Aegeon

Aegeon er et familiedrevet hotell som ligger vakkert til på en høyde, rett utenfor Skopelos by. Her kan du bade i bassenget og bare nyte utsikten. Lei gjerne en bil for å se deg om på øya og komme til de fine strendene.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Reinhold.utsikten.baseng.størrelsen.fin størrelse ang.hotell rom. Trivelige eiere.
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1,9 km
Til sentrum: 1,3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Like utenfor Skopelos by, med vakker utsikt over byen, ligger Aegeon. Det sies at utsikten skal være ekstra vakker om kvelden, når lyset fra Skopelos by speiler seg i vannet. Her bor du blant oliven- og pinjetrær, nyter roen og den greske gjestfriheten. Hotellet har et bassengområde med vakker utsikt over havet. Et basseng samt solsenger og parasoller. Hver morgen dekkes det opp til frokost. Kaffe eller noe kaldt å drikke finner du i baren.

Wifi inkludert på hele hotellet. Resepsjon med begrenset åpningstid. Deponering i resepsjonen. Trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet. Vi anbefaler en leiebil da det er langt og vanskelig å gå de bratte bakkene ned til Skopelos by. Til Glyfoneri Beach er det 1,9 kilometer og til Glysteri Beach er det 3 kilometer.

Måltider

Inkludert:

  • Frokost.

Alle hotell – Skopelos

Aeolos Skopelos

Velkommen til hyggelige Aeolos Skopelos! Det store bassengområdet vender mot havet og har gode solsenger å hvile i. Bor du her må du ta en tur inn til Skopelos by, som lokker med små butikker, kaféer og tavernaer, og ligger cirka 500 meter fra hotellet.

Sunrise Village Skopelos

Leilighetshotellet Sunrise Village ligger vakkert til ved kystveien rett utenfor Skopelos by og alle leilighetene er nyrenoverte. Det er gangavstand til både sentrum og stranda, men du kan også bare nyte dagen ved hotellets basseng.

Skopelos Village

Skopelos Village er et populært hotell som ligger svært vakkert til omgitt av blomstrende bougainvillea. Under innspillingen av Mamma Mia bodde noen av skuespillerne her og hotellet har en hjemmekoselig atmosfære.

Stafylos

Velkommen til Stafylos, et familieeid lite leilighetshotell bare 4 kilometer fra Skopelos by. Hotellet ligger på toppen av ås som er dekket av pinjetrær, og har en panoramautsikt over Egeerhavet. Nyt et bassengbad, noe godt å drikke fra poolbaren eller ta turen ned til stranda for en salt dukkert i havet.

Ariadne

Ariadne på Skopelos er et lite og koselig hotell med vakker utsikt over omgivelsene og havet. Fra hotellet er det gangavstand til stranda. Her kan du nyte en herlig frokost med mange lokale produkter.

Skopelos Summer Homes

Skopelos Summer Homes ligger bare en kort spasertur fra stranda i byen, og de koselige sentrale delene av Skopelos by. Her kan du rusle rundt i omgivelsene og bare nyte av stedets genuine atmosfære. Når sola går ned i havet strømmer folket til de koselige tavernaene og kaféene i havna.