MYND Adeje

MYND Adeje

  • * Kvalitet, innovasjon og bærekraft
  • * Coworking Space
  • * Sykkelsenter og velutstyrt treningsrom

Velkommen til fine MYND Adeje i Callao Salvaje på Tenerife. Her møtes du av moderne omgivelser, som først og fremst vender seg til et voksent publikum, men alle er velkomne! Legger du til halvpensjon har du dessuten frokost hver morgen og en voucher som kan benyttes til lunsj, middag eller kanskje en cocktail på takterrassen i solnedgangen. Hotellet passer godt for deg som vil trene, sykle og ta vare på kropp og sjel i ferien.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Suite for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Pent,enkelt,rent og fin utsikt
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 350 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

MYND Adeje er et helt nytt hotell som ligger noen hundre meter fra stranda i Callao Salvaje på Tenerife. På hotellet er det to basseng, et større basseng på bakkeplan og et litt mindre på takterrassen. Ved begge bassengene er det solsenger og parasoller til låns, samt håndkleservice. Ved begge bassengene er det bar, men baren på takterrassen byr dessuten på vakker utsikt til drinken.

Hotellet har to restauranter som serverer retter fra en à la carte-meny. Og menyen er på en touch screens eller i din mobil. Det gastronomiske tilbudet på MYND Adeje bygger på kvalitet, innovasjon og bærekraft, kortreist mat og med respekt for lokale produkter og produsenter. Og legger du til halvpensjon så har du en sum å bruke på mat og/eller drikke på hotellet hver dag. Ved solnedgang starter underholdningen med livemusikk.

Hotellet har et velutstyrt treningsrom med state-of-the-art-maskiner, stenger, vekter og benker. Hotellet har også et sykkelsenter der du kan leie ulike typer sykler for å oppdage øya. Yoga, mindfulness, meditasjon og Tai Chi.

Her kan du jobbe i hotellets Coworking Space med wifi, skriver, ladestasjoner og pcer uten tillegg i prisen. Døgnåpent.

Det lille lokale sentrumet er et par minutter unna. For litt mer liv og røre anbefaler vi den korte turen til Playa de las Americas (cirka 6 kilometer eller 15 minutter med bil) der det er et større utvalg av shopping, restauranter og barer. Tar du bussen er det en kort spasertur (cirka 5 minutter) til nærmeste bussholdeplass.

Måltider

Inkludert:

  • Frokost.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost og middag).

Halvpensjon innebærer en "resort credit" på 25 euro/person og dag som kan benyttes til lunsj, middag á la carte eller i baren. Når de 25 euroene er brukt opp betales det resterende beløpet direkte til hotellet.

Alle hoteller – Callao Salvaje

Atlantic Holiday – vinter 2022/23

Atlantic Holiday ligger sør på Tenerife, og passer for både familier og par som er ute etter et fint hotell i nærheten av havet og med utmerket service. Fra hotellet er det en fantastisk utsikt over Atlanterhavet og La Gomera, og utsikten fra bassengområdet er noe helt for seg selv.

Atlantic Holiday – vinter 2023/24

Fine Atlantic Holiday ligger på den sørlige delen av Tenerife og passer for deg som liker å ha havet i nærheten, god service og en magisk utsikt over Atlanterhavet og La Gomera. Utsikten fra bassengområdet er noe helt spesielt! Stor del av hotellet vil dessuten være renovert og pent når dørene slås opp for vintersesongen 2023/24. Og som på alle Apollo Mondo Selected-hotell kan du se frem til morgenyoga flere dager i uka, og en avkoblende stund med en god kaffe eller en frisk juice i Mondo Café.