LABRANDA Playa Club

LABRANDA Playa Club

  • • Sentral beliggenhet
  • • Frodige omgivelser
  • • Leiligheter for opptil seks personer

Mer sentralt enn dette kan du ikke bo i Puerto del Carmen. LABRANDA Playa Club er omgitt av et stort grøntområde med vaiende palmer og har et romslig bassengområde. Her gjør personalet alt for at du skal trives og skulle dere være så mange som seks personer i familien har de leiligheter som rommer dere alle.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Toromsleiligheter superior for 1-4, hvorav 2 barn. Treromsleiligheter for 2-5 personer/2-6 personer, hvorav 2 barn. Treromsleiligheter superior for 2-5 personer/2-6 personer, hvorav 2 barn. Kampanje toromsleiligheter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Bassengområdet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet LABRANDA Playa Club ligger perfekt ved strandpromenaden i Puerto del Carmen. Hotellet ligger i frodige omgivelser og har en avslappet atmosfære. I det store bassengområdet er det et oppvarmet basseng samt gratis solsenger og parasoller. For de minste er det et barnebasseng og en liten lekeplass. Pool-/snackbar som serverer enkle retter og drikke.

Gratis wifi i lobbyen, restauranten og i baren. Vaskeriservice mot avgift. Kort avstand til stranda, restauranter, barer, butikker og minimarked. Gjennomgangstrafikk. 

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

Bassenget er oppvarmet (november-april) til minst 20 grader, temperaturen kan dog være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær.