R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites

 • * For voksen over 16 år

Aldersgrense på hotellet: 16 år

R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites ligger i Tarajalejo og er en oase for voksne gjester. Her venter en deilig og avkoblende ferie i en solseng, bara noen skritt fra stranda. Bo i komfortable rom og All Inclusive inkludert.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Superiorsuite for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Det beste var at vei ikke bodde der, men i leilighetene litt unna.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Til sentrum: 400 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

All Inclusive-hotellet R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites er et hotell for kun voksne. Hotellet deler fasiliteter med søsterhotell R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa der blant annet et treningsrom, spa og tre basseng venter. Det er også her du inntar måltidene som er inkludert i All Inclusive.

På R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites er et utendørsbasseng med solsenger og parasoller samt fem jacuzzier utspredd i hagen. Basseng- og strandhåndklær er inkludert og fins på rommet ved ankomst.

Hotellet har en bufférestaurant der frokost, lunsj og middag serveres. Her er det også en snackbar, poolbar og en lobbybar.

Velutstyrt treningsrom, tennisbane, spa og kveldsunderholdning på søsterhotellet R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa, som ligger vegg-i-vegg. Spa med badstue, hamam, innendørsbasseng, jacuzzi og skjønnhetsbehandlinger - alt mot avgift. Dart, vanngymnastikk, bordtennis og boccia.

Wifi inkludert i fellesområdene. Minimarked. Bil- og sykkelutleie. Parkering. 400 meter til et lite sentrum med noen få restauranter.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.
 • Julemiddag 25.12.
 • Nyttårsmiddag.

All Inclusive

 • Frokostbuffé kl. 8.00-10.30.
 • Lunsjbuffé kl. 13.00-14.30.
 • Snacks kl. 15.30-17.00.
 • Middagsbuffé kl. 19.00-22.00.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 8.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Hotell for voksne skal alltid ha

 • Klassifisering minimum 3+
 • Høy kundetilfredshet
 • Wifi i fellesområdene

Alle hoteller – Costa Calma, Tarajalejo & La Pared

R2 Pajara Beach Hotel & Spa

R2 Pajara Beach Hotel & Spa i Costa Calma er et fint All Inclusive-hotell der barnefamilien trives. Det er et oppvarmet basseng, et hyggelig spa og lekeplass. For den aktive er det et treningsrom, basketballbane og tennisbane. Vil du heller slå deg til ro på klippestranda er det bare å ta trappa ned.

R2 Rio Calma Hotel & Spa

R2 Rio Calma Hotel & Spa ligger litt for seg selv på en liten høyde med vakker utsikt over kysten. Hotellet har en luksuriøs atmosfære som snart gir mersmak. Her er det mange fasiliteter. Halvpensjon er inkludert og du kan velge å legge til helpensjon eller All Inclusive for en mer komfortabel ferie.

La Pared – powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie, og samtidig ha en rolig og avkoblende ferie ved havet. Her står yoga og surf, sammen med gruppetrening og utendørsopplevelser i fokus. Hotellet ligger i naturskjønne og rolige omgivelser med frodige hager og nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker folk som vil lære å surfe fra hele verden. Surfesenteret, som også har utleie, tilbyr bølgesurfekurs daglig. Omgivelsene er perfekte for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge mellom. På hotellet tilbys yoga, tennis og gruppetrening med profesjonelle instruktører likeså treningsrom og perfekte omgivelser for fotturer, løping og sykling.

R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa

Aldersgrense på hotellet: 16 år På R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa på Fuerteventura venter en ferie uten barn i en rolig og vennlig atmosfære. Her veksler du mellom bassengbad, restaurantbesøk, deilige spabehandlinger og lange turer langs stranda.

Melia Fuerteventura

Vil du ha en avkoblende ferie med mye sol og bad er Melia Fuerteventura hotellet for deg. Har du ikke prøvd å windsurfe før har du alle muligheter til å teste nå! Hotellet ligger litt for seg selv ved den lange og populære Sotaventostranda. Vil du heller hvile og ta det med ro kan du velge bassengområdet eller hotellets spa.

Club Drago Park

Velkommen til hyggelige Club Drago Park i Costa Calma. Dette er et godt valg for deg som ønsker en avkoblende og etterlengtet pause. I de fredelige omgivelsene og ved det fine bassengområdet kommer du raskt i feriemodus.

INNSiDE by Melia Fuerteventura

Aldersgrense på hotellet: 16 år INNSiDE by Melia Fuerteventura ligger ved den populære og kjente surfestranda Sotavento, et vakkert hotell med fantastisk havutsikt og avslappende atmosfære. Her kan du ta et bad i bassenget blant palmer og sand, mens du nipper til en deilig drink fra cocktailbaren.

R2 Maryvent Beach

R2 Maryvent Beach ligger i et vakkert okerfarget landskap der havet møter en barnevennlig hvit sandstrand i Costa Calma. Hotellet ligger et steinkast fra strand og har kanskje stedets beste beliggenhet. Her kan du nyte ferien i komfortable leiligheter og Costa Calmas alle restauranter, kaféer og fornøyelser ligger rett rundt hjørnet.

R2 Higos Beach

R2 Higos Beach er et pent og veldesignet hotell i minimalistisk stil med lyse farger og innslag av fargerike innredningsdetaljer. Her kan du bade i den oppvarmede bassenget og nyte av stranda som ligger i passe gangavstand.