HG Tenerife Sur

Leilighetshotellet HG Tenerife Sur i Los Cristianos ligger fint til med bassengområde med oppvarmede basseng for både store og små. Sentral beliggenhet med kort vei til strender og restauranter, og til busstasjonen – om du skulle ønske å utforske Tenerife en dag. I leiligheten finner du alt du trenger for å orden for deg selv. Du kan også bestille halvpensjon mot et tillegg slik at ferien blir enda mer avslappende.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenheten
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 700 m
Til sentrum: 350 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet HG Tenerife Sur har et herlig bassengområde med to oppvarmede basseng, hvorav ett separat barnebasseng. Bassengene er oppvarmet til minimum 22 grader vinterstid, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Solsenger og parasoller samt poolbar. Ønsker du å bade i havet er det omtrent 700 meter til Playa de los Cristianos og 1 kilometer til Playa de las Vistas.

Hotellet har en restaurant der frokost- og middagsbufféen serveres samt à la carte-retter.

Det er et lite treningsrom med fire apparater, aldergrense 18 år. Squash mot avgift. Massasje og badstue mot avgift. Air hockey og biljard mot avgift.  Liten lekeplass for små barn.

Wifi inkludert på hele hotellet. Raskere wifi mot avgift. Strykejern og strykebrett kan lånes. Minimarked Det er kun heis til ettromsleilighetene, disse ligger i en seks etasjes bygning. Øvrige bygninger har ikke heis. I Playa de Cristianos er det et godt utvalg av restauranter og butikker. Støy fra nærliggende barer og gjennomgangstrafikken kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokostbuffé.
  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 8.00-10.30.
  • Middag kl, 18.30-20.30.

Gjester som legger til halvpensjon har julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.

Alle hotell – Los Cristianos

Coral Los Alisios

Det hyggelige leilighetshotellet Coral Los Alisios ligger på en høyde over Los Cristianos. Her kan du nyte et bassengområde med basseng og hyggelig atmosfære med strand og sentrum i passe gangavstand. For familiens minste er det et lekebasseng der dagene fylles med spennende dager med vannlek.

CHECKIN Bungalows Atlántida

Leilighetshotellet CHECKIN Bungalows Atlántida er hotellet for deg som reiser med hele familien. Her er det et fint bassengområde, tennisbane og mulighet for både squash og basketball. Stranden i Los Cristianos ligger i gangavstand.

Sol Arona Tenerife

Sol Arona Tenerife ligger sentralt i Los Cristianos. Her venter et frodig og fint bassengområde, og all mat er inkludert i prisen. Fra hotellet er det gangavstand til herlige sandstrender, shopping og uteliv. For deg som setter pris på fin utsikt kan vi anbefale superiorrommene som ligger helt øverst.

H10 Big Sur

Aldersgrense på hotellet: 18 år. H10 Big Sur er et pent boutiquehotell som ligger like ovenfor stranda i Los Cristianos. Hotellet byr på et fint bassengområde, en fin hage og en fantastisk takterrasse. Etter en kortere spasertur finner du den lange og brede stranda Playa de los Cristianos. Hotellet har et fint spa og trene kan du gjøre i treningsrommet.