Coral Cotillo Beach

  • • Alle rom med utsikt
  • • Frokostbuffé inkludert
  • • Legg til halvpensjon

Coral Cotillo Beach er et pent hotell som ligger i vakker natur ved den fine stranda Los Lagos Beach på Fuerteventura. Her er det et stort bassengområde, stranda ligger bare et steinkast unna og på noen få minutter går du inn til den sjarmerende fiskerbyen Cotillo. For en ekstra komfortabel ferie - legg til halvpensjon!

UKENS DEAL: SPANIA

Bestill i dag og få 500,– i rabatt per person på alle pakkereiser til alle våre reisemål i Spania. Bestill med avreiser i perioden 1. mai 2023 – 31. mars 2024. Rabatten er allerede fratrukket de presenterte prisene.
Bestill senest 9. april!

Gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Superiorrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rent, pent og rolig! Godt rom! Selv om vi forventet leilighet, ble vi positivt overrasket.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 250 m
Til sentrum: 250 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Coral Cotillo Beach ligger nært den fine sandstranda Playa de Los Lagos. Her kan du ta det med ro på dagtid, bade i bassenget, gå i treningsrommet og spise noe godt. Kvelden avsluttes i baren på taket. Vil du heller være litt aktiv så er Cotillo perfekt med mange strender som passer alle, fra familier med små barn til litt mer erfarne surfere. Vil du teste surfing kan du leie utstyr til kitesurfing, windsurfing og vanlig surfing på hotellet.

Coral Cotillo Beach har et stort bassengområde med to basseng – et stort basseng og et separat barnebasseng. Bassengene er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid. Temperaturen kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Solsenger og en poolbar. Bassenghåndklær mot depositum for gjester i dobbeltrom, bor man i superiorrom er bassenghåndklærne uten depositum.

I hotellets bufférestaurant serveres lokale og internasjonale retter. Takbaren Teraza har en herlig utsikt over havet. I poolbaren serveres enklere lunsjretter.

Treningsrom med CrossFit-område utendørs og klatrevegg inkludert. Vannsporter som surfing, windsurfing og kitesurfing mot avgift. Det er en innendørsfotballbane som kan benyttes uten avgift. Padelbane, utstyr og baller mot avgift.

Hotellet har bilutleie, supermarked og flere butikker som selger klær, delikatesser og sportsutstyr.

Wifi inkludert på hele hotellet. Bagasjerom. Vaskemaskin mot avgift. Cirka fem minutters gange til fiskerlandsbyen Cotillo. Cirka 20 kilometer til Corallejo og 35 kilometer til Puerto del Rosario. Lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffe).

Legger du til halvpensjon er nyttårsmiddag inkludert.

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.30-10.30.
  • Middag kl. 18.30-21.00.