Atlantic Holiday

apollo mondo selected

Atlantic Holiday

  • • Fantastisk beliggenhet ved havet

Fine Atlantic Holiday ligger på den sørlige delen av Tenerife og passer for deg som liker å ha havet i nærheten, god service og en magisk utsikt over Atlanterhavet og La Gomera. Utsikten fra bassengområdet er noe helt spesielt! Stor del av hotellet vil dessuten være renovert når dørene slås opp for vintersesongen 2023/24. Og som på alle Apollo Mondo Selected-hotell kan du se frem til morgenyoga flere dager i uka, og en avkoblende stund med en god kaffe eller en frisk juice i Mondo Café.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer. Handikaptilpassede toromsleiligheter for 1-4 personer. Toromsleiligheter med mindre bra beliggenhet for 1-4 personer. Toromsleiligheter superior for 1-4 personer. Toromsleiligheter Seafront for 1-4 personer. Juniorsuiter med havutsikt for 1-3 personer. Suiter med havutsikt for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Utsikten og beliggenhet i forhold til Strand
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Apollo Mondo Selected Atlantic Holiday ligger på første parkett ved klippene mot havet i den lille landsbyen Callao Salvaje på Tenerife. Med lyse, fine leiligheter er det et hotell som passer for både par og familier med litt eldre barn. Fra hotellet er det gangavstand til stranda samt til restauranter og barer i området.

Fint bassengområde og takterrasse
Hotellet har et herlig bassengområde med saltvannsbasseng og et lite barnebasseng. Saltvannsbassenget er oppvarmet til minimum 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Solsenger og parasoller er inkludert samt håndkleservice mot avgift. På taket er det en stor sol-/takterrasse med vakker utsikt over Atlanterhavet og naboøya La Gomera.

Mat og drikke
Hotellet har en à la carte-restaurant, Sea Soul, med uteservering og vakker utsikt over Atlanterhavet. Poolbaren tilbyr også en à la carte-meny med sunne retter (ikke inkludert i All Inclusive). I Mondo Café kan du slappe av med en god kopp kaffe eller en ferskpresset juice.

Aktiviteter og trening på hotellet
Hotellet har et treningsrom, og det tilbys morgenyoga og treningstimer med Apollos egne instruktører flere dager i uka. Tennisbane og bordtennis mot avgift.

Øvrig om hotellet
Wifi inkludert på hele hotellområdet (nettet kan være ustabilt). Selvbetjent vaskeri mot avgift. Strykejern og strykebrett lan lånes. Gangavstand til restauranter og barer. Vil du ta turen inn til Playa de las Americas går lokalbussen cirka to ganger i timen og det tar cirka 30-40 minutter. Ved siden av hotellet ligger en herlig hage med palmer. Støy fra nærliggende barer kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter. Det er gangavstand til stranda, merk at det er en bakke ned til stranda.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokostbuffé.
  • Halvpensjon (frokostbuffé og à la carte-middag).

Til middag er det et valg mellom to forretter, to hovedretter og to desserter.

Legger du til halvpensjon er julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag.

Sesongvariasjoner

Atlantic Holiday er et Apollo Mondo Selected-hotell i perioden 15. oktober 2023 til 7. april 2024. Utenom denne perioden tilbys ikke konseptaktiviteter som morgenyoga med skandinavisktalende instruktører.

Apollo Mondo Selected
  • Mange fornøyde gjester
  • Mondo Café
  • Treningsrom og wifi inkludert

Alle hotell – Callao Salvaje

MYND Adeje

Velkommen til fine MYND Adeje i Callao Salvaje på Tenerife. Her møtes du av moderne omgivelser, som først og fremst vender seg til et voksent publikum, men alle er velkomne! Legger du til halvpensjon har du dessuten frokost hver morgen og en voucher som kan benyttes til lunsj, middag eller kanskje en cocktail på takterrassen i solnedgangen. Hotellet passer godt for deg som vil trene, sykle og ta vare på kropp og sjel i ferien.