Sol Arona Tenerife

Sol Arona Tenerife ligger sentralt i Los Cristianos. Her venter et frodig og fint bassengområde, og all mat er inkludert i prisen. Fra hotellet er det gangavstand til herlige sandstrender, shopping og uteliv. For deg som setter pris på fin utsikt kan vi anbefale superiorrommene som ligger helt øverst.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/2 personer. Større dobbeltrom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Superiorrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Frokosten
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sol Arona Tenerife har en sentral beliggenhet og kort vei til stranda i Los Cristianos. Hotellet har et bassengområde med et stort basseng og separat barnebasseng, bar samt solsenger og parasoller.

Bufférestauranten serverer internasjonale retter, og hotellet har også en poolbar og sport- og lobbybar.

Treningsrom. Noen ganger i uka tilbyr hotellet treningstimer som yoga, pilates og aerobics. Biljard, bordtennis og minigolf mot avgift. Spillmaskiner. Lekeplass. Kveldsunderholdning noen kvelder.

Wifi inkludert i fellesområdene. Minimarked.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Julemiddag 25.12.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé i restauranten Agora kl. 7.30-10.30.
  • Lunsjbuffé i restauranten Agora kl. 13.00-15.030.
  • Snacks og iskrem i Blanco Bar kl. 11.00-18.00.
  • Middagsbuffé i restauranten Agora kl. 18.30-22.00.
  • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Los Cristianos

HG Tenerife Sur

Leilighetshotellet HG Tenerife Sur i Los Cristianos ligger fint til med bassengområde med oppvarmede basseng for både store og små. Sentral beliggenhet med kort vei til strender og restauranter, og til busstasjonen – om du skulle ønske å utforske Tenerife en dag. I leiligheten finner du alt du trenger for å orden for deg selv. Du kan også bestille halvpensjon mot et tillegg slik at ferien blir enda mer avslappende.

Coral Los Alisios

Det hyggelige leilighetshotellet Coral Los Alisios ligger på en høyde over Los Cristianos. Her kan du nyte et bassengområde med basseng og hyggelig atmosfære med strand og sentrum i passe gangavstand. For familiens minste er det et lekebasseng der dagene fylles med spennende dager med vannlek.

CHECKIN Bungalows Atlántida

Leilighetshotellet CHECKIN Bungalows Atlántida er hotellet for deg som reiser med hele familien. Her er det et fint bassengområde, tennisbane og mulighet for både squash og basketball. Stranden i Los Cristianos ligger i gangavstand.

H10 Big Sur

Aldersgrense på hotellet: 18 år. H10 Big Sur er et pent boutiquehotell som ligger like ovenfor stranda i Los Cristianos. Hotellet byr på et fint bassengområde, en fin hage og en fantastisk takterrasse. Etter en kortere spasertur finner du den lange og brede stranda Playa de los Cristianos. Hotellet har et fint spa og trene kan du gjøre i treningsrommet.