LABRANDA Playa Club

LABRANDA Playa Club

  • • Sentral beliggenhet
  • • Frodige omgivelser
  • • Leiligheter for opptil seks personer
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Mer sentralt enn dette kan du ikke bo i Puerto del Carmen. LABRANDA Playa Club er omgitt av et stort grøntområde med vaiende palmer og har et romslig bassengområde. Her gjør personalet alt for at du skal trives og skulle dere være så mange som seks personer i familien har de leiligheter som rommer dere alle.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Toromsleiligheter superior for 1-4, hvorav 2 barn. Treromsleiligheter for 2-5 personer/2-6 personer, hvorav 2 barn. Treromsleiligheter superior for 2-5 personer/2-6 personer, hvorav 2 barn. Kampanje toromsleiligheter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Bassengområdet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet LABRANDA Playa Club ligger perfekt ved strandpromenaden i Puerto del Carmen. Hotellet ligger i frodige omgivelser og har en avslappet atmosfære. I det store bassengområdet er det et oppvarmet basseng samt gratis solsenger og parasoller. For de minste er det et barnebasseng og en liten lekeplass. Pool-/snackbar som serverer enkle retter og drikke.

Gratis wifi i lobbyen, restauranten og i baren. Vaskeriservice mot avgift. Kort avstand til stranda, restauranter, barer, butikker og minimarked. Gjennomgangstrafikk. 

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

Bassenget er oppvarmet (november-april) til minst 20 grader, temperaturen kan dog være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær.

Alle hoteller – Puerto del Carmen

Barcarola Club

Barcarola Club i Puerto del Carmen er et populært hotell med avslappet atmosfære som ligger fint til med hyggelige spisesteder like utenfor døra. Hotellet har et koselig bassengområde omkranset av en koselig hage og stranda ligger bare en kort spasertur unna. Det hyggelige personalet gjør alt for at du skal trives.

Costa Sal

Costa Sal er et hyggelig hotell i Matagordaområdet hvor våre gjester setter pris på den høye standarden og den koselige stemningen. Fra hotellet er det gangavstand til både sentrum og stranda, hvilket gjør det enkelt å variere mellom sol, bad og shopping. Under oppholdet bor du enten i leilighet eller samler hele familien i en romslig treroms villa i den frodige hagen.

Las Costas

Las Costas er et populært hotell som ligger i utkanten av Puerto del Carmen. Fra hotellets bassengområde har du utsikt over den vakre sandstranda Los Pocillos og strandpromenaden utenfor hotellet går hele veien inn til et lite sentrum. På hotellet er det lett å holde seg aktiv med blant annet gratis treningsrom, squash og zumba. Gjestene setter spesielt pris på underholdningen i baren om kvelden.

LABRANDA El Dorado

Leilighetshotellet LABRANDA El Dorado i Puerto del Carmen kneiser på en liten høyde med utsikt over havet. Fem minutter til stranda i den ene retningen og fem minutter til havna i den andre. I tillegg til den gode servicen og bassengområdet er det de romslige leilighetene våre gjester setter mest pris på ved El Dorado.

LABRANDA Los Cocoteros

Hvis soling og bading står øverst på ferieplanen, så er LABRANDA Los Cocoteros et godt valg for deg. På hotellområdet er det oppvarmet basseng og den herlige sandstranda med tilhørende strandpromenade ligger rett nedenfor hotellet.

SOL Lanzarote

SOL Lanzarote ligger praktfullt til i utkanten av Puerto del Carmen. Utsikten er vakker fra store deler av hotellområdet, rommene er fine og bassengområdet innbyr til late dager. Her har du også underholdning og aktiviteter som trimrom, tennis og klatrevegg.

Fariones Apartamentos

Velkommen til Fariones Apartamentos som ligger perfekt til i Puerto del Carmen på Lanzarote. Stranda og de nyere delene av området ligger kun en kort spasertur unna. I bassengområdet er det et oppvarmet basseng, og for gjester over 18 år er det en solterrasse på taket med solsenger og jacuzzi. I livlige Puerto del Carmen venter hyggelige restauranter og barer.

Bahia Kontiki

Det pene leilighetshotellet Bahia Kontiki ligger fint til nært sentrum og den fine sandstranda i Puerto del Carmen. Her bor du i komfortable leiligheter og kan velge mellom å lage maten selv i leiligheten eller legge til frokostbuffé. En kort spasertur fra hotellet ligger sentrum i livlige Puerto del Carmen med et stort utvalg av restauranter, barer og underholdning.

Parque Tropical

Hjemmekoselige Parque Tropical ligger sentralt i Puerto del Carmen med kort vei til den fine sandstranda. Fint bassengområde omgitt av frodige planter og palmer. Det er lett å trives i den lune stemningen som råder å hotellet. Hyggelige velutstyrte leiligheter med det du trenger for å ordne det meste selv i ferien på Lanzarote.