Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,8 av 10 Basert på 41 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
7,8 / 10
Rengjøring
 
8,4 / 10
Service
 
8,1 / 10
Fasiliteter
 
7,5 / 10
Mat og drikke
 
7,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,1 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

Mona,
Oslo

+
Deilig frokost. Store rom. Sjøutsikten.
-
På nettsiden så det ut til at frokosten kunne inntas på forsiden med utsikt mot vannet, men frokostlokalene lå mot baksiden. Det var ganske misvisende.

Bekreftet gjest: 2019-11-02


8 av 10

Kjetil,
Oslo

+
Ligger sentralt i sentrum og ved stranden.
-
Vannkoker til kaffe og te.

Bekreftet gjest: 2019-04-20


8 av 10

Liselotte,
København SV

+
Fin udsigt. Venligt og hjælpsomt personale
-
Elevatorerne fungerede virkeligt dårligt.

Bekreftet gjest: 2019-03-30


9 av 10

Inger-Lise,
Oslo

+
frokosten, betjeningen og havsutsikten
-
heisene må bli bedre!!!!

Bekreftet gjest: 2019-03-30


9 av 10

,

+
Beliggenhet og service generelt
-

Bekreftet gjest: 2019-02-23


8 av 10

John,
Rørvik

+
-
Jeg fikk ikke beskjed fra apollo om tidspunkt for transport fra hotellet på hjemreisen.

Bekreftet gjest: 2019-02-09


9 av 10

Aud ,
Ålesund

+
Beliggenhet, pene rom, nydelig balkong med utsikt, hyggelig betjening, god rengjøring, effektivt og flinkt personale i frokostsalen, riktig god frokost.
-
Skifte ut dårlige hårtørkere!!! Fikse småting som sminkespeil som holder på å falle ned. Mulighet for å lage seg en kopp te eller kaffe på rommet, i det MINSTE en vannkoker! Var litt overrasket at det manglet på et hotell som regner seg som 5stjerners.

Bekreftet gjest: 2019-02-02


8 av 10

Per ,
Kristiansand

+
Beliggenhet.
-
Ustabilt nettverk. Norske TV kanaler falt stadig ut.

Bekreftet gjest: 2018-12-08


7 av 10

Arne,
Sandnes

+
Kjøleskapet var fylt med 4 flasker brus og vann som var til vår forføyning uten kostnader. Et pluss for dette. Greit rom
-
Vi fikk balkong mot bebyggelse, mot havnen. Ved bestilling var det ikke mulig å velge balkong mot stranden, heller ikke mot ekstra betaling. Det bør Apollo endre. At toalett var adskilt fra bad, var uvant, upraktisk. Det ble savnet mulighet for å koke vann til te, kaffe på rommet.

Bekreftet gjest: 2018-12-01


7 av 10

May,
Johansen

+
Beliggenhet. God frokost. Hyggelig , serviceinnstilt betjening.
-

Bekreftet gjest: 2018-11-10


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

38% anbefaler hotellet

661 vurderinger
Utmerket
 
116
Veldig bra
 
231
Bra
 
208
Mindre bra
 
78
Dårlig
 
28

Fem siste vurderinger

01.04.2019

Innlegg av osmasen Aksdal, Norge

Perfekt beliggenhet og utmerket service!

Dette hotellet var vi veldig fornøyd med. Ligger perfekt plassert midt på stranden, men nydelig havutsikt fra balkongen! Rent og triveligt. Frokosten var god, og et pluss med musserende vin. Alle ansatte ved hotellet var vennlige og høflige, og det er viktig! Eneste minus var at heisene ikke fungerte skikkelig. Men totalt sett kan vi anbefale dette hotellet på det varmeste.

 
22.03.2019

Innlegg av AndersZorn Stord, Norge

Sentralt hotell

Jeg var på en konferanse i Las Palmas, og bodde de fire dagene på Hotel Christina. Hotellet ligger sentralt i sentrum, like ved promenaden. Rommene i front har utsikt over stranden. Rommene på baksiden inn mot gaten. Jeg bodde i 6 etasje, og da kunne en se havnen. Innredningen i hotellet har 70/80 tallets preg. Noe er mer moderne, så som resepsjonen. Rommet jeg hadde var forholdsvis romlig. Bad og toalett var adskilt. Det var badekar m/ handdusj. Heldigvis hang den på veggen. Badekar m/handdusj er en dårlig løsning, og traff ned helhetsinntrykket. Et minus var at klimaanlegget kun blåste varme. Heldigvis var det ikke så varmt på natten, og det var mulig å ha open terrassedøren siden jeg lå i 6 etasje. Sengen var romlig og god. TV hadde også NRK, selv om det var ustadig, og til tider falt ut. Hotellet hadde både et lite (ute)basseng og gymsal. Frokost ble servert i samme etasje. Det var et gjennomsnitt utval. Kokt egg (grønt selvfølgelig siden vi er i Spania). Noe kjøttpålegg og oster. Gelé og honning. Bacon (kraftig røkt). Fersk appelsin Juce (presse automat - topp!). Kaffeautomat med ulike type kaffe. Litt varm mat som bønner, pølser etc. Brød i ulike former. Det var selvbetjening. Betjeningen var hyggelig og imøtekommende. Alt i alt et helt Ok hotell - gjennomsnittlig

 
19.03.2019

Innlegg av 992eirikp Oslo, Norge

En ukes ferie i januar

Kona og jeg ønsket oss bort fra snø og slaps en ukes tid, og bestemte oss for Gran Canaria og Las Palmas. Vi har vært sør på øya tidligere, men ønsket oss en byferie denne gangen. Valget falt på hotel Cristina. Vi bestilte rom med terrasse og utsikt mot havet. Vi fikk et meget bra og rent rom, god og stor dobbeltseng, separat bad og wc, tv med mange kanaler og kjøleskap. Det var god dekning med wi-fi i rommet. Hotellet hadde meget bra frokost! Personalet var meget imøtekommende og hyggelige, og tilsammen gjorde dette oppholdet på hotellet meget bra.

 
25.01.2019

Innlegg av Terje I Stavanger, Norge

Bra hotell, bare litt slitt

Lokasjon er perfekt. Helt nede på stranda. Det skal sies at det er flere hotell som ligger slik til i Las Palmas. Frukost helt OK. Husk å bestille eksempelvis stekt egg eller kanskje en omelett fra kjøkkenet. Forsøkte buffet en kveld. Ikke bra! Alt for mange bedre alternativer utenfor hotellet! Rommet var slitt og gammeldags. Måtte nesten sparke opp døren til rommet mitt. Det skal sies at det var rent og fint på rommet og på hotellet generelt. Sjenerende og irritabel røyklukt om man sitter på varandaen eller har døren opp for friskluft. Trekker lett og påtrengende fra naboer.

 
20.01.2019

Innlegg av Knutsdatter Trondheim, Norge

Sentralt hotell

Vi har bodd her to ganger, første gang i 2016. Vi valgte å bo på dette hotellet igjen fordi det ligger sentralt, men også fordi det er rent. Ligger inntil promenaden og tar bare noen sekunder å gå til stranden. Flott bassengområde også, men vi badet kun i havet. Etter norsk standard er ikke dette et 5-stjerners hotell, men det er mye bedre enn de fleste andre i området. Separat toalett og bad. Et tips til de som trenger å vaske noe klær i løpet av oppholdet, sjekk ut pris og kanskje et annet alternativ for vask. Vi har bestilt vask av klær på ferier før, da har det kostet rundt 200kr. 1150kr kostet det her, rensing og stryking. Stykkpris på hvert plagg. Vi forventet en "vanlig" maskinvask. Så vær litt obs på dette. Ellers har hotellet en grei frokost, litt lite utvalg av pålegg og tidvis dårlig utvalg av brød, men noen dager bugner det med ferskt brød. De har også et såkalt "dietthjørne" for de som ønsker det :-) Store deler av to ukers ferie fungerte 1 av 3 heiser (den tredje fungerte heller ikke i 2016). Frustrerende å vente i opptil 7-10 min for å komme seg opp/ned. Siden 2016 har de fått et godt fungerende internett, så bra at du kan streame Netflix faktisk! Alt i alt er det et godt hotell, vi trives her :-)