Be Live Collection Palace De Muro

  • • Fint spa
  • • Rett ved stranden
  • • Legg til halvpensjon

Tiltalende Palace de Muro i Playa de Muro er strandhotellet for deg som lengter etter badeferie – her kan du veksle mellom hotellstranden og bassenget.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Deluxerom for 2 personer. Enkeltrom for 1 person. Suiter for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Det var 9 gangen vi besøkte hotellet og skal tilbake neste år.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Det elegante strandhotellet Be Live Collection Palace de Muro i Alcudia har bassengområde med barnebasseng, gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær og poolbar. Balinesiske solsenger til leie ved bassenget. Bufférestaurant, grillrestaurant og gourmetrestaurant. Pent antrekk i alle restauranter. Rolig VIP-lounge mot avgift. Sykkelutleie.

WiFi mot avgift. Spabehandlinger mot avgift. Gratis bruk av innendørsbassenget, badstue, hamam og jacuzzi i spa-avdelingen. Gratis aerobic. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Gratis bordtennis og biljard. Room service og vaskeriservice mot avgift. Frisør. Lokaltrafikken kan virke forstyrrende.

Måltider

Frokostbuffé. Halvpensjon eller halvpensjon ekstra mot tillegg. Halvpensjon ekstra innebærer at du kan velge mellom buffé og à la carte-middag i hotellets restauranter.