Sunsuites Carolina

Til Sunsuites Carolina i San Agustín på Gran Canaria kommer gjestene tilbake år etter år. Det er blant annet det skandinavisktalende personalet, beliggenhet i strandkanten og den hjemmekoselige og lune atmosfæren som mange setter pris på. I hagen dufter det herlig av timian og sitron og i bassengområdet er det solsenger og parasoller som bare venter på deg.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter superior for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Størrelse på leilighet og at det ikke er så stort
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sunsuites Carolinas er et kjent og kjært leilighetshotell i San Agustín på Gran Canaria. Hele familien ønskes velkommen, å barn og unge under 16 år.

I bassengområdet er det et basseng samt barnebasseng, solsenger, parasoller og bassenghåndklær. Bassenget er oppvarmet til 22 grader om vinteren, dog kan temperaturen i bassenget synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Hotellet ligger i en fin hage der du kan sitte i selskap med andre eller bare nyte en stund i skyggen av et tre med en god bok. Stranda ligger rett nedenfor og inviterer til deilige, friske bad.

Wifi inkludert i fellesområdene. Hotellet har et selskapsrom med TV og et lite bibliotek. Resepsjonen er åpen fra morgen til kveld og er bemannet med skandinavisktalende personal. Mikrobølgeovn kan lånes i resepsjonen. Bak hotellet ligger et kjøpesenter med et supermarked.

I San Agustín er det et godt utvalg av restauranter, noen av Gran Canarias mest velrenommerte ligger her i San Agustín. Det er også et bra shoppingsenter.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

Fra og med 1. juli 2024 vil det kun være tillatt å røyke på anviste steder utendørs, røyking er ikke tillatt i leilighetene eller på uteplassene tilhørende leilighetene.

Alle hotell – San Agustín

Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel

På Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel bor man komfortabelt i vakre omgivelser, med ett av Europas største Thalasso terapisenter med en rekke deilige behandlinger. Frokostbufféen er inkludert men du kan legge til halvpensjon eller All Inclusive Ultra, så har du bedre kontroll på feriebudsjettet.

Don Gregory by Dunas

Aldersgrense på hotellet: 16 år Populære Don Gregory by Dunas ligger perfekt til på stranda i San Agustin. Herfra er der bare noen raske skritt til stranda, strandpromenaden og shoppingsenteret. Alle rommene har balkong med havutsikt og wifi er inkludert på hele hotellet og frokosten er inkludert.

Paradisus Gran Canaria

Paradisus Gran Canaria er et fint designet All Inclusive-hotell nært stranda i San Agustin. Her bor du i pene rom og nyter god mat, fine basseng og hvorfor ikke unne deg en dag i hotellets spa.

Sunsuites Carolina – vinter 24/25

Aldersgrense på hotellet: 16 år Apollo Mondo Duo-hotellet Sunsuites Carolina er ett av våre mest populære voksenhotell på Gran Canaria. Det skandinavisktalende personalet, beliggenheten ved stranda og den hjemmekoselige atmosfæren gjør at mange gjester kommer tilbake år etter år. Her er det et hyggelig bassengområde med oppvarmet basseng, og i hagen dufter det herlig av timian og sitron.