Coral Los Alisios

Det hyggelige leilighetshotellet Coral Los Alisios ligger på en høyde over Los Cristianos. Her kan du nyte utsikten og den rolige beliggenheten, og likevel ha gangavstand til strand og sentrum.

UKENS DEAL: SPANIA

Bestill i dag og få 500,– i rabatt per person på alle pakkereiser til alle våre reisemål i Spania. Bestill med avreiser i perioden 1. mai 2023 – 31. mars 2024. Rabatten er allerede fratrukket de presenterte prisene.
Bestill senest 9. april!

Gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-4 personer, hvorav 1 barn

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Store leiligheter
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1,5 km
Til sentrum: 600 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Coral Los Alisios ligger fint til på en høyde ovenfor Los Cristianos. Hotellet har et koselig bassengområde med en liten barneseksjon. Bassengene er varmet opp til minimum 20 grader på vinterstid, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen, på kvelden og i dårlig vær. Solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot avgift. Hotellet har også en solterrasse med solsenger hvor du kan nyte ettermiddagssola.

Pool-/snackbar med drikke og enkle lunsjretter som pizza og pasta. Bufférestaurant der frokost, lunsj og middag serveres. Pent antrekk, langbukse for menn til middag.

Et lite treningsrom med fire apparater. Massasje mot avgift. Bordtennis. Biljard mot avgift. Underholdning noen kvelder i uka

Wifi inkludert på hele hotellet. Dekningen varierer og kan være svak i noen leiligheter. Myntvaskeri. Minimarked.

Sentrum i Los Cristianos ligger i gangavstand, og der finnes det et utvalg av restauranter og en lang strandpromenade. Trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet. Alle bygninger har heis men fra bygningene er det trapper til poolbaren, bassengområdet, resepsjonen og restauranten.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokostbuffé.
  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • All Inclusive.

Reiser du over jul og nyttår og legger til halvpensjon eller All Inclusive er julemiddag 24.12 og nyttårsmiddag inkludert.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé kl. 7.00-10.00.
  • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30.
  • Middagsbuffé kl. 18.30-21.00.
  • Snacks kl. 11.00-12.00, 16.30-17.30 og 21.30-22.30.
  • Iskrem til barna i baren kl. 15.00-16.00
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 11.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Los Cristianos

HG Tenerife Sur

Leilighetshotellet HG Tenerife Sur i Los Cristianos ligger fint til med bassengområde med oppvarmede basseng for både store og små. Sentral beliggenhet med kort vei til strender og restauranter, og til busstasjonen – om du skulle ønske å utforske Tenerife en dag. I leiligheten finner du alt du trenger for å orden for deg selv. Du kan også bestille halvpensjon mot et tillegg slik at ferien blir enda mer avslappende.

Sol Arona Tenerife

Sol Arona Tenerife ligger sentralt i Los Cristianos. Her venter et frodig og fint bassengområde, og all mat er inkludert i prisen. Fra hotellet er det gangavstand til herlige sandstrender, shopping og uteliv. For deg som setter pris på fin utsikt kan vi anbefale superiorrommene som ligger helt øverst.