Coral Los Alisios

Det hyggelige leilighetshotellet Coral Los Alisios ligger på en høyde over Los Cristianos. Her kan du nyte et bassengområde med basseng og hyggelig atmosfære med strand og sentrum i passe gangavstand. For familiens minste er det et lekebasseng der dagene fylles med spennende dager med vannlek.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-4 personer, hvorav 1 barn

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rommet var enkelt og greit for osss.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1,5 km
Til sentrum: 600 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Coral Los Alisios ligger fint til på en høyde ovenfor Los Cristianos. Hotellet har et koselig bassengområde med en liten barneseksjon. Bassengene er varmet opp til minimum 22 grader på vinterstid, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen, på kvelden og i dårlig vær. Solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot avgift. Hotellet har også en solterrasse med solsenger hvor du kan nyte ettermiddagssola.

Pool-/snackbar med drikke og enkle lunsjretter som pizza og pasta. Bufférestaurant der frokost, lunsj og middag serveres.

Et lite treningsrom med fire apparater. Massasje mot avgift. Bordtennis og dart. Biljard mot avgift. Underholdning noen kvelder i uka

Wifi inkludert på hele hotellet. Dekningen varierer og kan være svak i noen leiligheter. Myntvaskeri. Minimarked.

Sentrum i Los Cristianos ligger i gangavstand, og der finnes det et utvalg av restauranter og en lang strandpromenade. Trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet. Alle bygninger har heis men fra bygningene er det trapper til poolbaren, bassengområdet, resepsjonen og restauranten.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokostbuffé.

Alle hotell – Los Cristianos

HG Tenerife Sur

Leilighetshotellet HG Tenerife Sur i Los Cristianos ligger fint til med bassengområde med oppvarmede basseng for både store og små. Sentral beliggenhet med kort vei til strender og restauranter, og til busstasjonen – om du skulle ønske å utforske Tenerife en dag. I leiligheten finner du alt du trenger for å orden for deg selv. Du kan også bestille halvpensjon mot et tillegg slik at ferien blir enda mer avslappende.

CHECKIN Bungalows Atlántida

Leilighetshotellet CHECKIN Bungalows Atlántida er hotellet for deg som reiser med hele familien. Her er det et fint bassengområde, tennisbane og mulighet for både squash og basketball. Stranden i Los Cristianos ligger i gangavstand.

Sol Arona Tenerife

Sol Arona Tenerife ligger sentralt i Los Cristianos. Her venter et frodig og fint bassengområde, og all mat er inkludert i prisen. Fra hotellet er det gangavstand til herlige sandstrender, shopping og uteliv. For deg som setter pris på fin utsikt kan vi anbefale superiorrommene som ligger helt øverst.

H10 Big Sur

Aldersgrense på hotellet: 18 år. H10 Big Sur er et pent boutiquehotell som ligger like ovenfor stranda i Los Cristianos. Hotellet byr på et fint bassengområde, en fin hage og en fantastisk takterrasse. Etter en kortere spasertur finner du den lange og brede stranda Playa de los Cristianos. Hotellet har et fint spa og trene kan du gjøre i treningsrommet.