Playitas Annexe

Playitas Annexe

  • • 400 meter fra sportsanlegget Playitas
  • • Enkle leiligheter for de som kommer for å trene
  • • Bo opptil 6 personer i en leilighet

Playitas Annexe er en sidebygning til vårt populære sport- og ferieanlegg Playitas Resort. De romslige og meget enkle leilighetene passer for deg som vil ha en deilig seng å sove i, men som fremfor alt legger mest vekt på trening og ikke har noe i mot å gå de 400 meterene ned til Playitas Resort for å benytte alle de sportsfasilitetene som finnes der.


Rom/leiligheter

Treromsleiligheter for 1-4 personer/1-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Alle sports tilbudene
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Playitas Annexe har enkel standard, men du har selvfølgelig tilgang til alle de fantastiske treningsmulighetene på vårt beste treningshotell Playitas Resort, som ligger cirka 400 meter unna. For å komme dit går man ned en bakke forbi golfbanen. Playitas Annexe passer først og fremst for lag og klubber samt større selskap.

Uendelige treningsmuligheter på Playitas Resort
På Playitas Resort finner du Kanariøyenes største treningssenter og et stort sykkelsenter. her er det også en moderne innendørshall, golfbane, tennisbaner eller løyper for løping. I anleggets hjerte ligger Plaza Rambla, et torg med klesbutikk for sport, restauranter, minimarked og en sportsbar.

På Plaza Rambla ligger også SportsBooking, der du bestiller alt som har med sport å gjøre fra det store utvalget av treningstimer og aktiviteter. Her kan du lese om de ulike sportsaktivitetene på Playitas Resort.

Hvil ut i Tau Spa
Etter en dag full av aktivitet er det godt å slappe av i Tau Spa, hvor det også arbeider erfarne fysioterapeuter. Stor behandlingsmeny og to ulike typer badstue og unn deg en relax- og sportsmassasje (kan også forhåndsbestilles når du bestiller reisen eller legges til på Min reise. Barn mellom under 10 år har adgang til Tau Spa mellom kl. 10 og kl. 14. Ettermiddagen er kun for voksne og barn over 10 år.

Herlige svømmebasseng
Ved Playitas Aparthotel er det et herlig bassengområde med et stort, oppvarmet basseng og plaskebasseng for barna. Totalt er det fem bassenger på ferieanlegget.

Det olympiske 50-metersbassenget er oppvarmet til cirka 26 grader vinterstid, mens hovedbassengene varmes opp til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Badehåndklær mot avgift.

Moro også for de minste
På Playitas er det en lekeplass, svømmeskole og visse ferieuker arrangeres Kids Sports Academy for barn mellom 5 og 15 år.

Mat og drikke
Maten er en viktig del av helhetsopplevelsen på Playitas Resort. Helseriktig og næringsrik mat er en av de viktigste ingrediensene på Playitas. Så langt det er mulig benytter restaurantene økologiske produkter og har en egen Eco Garden med cirka 50 ulike sorter frukt, grønnsaker og urter.

På Playitas Resort er det t bufférestauranter, to à la carte-restauranter som serverer spanske og italienske retter samt to poolbarer, der det serveres enklere retter. Vanlig kleskode til middag (ikke kortbukser og sandaler).

Øvrig på Playitas Resort
Gratis wifi. Vaskeri med vaskemaskin, tørketrommel og strykebrett ved Playitas Aparthotel. I resepsjonen på Playitas Hotel er det en minibank. Mange trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet. Bussholdeplass for lokalbussen utenfor hotellet. Det ligger også en friidrettsarena (mot avgift) 5 kilometer fra Playitas Resort.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokostbuffé, halv- og helpensjon mot tillegg.
  • Kontakt våre selgere på 21 01 75 40 om dere ønsker halv- eller helpensjon over jul og nyttår. Det kommer da et tillegg for julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag.
  • Alle måltider inntas i bufférestauranten på Playitas Hotel eller Playitas Apart.

Når de voksne legger til måltider spiser barn 2–11 år gratis.

Verdt å vite

  • Som gjest på Playitas Annexe sjekker du inn i resepsjonen på Playitas Hotel, cirka 400 meter fra Annexe.
  • Dersom du skal ha med deg egen sykkel, golfbag eller eget surfeutstyr, kan du forhåndsbestille plass i bussen, det koster 350,- kroner. Om du ikke forhåndsbestiller koster det 35 euro som betales ved ankomst.
  • Alle gjester som bor på Playitas Resort må bære hotellets armbånd under oppholdet.

Aparthotel på Playitas Resort er stengt for renovering i perioden 21. april-15. juli 2022. I denne perioden er ikke minigolfbanen, yoga shala og bassengområdet, inklusive barnebasseng og vannsklie, ved aparthotellet tilgjengelig.