Dobbeltrom

Romslige dobbeltrom med TV og minibar. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Badekåper. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse av varierende størrelse, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 43 kvm
Antall personer: 2-3

Enkeltrom

Store rom med TV og minibar. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Badekåpe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse av varierende størrelse; noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 43 kvm
Antall personer: 1

Juniorsuite Unique

Herlige juniorsuiter med soverom og oppholdsrom med parkett. TV, DVD og minibar. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Badekåper og tøfler. Badekar, dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse av varierende størrelse. Rengjøring 7 ggr/uke. Du får ta del av hotellets konsept Unique med blant annet VIP-frokost som serveres i en egen del av restauranten, VIP-lounge med drikke snacks og gratis internett samt solsenger i en reservert del av bassengområdet.

Romstørrelse: Ca. 80 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Suite Unique

Moderne suiter med ett soverom med dobbeltseng og oppholdsrom. TV i begge rom, og DVD-spiller. Minibar. Badekåper og tøfler. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekar, dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse (varierende størrelse) med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Du får ta del av hotellets konsept Unique med blant annet VIP-frokost som serveres i en egen del av restauranten, VIP-lounge med drikke snacks og gratis internett samt solsenger i en reservert del av bassengområdet.

Romstørrelse: Ca. 96 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn