Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,7 av 10 Basert på 36 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
7,7 / 10
Rengjøring
 
9,1 / 10
Service
 
8,3 / 10
Fasiliteter
 
7,2 / 10
Mat og drikke
 
4,9 / 10
Rom / leilighet
 
7,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,6 / 10

10 siste vurderinger


7 av 10

Gunn ,
Fiskå

+
Hyggelige ansatte. Flott uteområde. Bra bassengområde.
-
Rommene kunne vært pusset opp. De var ganske utdaterte. Hadde vært fint med mer utvalg av snacks og drikke.

Bekreftet gjest: 2019-07-27


8 av 10

Anita,
Skien

+
Hyggelig og flink resepsjonist, renholdere og vaktmester. Alltid serviceminded, blide og imøtekommende. Deilig basseng!
-
Ser at hotellet er under oppgradering, og flere bygninger skal oppdateres kommende år. Det er fint! Håper Apollo har hotellet i sin portefølje også etter oppgraderingen. Det er ikke eget punkt om transfer fra flyplassen til reisemålet. For vårt tilfelle, så er det å sitte på Skiathos i 4 timer og vente på båt til Skopelos, alt for lenge! Det gikk flere båter til Skopelos i mellomtiden. Tidligere har vi ventet 1 time på ferja, og det er ok. Det er også mer behagelig å kunne sitte ute på dekk i en stor ferje, enn å bli stuet sammen i Flying Cat 5, uten Aircondition, i høy sjø. Vi starter hjemmefra kl 01.30, og da blir det mange timers reise når vi i tillegg må vente 4 timer unødvendig på ferje fra Skiathos til Skopelos. Vi ønsker oss tilbake til den store ferja som går tidligere.

Bekreftet gjest: 2019-07-13


10 av 10

Åse,
Stavanger

+
Det lå veldig åpent og fritt i rolige omgivelser. Man kunne morgenbadet i havet rett over gaten. ( Helt flott sted hadde ikke bare vært for de forferdelig hode madrassene. Jg har vært Hellasfarer i over 30 år, har mye erfaring med variable madrasser, madrassene her var rene og fine, men steinharde.)
-
NYE MADRASSER og PUTER. Jeg synes komplekset var meget fint og koselig, men madrassene var så harde at nokjeg aldri mer kommer til å velge det stedet. Sov utrolig dårlig, og jeg har vanligvis et godt sovehjerte. Hadde de bare hatt overmadrasser hadde det kanskje hjulpet. Putene var også skikkelig massive. Dette bør forbedres.

Bekreftet gjest: 2019-07-13


4 av 10

,
Sogn og Fjordane

+
Aircondition , beliggenhet
-
Anlegget trenger en oppussing. Bassengområdet var slitt og det var tydelige mangler på vedlikehold.

Bekreftet gjest: 2019-07-13


5 av 10

Terje,
Dal

+
Stille omgivelser. Nært byen. Rent og greit. Alt på rommet fungerte. Pene fellesområder. Blomstrende og grønt. Damen i resepsjonen var imøtekommende og blid. A/C fungerte fint.
-
Rommene er sørgelige og nedslitte. Jeg bodde på rom 304 hvor balkongen ikke hadde tak/skygge. Da ble den simple, gjennomsiktige parasollen en ubrukelig skygge for solen om ettermiddagen. Wifi’en som man må betale ekstra for er ustabil og ikke verdt prisen.

Bekreftet gjest: 2019-06-29


8 av 10

Sevgi,
Kongsvinger

+
Lite mennesker og rolig atmosfære med hyggelig resepsjonist
-
Gratis Internett (som faktosk virker) og flere solsenger.

Bekreftet gjest: 2019-06-15


10 av 10

Bente,
Hommersåk

+
Sevicen
-
Bedre kjøkken

Bekreftet gjest: 2018-09-29


8 av 10

Gunnar,
Egersund

+
Grei, forholdsvis rolig beliggenhet. Enkelt ujålete funksjonelt hotell med fint basseng. Ikke for dem som er ute etter luksus og snobberi.
-
Madrassene er for harde etter vår smak. Kanskje de kunne hatt noen alternative madrasser eller gode overmadrasser på lur.

Bekreftet gjest: 2018-09-22


5 av 10

Astrid,
4045 Bryne

+
Det var bra rengjøring, stille og rolig.
-
Litt slitt, kjøkkenet lite og dårlig utstyrt.

Bekreftet gjest: 2018-09-15


7 av 10

Ingunn,
Sola

+
Fin beliggenhet
-
Bråkete kjøleskap på rommet, airconditionen kunne ikke settes på lavere enn 26 grader, veldig harde senger

Bekreftet gjest: 2018-09-08


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

75% anbefaler hotellet

68 vurderinger
Utmerket
 
23
Veldig bra
 
26
Bra
 
16
Mindre bra
 
1
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

11.08.2018

Innlegg av 283ole1984 Risør, Norge

Utrolig koselig hotell med personlig service

Har hatt en helt fantastisk uke på Sunrise Village. Fra første stund føler man seg hjertelig velkommen og de ansatte fra resepsjon, renholdere og vaktmester gir utrolig bra og personlig service. Leilighetene og studioene er enkle, men komfortable og ikke minst rene. Har gjennom mine reiser til Hellas aldri opplevd bedre renhold. I tillegg får man rene nye håndklær hver dag. Bassenget er rent og fint og uteområdene velstelt. Fin gåavstand til butikker, restauranter og Skopelos by. Fine turområder rundt hotellet for de som vil vandre blant olivenlunder og på koselige stier og småveier. Parkering for gjester med bil. Hotellet har ikke egen restaurant, men nabohotellet Aelos tilbyr en fantastisk gresk frokostbuffé til kun 5 euro pr person. Anbefaler alle en avslappende og herlig ferie på Sunrise Village ❤️

 
18.06.2018

Innlegg av manshaus Sandnes, Norge

Så bra!!

Et hotell hvor rengjøring, resepsjonstjeneste, leilighet, beliggenhet og standard hage gjør sitt til at vi gjerne kommer tilbake. Dette er virkelig et anlegg som fortjener det beste omdømme! Kanskje kunne det være bedre med gatelys i nærheten av hotellet....

 
13.06.2018

Innlegg av ankaf_13

Veldig bra!

Hadde en uke topp ferie på Skopelos. Bodde på Sunrise Village og det viste seg å være et ypperlig valg. Veldig hyggelig og imøtekommende betjening. Rommet ble rengjort hver dag. Nye håndklær hver dag, selv om vi mente de kunne brukes 2 dager. Leiligheten hadde store rom + terrasse med flott utsikt over sjøen og byen. Her kommer vi, uten tvil, tilbake👍

 
22.07.2017

Innlegg av 82TomG82 Trondheim, Norge

Sentralt, men koselig hotell i rolige omgivelser

Et veldig flott hotell med svømmebasseng og hyggelig betjening. Rommene blir vasket og rene håndklær lagt inn hver dag. Hotellet ligger bare 5 minutters gange unna havna i skopelos og er perfekt for familier på tur. De har gratis wifi på hotellet ,men dette er veldig tregt. Ganske store tom med balkong med utsikt utover bassenget og sjøen for det rommet vi fikk. Alt i alt et hotell å anbefale.

 
01.09.2016

Innlegg av Per Kristian B

Rolig trivelig hotell

Har vært her i 14 dager. Det er et relativt stort rom med ei dobbeltseng, spisebord og kjøkkenbenk. Lite, men greit bad. Innebygd dusj. En fin uteplass som vender ut mot bassengområdet. Er en del slitt inne, men alt er rent. Et velholdt uteområde. Veldig trivelig og hyggelig ansatte. Området ligger i rolige omgivelser. Bystranda ligger rett over veien for hotellet. Er bare en kort spasertur inn til bysenteret.