Apollo Silver Tenerife

Nyhet! Opplev Apollo Silver Tenerife - reiser som særlig henvender seg til deg som vil reise enkelt og som vil nyte sol, lys og varme. Bo på våre nøye utvalgte hotell i noen spesifikke uker. Du får dessuten alltid attraktive tilbud på enkeltrom og aktiviteter.

Våre omsorgsfullt utvalgte Apollo Silver-hotell har alltid høy komfort, stor andel stamgjester, dokumentert høy kundetilfredshet og mange av hotellene er dessuten prisbelønte.

Silver Training

Kombiner nytte med fornøyelser og kom i form med Silver Training på Tenerife! Treningstilbudet er variert og du velger selv hvilke treningstimer du vil delta på. 

Les mer kom treningstimene her

Aktiviteter og utflukter

Apollo Silver Tenerife tilbyr et bredt utvalg av opplevelser, som fotturer, lokal gastronomi og flere muligheter til å utforske den lokale kulturen og hverdagslivet. 

Les mer om utfluktene

Slik bestiller du Apollo Silver Tenerife

1: Velg vårt Apollo Silver-hotell på Tenerife under.
2: Når du har valgt hotell og avreisedato (3. og 10. mars 2024) klikker du på fortsett og velger den romkategorien som passer deg.
3. Nå legger du til Apollo Silver! Scroll ned og legg til Apollo Silver á 249 kr som tillegg.
4. Fullfør bestillingen.

Tilleggskonseptet Apollo Silver tilbys om minst 10 personer har bestilt tillegget for den aktuelle uka.


Utvalgt hotell på Tenerife

Avreise 3. og 10. mars 2024.

apollo mondo selected
Atlantic Holiday – vinter 2023/24
• Fantastisk beliggenhet ved havet

Atlantic Holiday – vinter 2023/24

Dette fine hotellet passer for deg som ønsker å bo nært havet, utmerket service og magisk utsikt over Atlanterhavet og La Gomera. Se frem til morgenyoga flere dager i uka og nyt en god kopp kaffe eller en deilig juice i sola.