Renovert toromsleilighet

Renovert toromsleilighet med terrasse eller balkong, noen med havutsikt. Et soverom med to enkeltsenger. Stuedel med minikjøkken og mulighet for ekstraseng i sovesofa. Planløsning og størrelse på både leilighet og uteplass varierer. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, brødrister, kaffetrakter, vannkoker, smørbrødgrill og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi inkludert. Safe mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1-3

Renovert treromsleilighet

Renovert treromsleilighet med terrasse eller balkong og havutsikt. To soverom med to enkeltsenger i hvert. Stuedel med minikjøkken og mulighet for ekstraseng i sovesofa og enkeltseng. En leilighet har ekstraseng i køyeseng opp en etasje (stige fins). Planløsning og størrelse på både leilighet og uteplass varierer. Trappetrinn i leiligheten. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, brødrister, kaffetrakter, vannkoker, smørbrødgrill og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi inkludert. Safe mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Antall personer: 2-5

Toromsleilighet

Toromsleilighet med terrasse eller balkong, noen med havutsikt. Et soverom med to enkeltsenger. Stuedel med minikjøkken og mulighet for ekstraseng i sovesofa. Planløsning og størrelse på både leilighet og uteplass varierer. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, brødrister, kaffetrakter, vannkoker, smørbrødgrill og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi inkludert. Safe mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1-3

Treromsleilighet

Treromsleilighet med terrasse eller balkong og havutsikt. To soverom med to enkeltsenger i hvert. Stuedel med minikjøkken og mulighet for ekstraseng i sovesofa og enkeltseng. En leilighet har ekstraseng i køyeseng opp en etasje (stige fins). Planløsning og størrelse på både leilighet og uteplass varierer. Trappetrinn i leiligheten. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, brødrister, kaffetrakter, vannkoker, smørbrødgrill og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi inkludert. Safe mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 50 kvm
Antall personer: 2-5