Parque Tropical

  • • Sentral beliggenhet
  • • Fine leiligheter
  • • Oppvarmede bassenger i frodige omgivelser

Hjemmekoselige Parque Tropical ligger sentralt i Puerto del Carmen med kort vei til den fine sandstranden. Fint bassengområde omgitt av frodige planter og palmer. Det er lett å trives i den lune stemningen som råder å hotellet. Hyggelige velutstyrte leiligheter med det du trenger for å ordne det meste selv i ferien på Lanzarote.


Rom/leiligheter

2-romsleiligheter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Fin beliggenhet, koselig anlegg og hyggelige mennesker i resepsjonen
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 250 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Populære Parque Tropical har et frodig bassengområde med både barneseksjon og barnebasseng. Hoved- og barnebassenget er oppvarmet til minimum 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solsenger og parasoller. Håndkleservice mot avgift. Poolbar. Restaurant/snackbar med spanske og internasjonale retter.

Gratis WiFi og internetthjørne i resepsjonen mot avgift. Døgnåpen resepsjon. Nattevakt. Biljard mot avgift. Myntvaskeri. Room service kl. 12.00-21.00. Nivåforskjeller og trapper på hotellområdet. Nærliggende bar og lokaltrafikk kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter. Nærmeste strand er Playa Grande. Den norske sjømannskirken på Lanzarote ligger rett over gaten for hotellet.

Det er miljøstasjoner på hotellet hvor avfallet sorteres for gjenvinning, så bidra ved å kaste søppelet på riktig sted.

Måltider

Ingen.