Stafylos

Velkommen til Stafylos, et familieeid lite leilighetshotell bare 4 kilometer fra Skopelos by. Hotellet ligger på toppen av ås som er dekket av pinjetrær, og har en panoramautsikt over Egeerhavet. Nyt et bassengbad, noe godt å drikke fra poolbaren eller ta turen ned til stranda for en salt dukkert i havet.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rommet var fint. Utrolig god seng og pute. Veldig hyggelig personell som jobbet der. Gratis parkering til leiebil.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 350 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Slapp av på koselige Stafylos som ligger omgitt av en blomsthage i en åsside nært Skopelos by.

På hotellet er det et mindre basseng med flott utsikt over havet og på steinterrassen er det solsenger og parasoller. Hvil ut og nyt noe godt fra poolbaren. Stranda ligger en kort spasertur ned fra hotellet, med klart turkist vann, solsenger og parasoller mot avgift.

De strendene som ligger nærmest er Stafylos og Velanio (Velanio er en nudiststrand), cirka 350 meter fra hotellet. Stranda Stafylos er omgitt av høye grønnkledde åser og består av lyse steiner. Det ligger et par tavernaer ved Stafylos og langs veien inn mot Skopelos by.

Wifi inkludert på hele hotellet og parkeringsplass om det er ledig. Resepsjonen er åpen kl. 7.00-23.00. Strand- og turistområde med gjennomfartstrafikk. Nivåforskjeller inne på hotellet og utenfor.

I Skopelos by er det mange kaféer, restauranter og barer i de koselige brosteinsgatene og smugene. Den lokale bussholdeplassen ligger cirka 50 meter fra hotellet. Dessuten tilbyr hotellet gratis busstransport til og fra sentrum hver ettermiddag/kveld, om du bestiller plass minst en halv time innen avgang.

I nærheten er det gode muligheter for fotturer, sykkelturer, kanopadling og snorkling i de vakre omgivelsene.

Du kan også leie bil og for eksempel se øyas vakre kyst med små fiskebyer og strender som Agnontas, Limnonari, Panormos, Milia eller Kastani.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokost.

Alle hotell – Skopelos

Aeolos Skopelos

Velkommen til hyggelige Aeolos Skopelos! Det store bassengområdet vender mot havet og har gode solsenger å hvile i. Bor du her må du ta en tur inn til Skopelos by, som lokker med små butikker, kaféer og tavernaer, og ligger cirka 500 meter fra hotellet.

Sunrise Village Skopelos

Leilighetshotellet Sunrise Village ligger vakkert til ved kystveien rett utenfor Skopelos by og alle leilighetene er nyrenoverte. Det er gangavstand til både sentrum og stranda, men du kan også bare nyte dagen ved hotellets basseng.

Skopelos Village

Skopelos Village er et populært hotell som ligger svært vakkert til omgitt av blomstrende bougainvillea. Under innspillingen av Mamma Mia bodde noen av skuespillerne her og hotellet har en hjemmekoselig atmosfære.

Aegeon

Aegeon er et familiedrevet hotell som ligger vakkert til på en høyde, rett utenfor Skopelos by. Her kan du bade i bassenget og bare nyte utsikten. Lei gjerne en bil for å se deg om på øya og komme til de fine strendene.

Ariadne

Ariadne på Skopelos er et lite og koselig hotell med vakker utsikt over omgivelsene og havet. Fra hotellet er det gangavstand til stranda. Her kan du nyte en herlig frokost med mange lokale produkter.

Skopelos Summer Homes

Skopelos Summer Homes ligger bare en kort spasertur fra stranda i byen, og de koselige sentrale delene av Skopelos by. Her kan du rusle rundt i omgivelsene og bare nyte av stedets genuine atmosfære. Når sola går ned i havet strømmer folket til de koselige tavernaene og kaféene i havna.

Pension Soula

Familieeide Pension Soula er et populært hotell og byr på tradisjonell gresk frokost der de fleste grønnsakene kommer fra hotelleierens egen kjøkkenhage. Det er kort vei til stranda og om kvelden kan du ta turen til Skopolos by.

Denise

Denise i Skopelos by lokker med fantastisk utsikt fra det lille bassengområdet. Herfra er det gangavstand til både sentrum og strand så hotellet kan bli det perfekte utgangspunktet for din ferie. Vil du utforske øyas strender og nyte lokale spesialiteter på tavernaene ved havet – Denise kan bli din base i denne genuine greske by.