equipo de profesionales que combinan a la perfección experiencia y juventud, destacar a Javier, Laura, Antonio y Carla .. a los que quieren agradecer especialmente, su atención y simpatía. Saludos Pino & Pepe