Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,2 av 10 Basert på 19 vurderinger
Total vurdering
 
7,2 / 10
Rengjøring
 
7,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,9 / 10
Fasiliteter
 
5,6 / 10
Mat og drikke
 
4,4 / 10
Rom / leilighet
 
7,5 / 10
Service
 
7,7 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
beliggenhet, Personalet . Rengjøring
-
Det bør være låsehendel på innsiden av hoveddør, slik at dersom en er ute av rommet så kan den andre komme seg ut hoveddøren med brann etc. Løse stikkontakter. Bad bør pusses opp, og badekar fjernes. Dårlig vanntrykk Bytte utemøbler fra plaststoler som er vonde å sitte i, til kurvstoler med høy rygg og gode puter og med løse krakker.

Bekreftet gjest: 2022-01-15


10 av 10

+
Utsikten, både den helt nære med et helt utrolig vakkert bed med forskjellige kakta og palmer, og havet og den alltid skiftende himmelen.
-
Kanskje hotellet kunne gitt gjestene et detaljert kart over Puerto del Carmen og resten av øya, og også en busstabell til bl.a. nydelige Arecife. - Forresten var det noe Apollo kunne ha gjort?

Bekreftet gjest: 2022-01-15


7 av 10

+
Beliggenhet
-
Har bodd på Los Cocoteros i mange år. De må nå oppdatere møbler på balkongen. Glass, kopper, bestikk og ellers inventar på kjøkken må fornyes.

Bekreftet gjest: 2020-03-21


5 av 10

+
Beliggenhet
-
RENGJØRING!!!!

Bekreftet gjest: 2020-03-07


10 av 10

+
Beliggenhet
-
kunne vært puter til stolene på verandaen

Bekreftet gjest: 2020-02-08


8 av 10

+
Beliggenheten
-
Apollo må bli mye bedre med veibeskrivelse fra der vi ble sluppet av bussen og til hotellet. Når vi skulle hjem var det ingen beskjed på SMS-en om hvor bussen stoppet. Alt dette måtte vi finne ut av selv.

Bekreftet gjest: 2020-02-08


9 av 10

+
Beliggenheten
-

Bekreftet gjest: 2020-02-01


3 av 10

+
Utsikten fra hotellrommet
-
I grunn det meste

Bekreftet gjest: 2019-12-21


4 av 10

+
beliggenhet
-
oppussing, og rengjøringen var betraktelig dårligere enn i fjor

Bekreftet gjest: 2019-11-23


9 av 10

+
Perfekt beliggenhet
-
Bør vel foreta noe vedlikehold snart, spesielt bad.

Bekreftet gjest: 2019-11-16


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

79% anbefaler hotellet

407 vurderinger
Utmerket
 
177
Veldig bra
 
147
Bra
 
39
Mindre bra
 
22
Dårlig
 
22

Fem siste vurderinger

18.01.2022

av 451lenev Oslo, Norge

Sentral beliggenhet

Flott beliggenhet, tett på strand og restauranter. Fin og ren leilighet, balkong med utsikt over stranda. Hyggelig personale og god service. Bassenget har dårlig beliggenhet bak hotellet, med mye skygge. Trappefri adkomst med heis og ramper.

 
07.02.2020

av kaareko Moss kommune, Norge

Flott beliggenhet men generelt slitt.

Vi avslutter vår uke her på Los Cocoteros. Beliggenheten og utsikten er upåklagelig. Renhold og betjening er generelt bra, men dessverre så er det meste på rommene og balkong tildels veldig slitt. Alt i alt vil jeg si det er «value for money» da prisen vi betalte var akseptabel. Kommer gjerne tilbake hit.

 
02.02.2020

av Farfaren Steinkjer, Norge

Fantastisk beliggenhet og god service

Årets fire første uker ble også i 2020 tilbragt på Labranda Los Cocoteros - og vi har hatt et flott opphold! Med leilighet i de øvre etasjene på hotellet har du en unik utsikt fra balkongen, og du kan følge sola fra den står opp i øst til den går ned i vest. Sengene, som var nye i fjor, er svært gode for oss som har litt skrøpelige rygger. 😎 Kjøkkenet har nødvendig utstyr til at det er mulig å lage seg både varme og kalde retter. Renholderne er blide og hyggelige - og gjør en god jobb! Da vi fikk problemer med dusjen, ble det montert nytt blandebatteri samme dag som vi varslet om problemet - utmerket service! Den eneste grunnen til at vi gir hotellet karakteren «Svært bra» i stedet for «Ypperlig» er slitasjen som preger deler av leiligheten (spesielt baderommet). Vi er imidlertid generelt svært fornøyde med Labranda Los Cocoteros (og Puerto del Carmen), og vi har allerede bestilt nytt opphold over fire uker i januar 2021!

 
31.01.2019

av Farfaren Steinkjer, Norge

Fantastisk beliggenhet

Vi har nå kommet til slutten på vårt 4-ukers opphold ved Labranda Los Cocoteros - og vi har hatt et flott opphold! Med en balkong der vi har sett sola fra den står opp om morgenen og til den går ned i vest på kvelden, kombinert med utsikt til stranden og strandpromenaden, har hotellet en unik beliggenhet. Leiligheten har kjøkkenutstyr som gjør det mulig å lage den maten du ønsker - og med mange gode restauranter i nærheten av hotellet gir dette en god kombinasjon. Renholdet har stort sett vært OK, og den eneste grunnen til at vi ikke gir «fem stjerner» er at leilighetene begynner å bli noe slitt. Dette gir seg utslag spesielt på badet og i sofaene. Sengene er nettopp skiftet ut, og er svært gode. Vi håper dette er starten på mer fornyelse, f.eks. på balkongen der vi kunne ha ønsket bedre stoler... Samlet er vi imidlertid svært fornøyde med oppholdet - og har allerede bestilt et nytt opphold til samme tid neste år!

 
15.04.2017

av Mona N Fredrikstad, Norge

Flott beliggenhet med nydelig havutsikt

Hotellet ligger perfekt i forhold til strand og gate. Vi hadde en leilighet med nydelig havutsikt og sol hele dagen. Leiligheten hadde akkurat hva vi trengte. Vi reiser ikke til Lanzarote for å se NRK eller TV2 på TV. Sengene var OK. Hotellet var stille og rolig, og vi sov godt. Puerto del Carmen sjarmerte oss, og vi kommer tilbake. Været var også flott. Hotellet får et minus fra oss - elendig wifi. Dette bør fikses. Vi koste oss uansett :-)