Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8 av 10 Basert på 244 vurderinger
Total vurdering
 
8,0 / 10
Rengjøring
 
8,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,4 / 10
Fasiliteter
 
7,0 / 10
Mat og drikke
 
6,4 / 10
Rom / leilighet
 
8,5 / 10
Service
 
7,7 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

Harry Arne,
Stathelle

+
Fin og solrik beliggenhet i et forholdsvis rolig i et stille og rolig område. Hyggelig betjening.
-
Åpningstider i resepsjon, restaurant og mini marked kan med fordel forbedres.

Bekreftet gjest: 2020-01-18


9 av 10

Marit Helene,
Skammesteim

+
The hotell is placed in a silent area of Puerto Rico. Close to a small center with a lot of nice restaurants and bars. The food store is also placed in this center.
-
The reception could have open every day.

Bekreftet gjest: 2020-01-18


7 av 10

Svein Ragnar,
Haugesund

+
Beliggenhet
-
Standarden

Bekreftet gjest: 2020-01-18


8 av 10

Wenche,
Aksdal

+
sjøutsikten, lett tilgjengelige leiligheter, koselig. Passe stort. Vi trives godt
-
Dette har ikke med hotellet, men Apollo. Det er ikke holdbart at det tar 3 timer fra flyet lander til en er på hotellet. Det var bussturen som tok tid. Alt for mange hoteller, og vanskelig/kunne ikke snu disse store bussene p.g.a. parkerte biler/trafikk. Mange misfornøyde på bussen

Bekreftet gjest: 2020-01-18


10 av 10

Liv Mjåvatten,
Åseral

+
God service. Rent rom og hotellområde. Rolig beliggenhet.
-

Bekreftet gjest: 2020-01-11


8 av 10

Frode,
Søgne

+
Beliggenhet og sol fra morgen til kveld,fikk det rommet vi ønsket, etter å bodd på samme hotell 12 ganger. Nærhet til fine gåturer,veldig rolig og fint nærområde
-
Service i resepsjon og butikk,svært skjelden åpen

Bekreftet gjest: 2020-01-11


9 av 10

Kåre Thom,
Kristiansand s

+
God service
-

Bekreftet gjest: 2020-01-11


4 av 10

Anne Wigdis Johansson,
Stavanger

+
God utsikt. Stor terrasse
-
Dårlig service i resepsjon .

Bekreftet gjest: 2020-01-11


10 av 10

Geir,
Bergen

+
God service fra et hyggelig personale.
-
Litt høyere temp i bassenget.

Bekreftet gjest: 2020-01-11


4 av 10

Inger Kristin,
Stavanger

+
-
Lite info om når butikk og resepsjon var åpen. Veldig mye stengt. Ingen info på rommene om åpningstider. Var et basseng der men porten var låst. Ingen info om du kunne kjøpe frokost eller middag der. Flere dager stengt når vi var der.

Bekreftet gjest: 2020-01-11


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

78% anbefaler hotellet

93 vurderinger
Utmerket
 
27
Veldig bra
 
34
Bra
 
21
Mindre bra
 
6
Dårlig
 
5

Fem siste vurderinger

20.01.2020

Innlegg av Svensenmh Amadores, Spania

En stille og rolig perle for de som vil lade batteriene!

Vi har nettopp kommet hjem fra en uke på Los Veleros. Vi er veldig fornøyd med oppholdet. Leiligheten var stor og relativt nyoppusset. Rent og godt utstyrt. Koselig uteplass med morgensol fra kl 9. Hyggelig betjening, Oppvarmet basseng og fine solsenger. Kort avstand til Olasenteret, med flere veldig bra restauranter og et meget bra supermarked. Stille og rolig, ingen nabostøy.

 
26.12.2019

Innlegg av rebekkalerbrekkg Nærbø, Norge

Rolig hotell, i en rolig del av puerto rico. Me nær det meste.

Et rolig hotell, med mye eldre folk på. Litt barnefamilier, men i fåtall. Lite basseng, men nokk til å svømme litt i og dukke seg i på en varm dag. En litt lang trapp ned til et restaurant hus og matvarebutikk som hadde alt du kan tenke deg. Kjøpte grove bagutter der hver morgen. Rommet vi bodde på var et 3 roms leilighet. Som var veldig passelig for en familie. Greit utstyrt kjøkken med stort kjøleskap. Veldig harde senger. Men et pluss med vanlig dyne. Litt dyr inni leiligheten. Ikke aircondition. Veldig behjelpelig betjening. Men fikk en veldig sint mann som nabo, som heldigvis reiste etter et par dager. Fin beplanting på di nederste leilighetene. 10-15 min ned til havnen/stranden.

 
12.02.2019

Innlegg av PerTore Larvik, Norge

Ekselent beliggenhet til en hyggelig pris

Ligger i den rolige siden av PuertoRico men med kort vei til sentrum. Rett nedenfor er det både dagligvarebutikk og flere meget gode restauranter. Kortvei o m du skal gå tur til Norskeplassen eller over til Arguinguin. Stranden ligger bare 10-15 minutter unna.

 
06.04.2018

Innlegg av Inge E

Stille og rolig

Fredelig hjørne av Puerto Ricco. Rent, og hyggelig personell. Svært god mat på en forholdsvis lite besøkt restaurant. Lite tilrettelagt for barn, men perfekt for voksne folk. Oppvarmet basseng. For funksjonshemmede kan trappene ned til sentrum bli en utfordring. For andre er de bare en ok trimming.

 
25.12.2017

Innlegg av cathrinej2014 Lillestrøm, Norge

Hjemmekoselig leilighetshotell

Los Veleros er et lite og veldig hyggelig leilighetshotell. Det er ikke luksus, men det passer til vårt behov da vi er mye på farten. Leilighetene har nytt kjøkken, og ny sofa. Nye gardiner og nytt interiør i moderne farger. Helt supert. Sengene har endelig fått dyner. Jeg liker ikke bare laken som overtrekk om nettene. Dusjen på badet har litt for liten varmtvannstank. Den holder til en rask dusj dersom man skal både skal shamponere og ha balsam i håret. Når man er en familie tar dusjingen litt tid da man må vente på at vannet skal bli varmt for at neste mann skal dusje. Badebassenget er lite, men nok til vårt behov. Bassenget har fått nytt anlegg, så temperaturen er god. Lå på 25 grader når vi var der. Servicen på hotellet av Daniel er super. Den får 5 stjerner av meg. God beliggenhet i rolig strøk med utsikt. Mye trapper, men det er bare bra for treningens del.