Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Dobbeltrom med to enkeltsenger og mulighet for ekstraseng på sovesofa. Lite kjøleskap og TV. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/hydromassasjedusj og wc. Hårføner. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt eller begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 22 m²
Antall personer: 2-3

Enkeltrom

Enkeltrom med TV. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Lite kjøleskap. Badekar/hydromassasjedusj og wc. Hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 22 m²
Antall personer: 1

Juniorsuiter

Juniorsuiter med to enkeltsenger og mulighet for ekstraseng på sovesofa. Lite kjøleskap som er fylt ved ankomst, påfyll mot avgift. TV. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/hydromassasjedusj og wc. Hårføner. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 32 m²
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Condesa, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 2-3