1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
9,1 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Service
 
9,1 / 10
Fasiliteter
 
9,0 / 10
Mat og drikke
 
8,9 / 10
Rom / leilighet
 
8,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,9 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

jan ,
bergen

+
Mat, servicenivå, stell av fellesarealer
-
Fant ingenting som kan forbedres

Bekreftet gjest: 2019-01-19


1 av 10

Rana,
Zreik

+
The Hotel location, toilets and rooms are big enough for family
-
The aim of such a vacation is mainly the swimming, non heated pools easily ruin the entire vacation Disappointed

Bekreftet gjest: 2019-01-05


10 av 10

Leif ,
Birkeland

+
Servicen,topp
-
Renhold og forklaringen på alle fasilteter

Bekreftet gjest: 2018-12-15


9 av 10

J.,
Trondheim

+
Rengjøring, service.
-
Større kjøleskap.

Bekreftet gjest: 2018-12-08


10 av 10

,

+
Helheten. Gjennomført på alle måter.
-
Bedre merking av mat (allergener) på frokost og i menyer. Oppvarmet saltvannsbasseng. Noe støy under frokost, kanskje vanskelig å unngå, men hva med litt behagelig musikk?

Bekreftet gjest: 2018-12-08


10 av 10

Gunnar,
Bergen

+
Beliggenhet, måten hotellanlegget er organisert på (landsbyutforming, god plass i uteområdet, romslige fasiliteter innendørs), svært hyggelig personale.
-
Siden vannet ikke bør drikkes, må en kunne forventet at hotellet stiller rent vann til disposisjon for gjestene, uten at vi må ta det fra minibaren. Det burde også være en vannkoker på rommet. Vi kjøpte en vi kunne bruke. Det burde også være kopper tilgjengelig på rommet.

Bekreftet gjest: 2018-12-01


8 av 10

Morten,
Oslo

+
-
Apollo opplyser ikke om masse byggearbeider, støy fra dette og derfor ikke tilgjengelige fasiliteter. For oss betydde dette at vi hadde et 3-stjerners hotell til en meget høy pris. Vil aldri bestille mer fra Apollo. Reiseleder var klar over byggearbeidene som har pågått over tid. Meget dårlig leveranse fra Apollo.

Bekreftet gjest: 2018-11-28


7 av 10

Tmb,
Krs

+
Ligger sentralt ved promenaden, er normalt veldig stille der, men mye støy pga oppussing Liker trimtilbudet der.
-
Ta bort Unique opplegget - trenger ikke klasseskille på et femstjerners hotell der alle betaler mye Fortsette med den hyggelige frokosten ute på torget

Bekreftet gjest: 2018-11-24


9 av 10

Tom,
Fredrikstad

+
-
Plagsomt mye støy fra ombygging ved bassengområdet! Burde vært opplyst om dette.

Bekreftet gjest: 2018-11-03


10 av 10

Laila,
Fana

+
Supert hotell der alt er fantastisk. Vært der 9 ganger
-
Savnet skilte ved "stille" bassenget som har vært der i alle år.Deilig å kunne lese og slappe av.Det var dumt. De som bodde i suite hadde oransje handduker og spesielle sittesteder med drikke. De var "unike" stod de på skilter. Trodde vi alle var unike i 2018 ...

Bekreftet gjest: 2018-11-03


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

88% anbefaler hotellet

3823 vurderinger
Utmerket
 
2488
Veldig bra
 
893
Bra
 
285
Mindre bra
 
101
Dårlig
 
56

Fem siste vurderinger

18.11.2018

Innlegg av jorunnlov Bergen, Norge

Fantastisk hotell

Vi hadde en fantastisk ferieuke på dette hotellet Vi hadde standard rom: det var stort 43 km med flott bad, eget rom til klær og kofferter 👍 og balkong som hadde utsikt mot omgivelser Vi hadde halvpensjon det kan anbefales Maten var kjempegod på alle måter ingenting manglet Utenfor restauranten var det en stor flott plass med underholdning og musikk hver kveld De ansatte var til en hver tid service innstilte Meloneras i seg selv er et flott sted på Grand Canaria

 
18.07.2018

Innlegg av Maria A

Bra hotell, Overpriset spa

Vi var her en uke i midten av juli. Det er mye å gjøre på hotellet bla. 5 basseng, underholdning hver kveld (også på dagene) og flere resturanter. Vi prøvde å bruke en hver fasilitet for å se hvilken kvalitet det var: Frokost: du finner alt her du kunne tenke deg! Servitørene passer på at du får kaffe om du vil og at bordet er rent og pent Hotellrom: kunne trengt en renovering, ellers har det du trenger. Savner vannkoker og at safen kostet penger for å brukes Hotellets uteområde: Veldig bra underholdning! viste bla. fotball vm på storskjerm og hadde masse aktiviteter for store og små. Det var alltid solseng å finne og mange bassenger å bade i. Ingenting negativt: Spa: veldig rolig og avslappande, som du forventer ett spa skal være. Jeg hadde pedikyr og mankikyr som var vannvittig overpriset. (115€ for begge to) for å lakke neglene og stelle bena. Besøkte ikke resten av spaet men i forhold til menyen virket det meste bare overpriset Treningstudio og aktiviteter: Vi fikk ikke annledning til å bruke treningstudioet men vi brukte tennisbanen. Den var bra og det var ikke så dyrt å låne utstyr bla. Opp i alt var dette et hyggelig opphold med lite mangler og feil, alle serverdigheter(strand og promenade) i umiddelbar nærhet. Et flott hotell som jeg gjerne anbefaler til alle aldersgrupper.

 
16.04.2017

Innlegg av GeirErikN1

Skuffer aldri!

Har tidligere besøkt hotellet flere ganger. Selve hotellet er bygget i ring med den sentrale resepsjonen som kopi av en kanarisk kirke med boenhetene liggende rundt en "Plaza" med bassenger og restauranter. Kort vei til Faro Maspalomas, golf, mm. Nå tilbake i påsken med barnebarn og deres foreldre. Som alltid fantastisk service fra resepsjon, restauranter, rengjøring og room-service. Flott utsikt hvis du booker suite eller rom med havutsikt. Rikholdig frokost og middagsbuffet. Flere oppvarmede bassenger. Fred og ro hvis du ønsker det. Våre minste koste seg på hotellets "sandstrand". Barneklubb på spansk, men moro hver ettermiddag på torvet med delfinen "Panchi"! Negativt: Noe slitte rom, litt maling påkrevet. Men ellers et sted man trives. Kommer gjerne tilbake!

 
11.04.2017

Innlegg av Gro R Grimstad, Norway

Vi kommer garantert tilbake hit!

Fantastisk hotell som fortjener alle de fem stjernene det har! - Store flotte rom og bad med dusj, badekar og bidé. Fantastisk frokostbuffet med et utvalg av mat som bør dekke et hvert behov. Stort utvalg av badebasseng for både voksne og barn (eget basseng med "sandstrand" og et med friskt og deilig saltvann. Mange solstoler så plenty av plass til alle! - Trenger ikke stå opp kl 7.00 for å reservere plass.. Hotellet ligger bare en liten spasertur fra flotte restauranter med særdeles god mat og ellers flotte butikker i et stille område langt fra pruting og feriefyll. Kan anbefales på det sterkeste!

 
08.04.2017

Innlegg av Bente Karin B Vestlandet, Norge

Fantastisk

Beste hotell opplevelse jeg har hatt .Med fantastisk mat både til frokost og middag. Kjempe hyggelig betjening .flotte omgivelser og en avslappende flott beliggenhet .var dette et hotell jeg kan anbefale.