MYND Adeje

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Velkommen til fine MYND Adeje i Callao Salvaje på Tenerife. Her møtes du av moderne omgivelser, som først og fremst vender seg til et voksent publikum, men alle er velkomne! Legger du til halvpensjon har du dessuten frokost hver morgen og en voucher som kan benyttes til lunsj, middag eller kanskje en cocktail på takterrassen i solnedgangen. Hotellet passer godt for deg som vil trene, sykle og ta vare på kropp og sjel i ferien.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/1-3 personer. Suite for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Servive og utseende osv
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 350 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

MYND Adeje er et helt nytt hotell som ligger noen hundre meter fra stranda i Callao Salvaje på Tenerife. På hotellet er det to basseng, et større basseng på bakkeplan og et litt mindre på takterrassen. Fra takterrassen har du dessuten en herlig utsikt over Atlanterhavet, Teide og La Gomera. Ved begge bassengene er det solsenger og parasoller til låns, samt håndkleservice. Ved begge bassengene er det bar, men baren på takterrassen byr dessuten på vakker utsikt til drinken.

Hotellet har to restauranter, Lamesa og Lacumbre, som serverer retter fra en à la carte-meny. Etter frokost selges lokalproduserte varer i restaurant Lamesa. Menyen er på skjerm eller direkte i din mobil. På takterrassen serveres japanske smaker i Lacumbre fra kl. 10.00-22.30, bordreservasjon kreves. Det finns også en bar i lobbyen, Eloha. Ved solnedgang starter underholdningen med musikere og livemusikk. Legger du til halvpensjon får du en fast sum som du kan bruke til mat og/eller drikke på hotellet hver dag.

Det gastronomiske utvalget på MYND Adeje bygger på kvalitet, innovasjon og bærekraft, kortreist og med respekt for lokale produsenter og produkter. Hotellet har en egen liten kjøkken-/urtehage der de dyrker mange av de grønnsakene og urtene som serveres i restaurantene. MYND Adeje tilbyr sine gjester å fylle på vannflasker uten kostnad fra hotellets vanndispenser.

Hotellet har et velutstyrt treningsrom med state-of-the-art-maskiner, stenger, vekter og benker. Hotellet har også et sykkelsenter der du kan leie ulike typer sykler for å oppdage øya. Yoga, mindfulness, meditasjon og Tai Chi. Mulig å spille basketball, sandvolleyball og badminton.Aktiviteter som vinsmaking og cocktailmiksing inkludert.

Her kan du jobbe i hotellets Coworking Space med wifi, skriver, ladestasjoner og PCer uten tillegg i prisen. Døgnåpent.

Hotellet jobber aktivt med bærekraft og de er sertifisert av Biosphere Sustainable Lifestyle. Sertifiseringen bygger på FNs globale bærekraftsmål.

Det lille lokale sentrumet er et par minutter unna. For litt mer liv og røre anbefaler vi den korte turen til Playa de las Americas, dit det er cirka 6 kilometer eller 15 minutter med bil, der det er et større utvalg av shopping, restauranter og barer. Tar du bussen er det en kort spasertur på cirka 5 minutter til nærmeste bussholdeplass.

Måltider

Inkludert:

  • Frokost.
  • Julemiddag 25.12.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost og middag).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.30-11.30.
  • Middag kl. 17.00-22.30.

Halvpensjon innebærer en "resort credit" på 27 euro/person og dag som kan benyttes til lunsj, middag á la carte eller i baren. Når de 27 euroene er brukt opp betales det resterende beløpet direkte til hotellet.

Alle hotell – Callao Salvaje

Atlantic Holiday – vinter 2024/25

Fine Atlantic Holiday ligger på den sørlige delen av Tenerife og passer for deg som liker å ha havet i nærheten, god service og en magisk utsikt over Atlanterhavet og La Gomera. Utsikten fra bassengområdet er noe helt spesielt! Før vintersesongen 2023/2024 gjennomgikk hotellet en lettere oppussing. Og som på alle Apollo Mondo Selected-hotell kan du se frem til morgenyoga flere dager i uka, og en avkoblende stund med en god kaffe eller en frisk juice i Mondo Café.

Atlantic Holiday – sommer 2024

Fine Atlantic Holiday ligger på den sørlige delen av Tenerife og passer for deg som liker å ha havet i nærheten, god service og en magisk utsikt over Atlanterhavet og La Gomera. Utsikten fra bassengområdet er noe helt spesielt! Før vintersesongen 2023/2024 gjennomgikk hotellet en lettere oppussing.