Makarska – kulinariske opplevelser og herlig badevann

Makarska

  • • Du kan bade fra strender og klipper

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer. Les mer under respektive reisemål i hvilken periode Apollo Service tilbys.  

En ferie i Makarska by er et møte med en hyggelig liten havneby, som er sentrum for turismen på Makarskas riviera. Her finner du fine strender, god mat og en rik historie i en by som har mye å fortelle den interesserte.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Kredittsjekk utføres av Klarna.
Se Klarnas vilkår »


 

Trailer 4. episode

Svimlende høyder i Makarska med Lisbeth Østergaard

I denne episoden møter vi den danske programlederen Lisbeth Østergaard. Hun har tatt turen til dramatiske Makarska på Kroatias vakre kyst. Lisbeths utfordring blir å kjøre en svimlende Zipline-bane over ravinene.Fakta om Makarska

Transport t/r hotell

Fra flyplassen i Split til de første hotellene i:

  • Makarska tar det cirka 1 time og 30 minutter.
  • Tučepi tar det cirka 1 time og 45 minutter.
  • Podgora tar det cirka 2 timer.

Vær oppmerksom på at transporttiden kan bli betydelig lenger i høysesong når trafikken er tett. Bussen kjøres vanligvis uten reiseleder fra Apollo.

På kombinasjonsreisen med Brač reiser du via havna i Split ved skifte.

Strender

Makarska lokker med en lang og fin strand.

Mer fakta

Været

jan 10°c
feb 11°c
mar 14°c
apr 17°c
mai 21°c
jun 25°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 24°c
okt 20°c
nov 15°c
des 11°c
8,5 av 10 Makarska
Våre gjesters vurdering, Basert på 1490 vurderinger

Alle feriesteder Makarskas Riviera

Podgora

Podgora er en koselig og hyggelig liten by på Makarskas Rivera i Kroatia der du blir tatt imot med åpne armer. Her kan du slappe av på den kilometerlange steinstranda og nyte god mat i byens restauranter. Podgora betyr "under fjellet" og med beliggenheten ved foten av det imponerende fjellmassivet Biokovo ligger alt til rette for en mektig opplevelse, glem ikke kameraet!

Baska Voda

Ved foten av fjellet Biokovo og rett ved havet ligger Baška Voda – en liten kroatisk perle. Et meget hyggelig sted som passer for den som er ute etter å ha det stille og rolig rundt seg. Men selv om det er et rolig sted, så finnes det et utvalg av bademuligheter, restauranter og shopping. Her finnes det en lang og herlig strandpromenade hvor man kan nyte den deilige kveldssola.

Tučepi

På en ferie i Tučepi finner du den kanskje aller vakreste stranda på Makarskas riviera. Den flere kilometer lange rullesteinstranda frister til bading i det deilige vannet, og deilig avkobling i skyggen av furutrærne. Tučepi har også et rikt kulturliv og en spennende historie å by sine gjester.