CHECKIN Bungalows Atlántida

Leilighetshotellet CHECKIN Bungalows Atlántida er hotellet for deg som reiser med hele familien. Her er det et fint bassengområde, tennisbane og mulighet for både squash og basketball. Stranden i Los Cristianos ligger i gangavstand.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter superior for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Toromsleiligheter for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Toromsleiligheter premium for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Treromsleiligheter for 3-5 personer/3-6 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet og bassenget.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 950 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

CHECKIN Bungalows Atlántida består av flere bygninger og ligger bare en kort spasertur fra stranda i Los Cristianos. Her er det flere bassengområder med totalt tre basseng. To av bassengene, derav det med en grunnere del for barn, er oppvarmet november til mai til 22 grader. Temperaturen i bassengene kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og dårlig vær. Poolbar. Det er også et chill out-område med balinesiske solsenger.

I bufférestauranten serveres frokost, lunsj og middag.

Vil du trene i ferien er det mulighet for å spille tennis, squash og basketball, disse er mot depositum. Det er også morsomme aktiviteter for hele familien i form av bordtennis, biljard og minigolf mot depositum. Treningsrom mot avgift. Kveldsunderholdning. Lekeplass. Sykkelutleie.

Wifi inkludert på hele hotellet. Hårføner kan lånes mot depositum. Myntvaskeri med vaskemaskin og tørketrommel mot avgift. Til sentrum av Los Cristianos er det cirka 1 kilometer og til stranda er det cirka 600 meter. Det er nivåforskjeller og trapper inne på hotellområdet. Gjennomfartstrafikk

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

 • Frokostbuffé.
 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

Legger du til halvpensjon eller All Inclusive er også følgende inkludert:

 • Julemiddag 25.12.
 • Nyttårsmiddag.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 8.00-10.00
 • Snacks som hamburger, sandwich og iskrem kl. 11.00-12.30 & 16.00-17.30
 • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.00
 • Middagsbuffé kl. 19.00-21.30
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl. 11.00-23.00.
 • Sportsaktiviteter som minigolf, bordtennis og basketball, mot depositum.
 • 20 % rabatt på tennis, squash og treningsrom.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra innsjekking til kl. 12.00 avreisedagen.

Sesongvariasjoner

Vinteren 2024/25 vil det ikke være mulig å bestille toromsleiligheter superior.

Alle hotell – Los Cristianos

HG Tenerife Sur

Leilighetshotellet HG Tenerife Sur i Los Cristianos ligger fint til med bassengområde med oppvarmede basseng for både store og små. Sentral beliggenhet med kort vei til strender og restauranter, og til busstasjonen – om du skulle ønske å utforske Tenerife en dag. I leiligheten finner du alt du trenger for å orden for deg selv. Du kan også bestille halvpensjon mot et tillegg slik at ferien blir enda mer avslappende.

Coral Los Alisios

Det hyggelige leilighetshotellet Coral Los Alisios ligger på en høyde over Los Cristianos. Her kan du nyte et bassengområde med basseng og hyggelig atmosfære med strand og sentrum i passe gangavstand. For familiens minste er det et lekebasseng der dagene fylles med spennende dager med vannlek.

Sol Arona Tenerife

Sol Arona Tenerife ligger sentralt i Los Cristianos. Her venter et frodig og fint bassengområde, og all mat er inkludert i prisen. Fra hotellet er det gangavstand til herlige sandstrender, shopping og uteliv. For deg som setter pris på fin utsikt kan vi anbefale superiorrommene som ligger helt øverst.

H10 Big Sur

Aldersgrense på hotellet: 18 år. H10 Big Sur er et pent boutiquehotell som ligger like ovenfor stranda i Los Cristianos. Hotellet byr på et fint bassengområde, en fin hage og en fantastisk takterrasse. Etter en kortere spasertur finner du den lange og brede stranda Playa de los Cristianos. Hotellet har et fint spa og trene kan du gjøre i treningsrommet.