Skopelos Holidays Hotel & Spa

Skopelos Holidays Hotel & Spa

 • • Hyggelig bassengområde
 • • Mange fasiliteter
 • • Fine rom og leiligheter

Skopelos Holidays Hotel & Spa venter en ferie i rolige omgivelser og her er det noe for alle i familien. De voksne kan se frem til behagelige spabesøk og for barna er det et fristende bassengområde. Ønsker dere å ha bassenget ekstra lett tilgjengelig kan vi anbefale en bungalow med delt basseng.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-4 personer. Bungalower med delt basseng for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Juniorsuiter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

4,8 av 10
Basert på 5 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 700 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Skopelos Holidays Hotel & Spa er et hyggelig hotell som ligger et stykke utenfor Skopelos by. Hotellet har et bassengområde med basseng og separat barnebasseng. Gratis solsenger og parasoller. Bassenghåndklær. Poolbar.

Hotellets restaurant byr på en fantastisk panoramautsikt over Skopelos by og serverer tradisjonelle, greske retter. Pent antrekk gjelder, det betyr at menn må ha langbukse. Det er også en snackbar og en bar på hotellet.

Gratis wifi i fellesområdene. Romservice mot avgift. Minibasketball og minifotball. Lite treningsrom. Spa med jacuzzi og massasje mot avgift. Nivåforskjeller inne på hotellet. Parkering. Ingen trafikk.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon.
 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé.
 • Lunsj med to retter /salater å velge mellom.
 • Kaffe og kake kl. 16.00-17.00.
 • Middagsbuffé.
 • Ubegrenset med øl, vin, ouzo, juice samt kaffe og te kl. 10.00-22.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å ha med seg bære hotellets All Inclusive-kort som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 11.00 avreisedagen.

Verdt å vite

 • Nivåforskjeller inne på hotellet.
 • Avstanden til stranda på 700 meter gjelder rullesteinstranda som ligger ved havna i Skopelos by. Stranda er en offentlig strand og tidlig og sent på sesongen er det ikke solsenger eller parasoller der. I høysesong er det noen av tavernaene som tilbyr solsenger og parasoller til sine gjester. Rundt omkring på øya er det flere fantastiske strender. Til mange av dem kan man kjøre buss, eller enda enklere er det å leie bil.
 • Ønsker du noe fra middagsbufféen når du ankommer hotellet (etter kl. 21.00) eller få med deg en frokost boks når du reiser hjem (innen kl. 8.00) må du gi beskjed til hotellet minst 48 timer før ønsket måltid.

Alle hoteller – Skopelos

Aeolos (Skopelos)

Velkommen til hyggelige Aeolos på Skopelos! Det store bassengområdet vender mot havet og har gode solsenger å hvile i. Bor du her må du ta en tur inn til Skopelos by, som lokker med små butikker, kaféer og tavernaer, og ligger cirka 500 meter fra hotellet.

Maistros

Maistros er et leilighetshotell som ligger høyt med en flott utsikt over sjøen og vakre Skopelos by med sine hvitkalkede hus og med gangavstand til havnepromenaden i Skopelos.

Sunrise Village

Leilighetshotellet Sunrise Village ligger vakkert til ved kystveien rett utenfor Skopelos by og alle leilighetene er nyrenoverte. Det er gangavstand til både sentrum og stranda, men du kan også bare nyte dagen ved hotellets basseng.

Skopelos Village

Skopelos Village er et populært hotell som ligger svært vakkert til omgitt av blomstrende bougainvillea. Under innspillingen av Mamma Mia bodde noen av skuespillerne her!

Pension Soula

Familieeide Pension Soula er et populært hotell og byr på tradisjonell gresk frokost der de fleste grønnsakene kommer fra hotelleierens egen kjøkkenhage. Det er kort vei til stranda og om kvelden kan du ta turen til Skopolos by.

Aperitton

Aperitton er et hyggelig hotell som ligger på en høyde med flott utsikt over havet og Skopelos by. På hotellet er det et bassengområde og stranda ligger i gangavstand.

Ionia

Bor du på Ionia, så bor du nær Skopelos bys smale smug og gater som snor seg tett på husene og hyggelige tavernaer på hvert hjørne. Her er det et fint bassengområde med poolbar som serverer enkle måltider. Det er gode bussforbindelser til resten av øya og mulighet for å leie bil.

Dimitrios

Velkommen til det enkle leilighetshotellet Dimitrios som ligger i en fjellskråning nært Skopelos by. Fra hotellet har du en herlig utsikt over byen og havet, og vil du slappe av med et bassengbad så kan du benytte bassenget på søsterhotellet Dionyssos. Foretrekker du heller et salt bad så ligger det en liten sandstrand bare en kort spasertur fra hotellet.

Stafylos

Velkommen til Stafylos, et familieeid lite hotell bare 4 kilometer fra Skopelos by. Hotellet ligger på toppen av ås som er dekket av grønnskog, og har en panoramautsikt over Egeerhavet. Nyt et bassengbad, noe godt å drikke fra poolbaren eller ta turen ned til stranda for en salt dukkert i havet.

Rigas Hotel Skopelos

Rigas Hotel Skopelos er et koselig hotell bygd i typisk lokal byggestil og i gangavstand til Skopelos by. I bassengområdet er det solsenger og parasoller og det spilles rolig musikk. I tillegg dufter det godt av blomster fra hotellhagen. Bo i dobbeltrom eller i leilighet – frokostbufféen er inkludert uansett!

Skopelos Summer Homes

Skopelos Summer Homes ligger bare en kort spasertur fra stranda i byen, og de koselige sentrale delene av Skopelos by. Her kan du rusle rundt i omgivelsene og bare nyte av stedets genuine atmosfære. Når sola går ned i havet strømmer folket til de koselige tavernaene og kaféene i havna.

Denise

Denise i Skopelos by lokker med fantastisk utsikt fra det lille bassengområdet. Herfra er det gangavstand til både sentrum og strand så hotellet kan bli det perfekte utgangspunktet for din ferie. Vil du utforske øyas strender og nyte lokale spesialiteter på tavernaene ved havet – Denise kan bli din base i denne genuine greske by.

Aegeon

Aegeon er et familiedrevet hotell som ligger vakkert til på en høyde, rett utenfor Skopelos by. Her kan du bade i bassenget og bare nyte utsikten. Lei gjerne en bil for å se deg om på øya og komme til de fine strendene.

Amalia

Amalia ligger i Skopelos by og er et perfekt utgangspunkt for å utforske både byen, det greske kjøkkenet, den greske øyverden og er du dessuten en ABBA-fan, da har du kommet til det rette stedet. La Skopelos by bli din Summer Night City!