MYND Adeje

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Velkommen til et helt nytt hotell – MYND Adeje – i Callao Salvaje på Tenerife. Her møtes du av et moderne miljø, som først og frem vender seg til et voksent publikum, men alle er velkomne! Legger du til halvpensjon har du dessuten frokost hver morgen og en voucher som kan benyttes til lunsj, middag eller kanskje en cocktail på takterrassen i solnedgangen.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for1-3 personer. Suite for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 350 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

MYND Adeje er et helt nytt hotell som ligger noen hundre meter fra stranda i Callao Salvaje på Tenerife. På hotellet er det to basseng, et større basseng på bakkeplan og et litt mindre på takterrassen. Ved begge bassengene er det solsenger og parasoller til låns, like så gratis håndkleservice. Ved begge bassengene er det bar, men baren på takterrassen byr dessuten på vakker utsikt til drinken.

Hotellet har to restauranter som serverer retter fra en à la carte-meny. Og menyen er på en touch screens eller i din mobil. Det gastronomiske tilbudet på MYND Adeje bygger på kvalitet, innovasjon og bærekraft, kortreist mat og med respekt for lokale produkter og produsenter. Og legger du til halvpensjon så har du en sum å bruke på mat og/eller drikke på hotellet hver dag. Ved solnedgang starter underholdningen med livemusikk.

Hotellet har ett område for wellness der det er mulig å bestill ansiktsbehandlinger og andre typer av skjønnhetsbehandlinger samt massasje.

Det lille lokale sentrumet er et par minutter unna. For litt mer liv og røre anbefaler vi den korte turen til Playa de las Americas (cirka 6 kilometer eller 15 minutter med bil) der det er et større utvalg av shopping, restauranter og barer. Tar du bussen er det en kort spasertur (cirka 5 minutter) til nærmeste bussholdeplass. Lokaltrafikk i området rundt hotellet.

Måltider

  • Frokost inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.
    Halvpensjon innebærer en "resort credit" på 25 euro/person og dag som kan benyttes til lunsj, middag á la carte eller i baren. Når de 25 euroene er brukt opp betales det resterende beløpet direkte til hotellet.

Alle hoteller – Callao Salvaje

Atlantic Holiday Center

Atlantic Holiday Center ligger sør på Tenerife, og passer for både familier og par som er ute etter et fint hotell i nærheten av havet og med utmerket service. Fra hotellet er det en fantastisk utsikt over Atlanterhavet og La Gomera, og utsikten fra bassengområdet er noe helt for seg selv.