H10 Big Sur

Aldersgrense på hotellet: 18 år.

H10 Big Sur er et pent boutiquehotell som ligger like ovenfor stranda i Los Cristianos. Hotellet byr på et fint bassengområde, en fin hage og en fantastisk takterrasse. Etter en kortere spasertur finner du den lange og brede stranda Playa de los Cristianos. Hotellet har et fint spa og trene kan du gjøre i treningsrommet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 650 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

H10 Big Sur har et herlig bassengområde med et stort basseng som er oppvarmet vinterstid, 31.10-31.3, til cirka 22 grader. Temperaturen i bassenget kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Jacuzzi. Solsenger og parasoller. Bassenghåndklær inkludert.

H10 Big Sur har to restauranter og tre barer. Blue Bay serverer frokost og middag som buffé. De serverer også à la carte-retter kveldstid. I à la carte-restauranten Naturlia kan du spise lunsj på den hyggelige utendørsterrassen. Pent antrekk, langbukse for menn til middag. Cactus Bar er både en poolbar, en cocktailbar og en snackbar for lettere retter på dagtid. Liker Gin & Tonics kan du teste noen på Mike's Coffee der du også kan ta en kopp sterk espresso, en rundere Cappuccino eller en smoothie. To terrasser i 8. etasje med vakker utsikt der du kan lene deg tilbake i en behagelig solseng og nyte havutsikten.

I hotellets spa kan du koble av med massasje og skjønnhetsbehandlinger. Badstue, hamam og treningsrom inkludert. Bordtennis. Biljard mot avgift. Vanngymnastikk. Kveldsunderholdning.

Wifi inkludert på hele hotellet. Romservice kl. 12.00-21.00. Cirka 100 meter til steinstranda Playa de los Tarajales og cirka 350 meter til den store og brede sandstranda Playa de los Cristianos og til gågata Avenida Los Playeros er det cirka 650 meter, der er det et stort utvalg av restauranter, barer og butikker.

Måltider

Inkludert:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • Julemiddag 25.12.
  • Nyttårsmiddag.

Serveringstider i bufférestauranten Blue Bay:

  • Frokost kl. 7.30-10.00.
  • Middag kl. 18.30-21.30.

Alle hotell – Los Cristianos

HG Tenerife Sur

Leilighetshotellet HG Tenerife Sur i Los Cristianos ligger fint til med bassengområde med oppvarmede basseng for både store og små. Sentral beliggenhet med kort vei til strender og restauranter, og til busstasjonen – om du skulle ønske å utforske Tenerife en dag. I leiligheten finner du alt du trenger for å orden for deg selv. Du kan også bestille halvpensjon mot et tillegg slik at ferien blir enda mer avslappende.

Coral Los Alisios

Det hyggelige leilighetshotellet Coral Los Alisios ligger på en høyde over Los Cristianos. Her kan du nyte et bassengområde med basseng og hyggelig atmosfære med strand og sentrum i passe gangavstand. For familiens minste er det et lekebasseng der dagene fylles med spennende dager med vannlek.

CHECKIN Bungalows Atlántida

Leilighetshotellet CHECKIN Bungalows Atlántida er hotellet for deg som reiser med hele familien. Her er det et fint bassengområde, tennisbane og mulighet for både squash og basketball. Stranden i Los Cristianos ligger i gangavstand.

Sol Arona Tenerife

Sol Arona Tenerife ligger sentralt i Los Cristianos. Her venter et frodig og fint bassengområde, og all mat er inkludert i prisen. Fra hotellet er det gangavstand til herlige sandstrender, shopping og uteliv. For deg som setter pris på fin utsikt kan vi anbefale superiorrommene som ligger helt øverst.