Skopelos Village

Skopelos Village er et populært hotell som ligger svært vakkert til omgitt av blomstrende bougainvillea. Under innspillingen av Mamma Mia bodde noen av skuespillerne her og hotellet har en hjemmekoselig atmosfære.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Juniorsuiter for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Suiter for 2 personer. Toroms suiter for 2-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Betjeningen
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Skopelos Village er et moderne leilighetshotell med flere bygninger omgitt av velstelte grøntarealer og blomster. Hotellet har to mindre bassengområder med solsenger, parasoller og badehåndklær. Ett av bassengene er delt inn i en litt grunnere og en litt dypere del.

Hotellets kombinerte bar og restaurant Agioli Resto - Bar serverer en frokostbuffé, lunsj samt forskjellige retter på kveldstid fra en førsteklasses meny som bør kombineres med gode viner og drikke, alt bestilles via mobilen med QR-koden på bordet. Lite treningsrom. Massasje mot avgift.

Wifi inkludert i fellesområdene. Hotellet har et lite treningsrom og massasje mot avgift. Romservice fra morgen til kveld. Gangavstand til sentrum. Lokaltrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i noen rom.

Det er cirka 300 meter til liten strand i havna i Skopelos by. Dette er en offentlig strand og tidlig og sent på sesongen er det ikke solsenger her. I høysesong setter tavernaene ut solsenger og parasoller til sine gjester.

Det er mange flotte strender på øya og man kan ta bussen til flere av dem, men det enkleste er å leie bil om du vil oppdage strendene på Skopelos.

Det er cirka 700 meter til bussholdeplassen i havna og cirka 5 kilometer til den større rullesteinstranda Stafilos.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé, serveres fra kl. 8.00 til 11.00.

Alle hotell – Skopelos

Aeolos Skopelos

Velkommen til hyggelige Aeolos Skopelos! Det store bassengområdet vender mot havet og har gode solsenger å hvile i. Bor du her må du ta en tur inn til Skopelos by, som lokker med små butikker, kaféer og tavernaer, og ligger cirka 500 meter fra hotellet.

Sunrise Village Skopelos

Sunrise Village ligger vakkert til ved kystveien rett utenfor Skopelos by og alle leilighetene er nyrenoverte. Det er gangavstand til både sentrum og stranda, men du kan også bare nyte dagen ved hotellets basseng.

Stafylos

Velkommen til Stafylos, et familieeid lite leilighetshotell bare fire kilometer fra Skopelos by. Hotellet ligger på toppen av ås som er dekket av pinjetrær, og har en panoramautsikt over Egeerhavet. Nyt et bassengbad, noe godt å drikke fra poolbaren eller ta turen ned til stranda for en salt dukkert i havet.

Aegeon

Aegeon er et familiedrevet hotell som ligger vakkert til på en høyde, rett utenfor Skopelos by. Her kan du bade i bassenget og bare nyte utsikten. Lei gjerne en bil for å se deg om på øya og komme til de fine strendene.

Ariadne Skopelos

Ariadne på Skopelos er et lite og koselig hotell med vakker utsikt over omgivelsene og havet. Fra hotellet er det gangavstand til stranda. Her kan du nyte en herlig frokost med mange lokale produkter.

Skopelos Summer Homes

Skopelos Summer Homes ligger bare en kort spasertur fra stranda i byen, og de koselige sentrale delene av Skopelos by. Her kan du rusle rundt i omgivelsene og bare nyte av stedets genuine atmosfære. Når sola går ned i havet strømmer folket til de koselige tavernaene og kaféene i havna.

Pension Soula

Familieeide Pension Soula er et populært hotell og byr på tradisjonell gresk frokost der de fleste grønnsakene kommer fra hotelleierens egen kjøkkenhage. Det er kort vei til stranda og om kvelden kan du ta turen til Skopolos by.

Denise

Denise i Skopelos by lokker med fantastisk utsikt fra det lille bassengområdet. Herfra er det gangavstand til både sentrum og strand så hotellet kan bli det perfekte utgangspunktet for din ferie. Vil du utforske øyas strender og nyte lokale spesialiteter på tavernaene ved havet – Denise kan bli din base i denne genuine greske by.

Ionia

Bor du på Ionia, så bor du nær Skopelos bys smale smug og gater som snor seg tett på husene og hyggelige tavernaer på hvert hjørne. Her er det et fint bassengområde med poolbar som serverer enkle måltider. Det er gode bussforbindelser til resten av øya og mulighet for å leie bil.

Pera

Pera har romslige leiligheter med velutstyrte kjøkken og en fantastisk utsikt over Skopelos by og havet. Legger du til gangavstand til den koselige havnepromenaden i Skopelos har du det meste som skal til for å ha en fantastisk ferie!

Rigas

Rigas er et koselig hotell i typisk lokal byggestil og i gangavstand til Skopelos by. I bassengområdet er det solsenger og parasoller og det spilles rolig musikk. I tillegg dufter det godt av blomster fra hotellhagen. Bo i dobbeltrom, superiorrom eller familierom – frokostbufféen er uansett inkludert!

Skopelos Holidays Hotel & Spa

Skopelos Holidays Hotel & Spa venter en ferie i rolige omgivelser og her er det noe for alle i familien. De voksne kan se frem til behagelige spabesøk og for barna er det et fristende bassengområde. Ønsker dere å ha bassenget ekstra lett tilgjengelig kan vi anbefale en bungalow med delt basseng eller kanskje et eget basseng.

Prince Stafilos

Prince Stafilos på Skopelos har et koselig bassengområde for deilige dager i sola, og på bare noen minutter kan du gå til stranda. Mange av råvarene som benyttes til måltidene på hotellet er lokalproduserte og økologiske så smak deg gjennom den genuine greske frokosten som er inkludert hver morgen, og du kan legge til halvpensjon for en skikkelig komfortabel ferie.