1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Costa Sal

  • • Herlig bassengområde
  • • Bo i leilighet eller villa
  • • Gratis WiFi på hele hotellet

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

I gangavstand fra sentrum og den fine stranden ligger dette meget hyggelige hotellet. Costa Sal har i tillegg et herlig bassengområde og et godt utvalg av aktiviteter for store og små.


Rom/leiligheter

2-romsleiligheter for 1-3 personer. 3-romsleiligheter superior for 2-5 personer, hvorav 1 barn. 3-roms villaer for 2-5 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene
Spør en gjest

Siste vurdering

Beliggenheten
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 250 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hyggelige Costa Sal i Matagorda-området har et meget pent bassengområde der de to bassengene er oppvarmet vinterstid til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng, gratis solsenger og parasoller. Grillkveld én gang i uken.

Gratis WiFi på hele hotellet. Tennis og biljard, badstue og massasje, alle mot avgift. Lekeplass. Minimarked. Vaskefasiliteter mot avgift. Ca. 250 meter til Matagorda og ca. 3,5 kilometer til Puerto del Carmen. Nivåforskjeller i hotellområdet. Flytrafikken i området kan oppfattes som forstyrrende. Begrenset lokaltrafikk.                       

Måltider

Ingen.
Frokost eller halvpensjon mot tillegg.

Kontakt selgerne våre dersom du vil bestille måltider i juleferien. I denne perioden må det også betales et tillegg for julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag.

Frokost serveres fra kl. 8.00-11.00
Middag serveres fra kl. 18.00

Verdt å vite

Bassengene er oppvarmet vinterstid til minst 20 grader, men det er viktig å merke seg at temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden samt i dårlig vær.