Radisson Blu Resort & Spa Puerto Mogan

Radisson Blu Resort & Spa Puerto Mogan

  • • Nytt og moderne
  • • Romslige rom og suiter
  • • Gangavstand til havna

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Velkommen til Radisson Blu Resort & Spa Puerto Mogan – et nytt og toppmoderne luksushotell i sjarmerende Puerto de Mogán. På hotellet finner du alt du trenger for å slappe av – et stort bassengområde med barnebasseng, to restauranter og et herlig spa. Det er bare en kort spasertur til den sjarmerende havna i Puerto de Mogán.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Superiorrom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 4-6 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Stillhet, basseng med stilleområde , sentral beliggenhet, meget god mat..
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 800 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Radisson Blu Resort & Spa Puerto Mogan er et topp moderne luksuriøst hotell i sjarmerende Puerto de Mogán. Her er det to bassengområder med flere saltvannsbasseng, hvorav et separat barnebasseng som er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid. Solsenger, parasoller og bassenghåndklær. Poolbar.

På hotellområdet er det en bufférestaurant og italiensk à la carte-restaurant. Til middag gjelder pent antrekk, menn må ha langbukse. Snackbar med enklere italienske retter og snacks.

Gratis barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale for barn mellom 4-12 år. Treningsrom samt gratis pilates og yoga, volleyball, fotball, basketball og klatrevegg. Tennis og padeltennis mot avgift. Løpebane på 1 kilometer. Spa med massasje og diverse deilige behandlinger mot avgift.

Gratis wifi i hele hotellområdet. Room service. Hotellet ligger cirka 100 meter fra et lite kjøpesenter med noen butikker og restauranter, og cirka 800 meter fra stranda og den hyggelige havna med butikker, kaféer og restauranter.

Måltider

  • Frokostbuffé, julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Verdt å vite

Temperaturen i det oppvarmede barnebassenget kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær.

Sesongvariasjoner

Barnebassenget vil være stengt fra 13. til 17. desember grunnet renovering.