Coral Cotillo Beach

Coral Cotillo Beach er et pent hotell et stort bassengområde og den fine stranda Los Lagos Beach på Fuerteventura ligger bare et steinkast unna. På noen få minutter går du inn til den sjarmerende fiskerlandsbyen Cotillo. For en ekstra komfortabel ferie - legg til halvpensjon!

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Superiorrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Roen
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 250 m
Til sentrum: 250 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Coral Cotillo Beach ligger nært den fine sandstranda Playa de Los Lagos. Her kan du ta det med ro på dagtid, bade i bassenget, gå i treningsrommet og spise noe godt. Vil du heller være litt aktiv så er Cotillo perfekt med mange strender som passer alle, fra familier med små barn til litt mer erfarne surfere. Vil du teste surfing kan du leie utstyr til kitesurfing, windsurfing og vanlig surfing på hotellet.

Coral Cotillo Beach har et stort bassengområde med to basseng – et stort basseng og et separat barnebasseng. Bassengene er oppvarmet til minst 22 grader vinterstid. Temperaturen kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Solsenger og en poolbar. Bassenghåndklær mot depositum for gjester i dobbeltrom, bor man i superiorrom er bassenghåndklærne uten depositum.

I hotellets bufférestaurant serveres lokale og internasjonale retter. I poolbaren serveres enklere lunsjretter.

Treningsrom med CrossFit-område utendørs og klatrevegg inkludert. Vannsporter som surfing, windsurfing og kitesurfing mot avgift. Det er en innendørsfotballbane som kan benyttes uten avgift. Padelbane, utstyr og baller mot avgift.

Hotellet har et supermarked og flere butikker som selger klær, delikatesser og sportsutstyr.

Wifi inkludert på hele hotellet. Myntvaskeri. Cirka fem minutters gange til fiskerlandsbyen Cotillo. Cirka 20 kilometer til Corallejo og 35 kilometer til Puerto del Rosario.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffe).

Legger du til halvpensjon er nyttårsmiddag inkludert.

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.30-10.30.
  • Middag kl. 18.30-21.00.

Verdt å vite

Det er byggeaktivitet ved hotellet som pågår mellom kl. 8.00 og 19.00. Støy fra aktiviteten kan oppfattes som forstyrrende.

Alle hotell – El Cotillo & Majanicho

LACASA Cotillo

LACASA Cotillo er et pent leilighetshotell i utkanten av den lille fiskerlandsbyen El Cotillo. rett nedenfor hotellet ligger stranda Playa de Los Lagos. Du bor i fine toromsleiligheter og ordner maten selv om du vil. Her kan du dykke, windsurfe eller sykle.