1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

IFA Hotel Faro Maspalomas

  • • Høy kundetilfredshet
  • • Kort vei til stranden
  • • Unique – bestill rom med ekstraservice

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

IFA Hotel Faro Maspalomas er et hotell for voksne livsnytere! Start dagen med litt yoga eller pilates, etterfulgt av en avslappende stund i jacuzzien. Med strandpromenaden utenfor døren er det bare å rusle av gårde og nyte ferien.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Enkeltrom for 1 person. Superiorrom for 2-3 personer. Deluxerom for 2-3 personer. Juniorsuiter for 2-3 personer. Kampanjerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,8 av 10
Basert på 56 vurderinger
Spør en gjest

Siste vurdering

Personale og beliggenheten.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 100 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Herlige IFA Hotel Faro Maspalomas passer best for voksne gjester. Hotellet har et hyggelig bassengområde med oppvarmet basseng (oktober-april) til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Jacuzzi, gratis solsenger og parasoller. Gratis badehåndklær; bytte mot avgift. Solterrasse på taket for nudister. Kveldsunderholdning.

Gratis WiFi i resepsjonsområdet. Et lite trimrom, tai-chi, pilates, yoga og massasje. Biljard mot avgift. Gratis bordtennis. Room service på dagtid. Frisør. Ingen trafikk.

Unique
Gjester som bestiller suite, juniorsuite, superiorrom eller dobbeltrom med eget basseng får ta del av hotellets konsept Unique. Dette innebærer: prioritert inn- og utsjekking, VIP-frokost i en reservert del i bufférestauranten, reservert del ved bassengområdet med mer luksuriøse solsenger samt tilgang til smaktilsatt vann og frukt, VIP-lounge med et bredt utvalg av snacks, drikke og gratis internett. Ved ankomst får Unique-gjester to små flasker med vin på rommet, tilgang til putemeny og et kit med duftlys, badesalt og badeolje på baderommet.

Måltider

Frokostbuffé. Halvpensjon mot tillegg.

Ta kontakt med selgerne våre dersom du vil bestille måltider i juleferien. I denne perioden må det også betales et tillegg for julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag.