Rhodos by – livlig by med bra shopping

Rhodos by

  • • Sol, bad og storby i ett!
  • • Middelaldersjarme
  • • Bra shopping

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Rhodos by er det perfekte reisemålet om du er ute etter sol og bad i kombinasjon med historie og trendy byliv. Her kan du tilbringe dagene ved stranden, gå på shopping eller slå deg ned i den livlige Mandrakihavna og se på båtene som legger til. Glem ikke å ta en tur gjennom den vakre gamlebyen.

Bestill ferien nå – bestem deg senere!

Vi vil at du skal glede deg til din neste reise – derfor gir vi deg gebyrfri ombooking på alle charterbestillinger i hele 2020 slik at du kan endre både dato, reisemål eller hotell opptil 14 dager før avreise. Se vilkår her.

Spar opptil 2 500,– per person*

Nå har vi lagt til ekstra rabatter på allerede lave priser på alle reiser til Rhodos i april, mai og juni. Prisene varierer fra hotell til hotell og avhengig av avreisedato – så gjør et søk etter dine kriterier og finn ditt favoritthotell.

2 500,– i rabatt gjelder f.eks til Mythos Beach Resort fra Oslo Lufthavn 10.5.20.

Populære hoteller – Rhodos By

Aquarium View

Fra 4 243 NOK

Cactus

Fra 4 840 NOK

Carina (Rhodos)

Fra 3 631 NOK

Ambassador

Fra 3 239 NOK

Fakta om Rhodos by

Mat og drikke

En 2-retters middag koster ca. 110-160 kroner pr. person. En øl ca. 40 kroner.

Transport t/r hotell

Fra flyplassen til de første hotellene i Rhodos by tar det ca. 25 min. Transporten foregår vanligvis uten våre reiseledere.

Strender

Rhodos by har to strender, en på vestsiden og en på østsiden. På den vestre stranden, Windy Beach, lufter det deilig i høysesong. Stranden består av grus og stein og understrømmer forekommer. Den østre stranden, Ellistranden, består av grus og sand.

Mer fakta

Været

jan 13°c
feb 13°c
mar 16°c
apr 19°c
mai 23°c
jun 28°c
jul 31°c
aug 31°c
sep 28°c
okt 24°c
nov 18°c
des 15°c
8,0 av 10 Rhodos by
Våre gjesters vurdering, Basert på 2911 vurderinger