Rom/leiligheter

Ettromsleilighet

Fine ettromsleiligheter med en dobbeltseng og mulighet for ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, vannkoker, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Dusj og wc, hårføner. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Balkong eller markbalkong, noen med bassengutsikt og andre vender mot havet men har ikke havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 25-32 m²
Antall personer: 1-3

Mindre toromsleilighet

Mindre toromsleiligheter med ett lite soverom med en dobbeltseng. Kombinert oppholdsrom/minikjøkken med lenestol og en mindre sofa. Kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, vannkoker, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Markterrasse med bassengutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 35 m²
Antall personer: 1-3

Større ettromsleilighet

Større ettromsleiligheter med en dobbeltseng og mulighet for ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, vannkoker, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Dusj og wc, hårføner. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Balkong med bassengutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 30-35 m²
Antall personer: 1-3

Toromsleilighet

Romslige toromsleiligheter med ett soverom med en dobbeltseng. Kombinert oppholdsrom/minikjøkken og mulighet for to ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, vannkoker, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Dusj og wc, hårføner. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Balkong eller markterrasse, noen med bassengutsikt og andre vender mot havet men har ikke havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 44 m²
Antall personer: 1-4