Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,1 av 10 Basert på 126 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,1 / 10
Rengjøring
 
8,1 / 10
Service
 
8,6 / 10
Fasiliteter
 
7,5 / 10
Mat og drikke
 
7,9 / 10
Rom / leilighet
 
7,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,1 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,2 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

,

+
-
Litt harde senger, og mye av drikken var utvannet..

Bekreftet gjest: 2019-08-11


7 av 10

Eva,
Elverum

+
-
Vask av veranda. Mer kaffe ved måltidene.

Bekreftet gjest: 2019-07-03


8 av 10

Jan,
Bergen

+
Hyggelig betjening.Rent og pent på uteområde. Veldig god rengjøring av rommet.
-
Skuffet over kveldsunderholdningen. Ingen underholdning for barn.

Bekreftet gjest: 2019-06-30


10 av 10

Odd ,
Ask

+
God mat, entusiastiske ansatte
-

Bekreftet gjest: 2019-06-16


6 av 10

Hilde,
Trondheim

+
Nær strand og Rhodos by. Fine basseng
-
Sengene var VELDIG harde, bytt madrasser. Dårlig rengjøring, mye maur inne og på verandaen. Vanskelig å finne solsenger, da alle ble reservert før kl. 0900

Bekreftet gjest: 2019-06-02


6 av 10

Knut ,
Stavanger

+
God service i restaurant / bar
-
Dersom man reiser alene trenger man ikke å få det minste rommet uten sol med utsikt til vareleveranser og ventilasjonsanlegg som durer 24/7. Når det betales tillegg fordi man er alene, skal ikke det gå utover standarden på rommet. - Hotellet er svært utsatt ved dårlig vær, vind og regn, da felles områdene var delvis uten tak og vegger.

Bekreftet gjest: 2019-05-19


10 av 10

Edith,
nordvik

+
Veldig hyggelig betjening,og fantastisk god mat
-

Bekreftet gjest: 2019-05-12


7 av 10

Nina,
Tofte

+
Grei beliggenhet. God plass ved basseng og fellesområder
-
I hotellpermen sto det at all incl. opphørte kl 1200 på avreisedagen. Vi planla derfor en tur til Rhodos. Ved utsjekk fikk vi beskjed om at vi hadde all incl hele dagen, siden vi kom så sent første dagen. Dette burde vært opplyst om tidligere

Bekreftet gjest: 2018-10-22


7 av 10

Ingrid og Marte,
Sogn

+
Gratis alkohol (all inklusive)
-

Bekreftet gjest: 2018-09-19


5 av 10

may,
nesbyen

+
Greit rom og hyggelig serveringspersonell i matsal og barene
-
En jakke forsvant fra mitt rom og da jeg meldete fra om dette i resepsjonen, ble jeg møtt med mistenksomhet og et lite "flir", noe som opplevdes meget ubehagelig. Resepsjonisten burde ta et kurs i kundebehandling!

Bekreftet gjest: 2018-09-12


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

73% anbefaler hotellet

326 vurderinger
Utmerket
 
106
Veldig bra
 
125
Bra
 
71
Mindre bra
 
14
Dårlig
 
10

Fem siste vurderinger

19.06.2019

Innlegg av vickybaben Rodos by, Hellas

Helt ok

Koselig hotel med 129rom. Veldig skuffet over buffet maten, overkokte grønnsaker og mye av samme maten hver dag. Sengene er kjempe harde, men noen liker vel kanskje det? Alt for få solsenger foran bassenget, og man må være tidlig ute for å få en solseng. Gjerne før frokost. mange gjester legger fra seg håndklær på solsengene og blir borte halve dagen. Det er tydeligvis helt greit for de ansatte på hotellet. De ansatte er hyggelige og renholdet er bra. Drinkene du får er også helt ok. Lite minimarked ved hotellet. Mer shopping finner du nærmere «The old Town»

 
01.08.2018

Innlegg av Carita N

Fint hotell

Fint hotell med store dobbelt rom, fin veranda mot bassengområde bak hotellet, eller med havutsikt. Godt renhold, serviceinnstilte ansatte, skift av sengetøy og håndklær når man ønsker. All inclusive hotell med helt grei mat og godt utvalg av drikke. Nydelig bassengområde, reint og fint, rikelig med solsenger både ved bassenget, på gressplen og på en takterasse. Vi hadde bestilt dobbeltrom med mulighet for ekstraseng, men fikk en fantastisk leilighet i øverste etasje. Stor balkong med hagemøbler og egne solsenger. Nydelig utsikt og godt med privatliv der oppe i solen. Rolig område, ikke noe stress og mas. Ligger litt utenfor området med restauranter, men en fin spasertur på 15-20 min så når man det meste. Fint å gå strandpromenaden inn til Rhodos by. Billig all inclusive hotell der man får masse for pengene. Fin strand rett over veien. Rolig ferie, koslig bar med sitteplasser ute. Diverse aktiviteter som karaoke, gresk aften, grillkveld mm. Ikke et hotell for ungdommer som vil være nært natteliv og mye action. Men flott for barnefamilier og par som ønsker alt av mat og drikke, sol, basseng og strand. Vi reiser gjerne tilbake hit, trivdes veldig godt her. De ansatte og eiere er meget serviceinnstilt og gjør alt for at ferien skal svare til forventningene.

 
28.08.2017

Innlegg av Lisa M Bergen, Norge

Perfekt mat, hyggelig personale, super rent og nydelig område.

Vi spiste alt i restauranten siden det var så utrolig bra renhold og utbytting av mat (myye god gresk salat, kalv, lam, kylling, stekte poteter, verdens beste is og mye mer). Servitørene fjerner brukte fat raskt og vi såg at de la på helt ny duk på hvert bord noen gikk fra. Nydelig bassengområde med gode drinker i baren, men vi bodde på stranden nesten hele uken siden det var så varmt. Lite folk, en solseng en hel dag koster vel verdt 4euro(man legger bare igjen handduken på sengen hvis man skal opp og spise på hotellet). Stranden ligger rett over veien så man kan gå til og fra hotellet i strandklær. Pass på selv om det ikke er så mye trafikk, bilene stopper stort sett ikke! Der var det sterk sol, deilig vind og kroppstemperatur i havet. Myk, ren sandbunn uten noe tang eller tare. Man kan ligge og flyte i det blanke vannet i timesvis! Rullesteiner på strand over vannet så greit med sandaler. Alt man trenger finner man i en liten butikk ved inngangen til hotellet. Nydelig vei uten trafikk langs havet inn til Rhodos sentrum, med nydelig mur og planter langs veien. Rommene var romslige med eldre "design", ren stil uten noe dill dall. Og suuuper rent! Rengjøring og nye store tykke handduker hver dag. Vi skal tilbake neste år!

 
28.05.2017

Innlegg av ejorunn Klepp, Norge

Nærmest fantastisk

Beliggenheten er perfekt - vindsiden. Flott bassengområde med oppholdsplasser på mange nivåer. Ikke akkurat plass til stup, men tre forskjellige basseng. Her kan du være privat eller menge deg. Gåavstanden til byen er flott. Strandveg uten biler hele vegen. Busstopp rett utenfor hotellet og ellers koster taxi 7-10 Eur. Personalet på hotellet er veldig hyggelig og maten er rett og slett god. Renholdet er perfekt. Nærheten til sjøen er kun over gaten, og jeg vil anbefale å kjøpe et par badesko før du entrer sjøen. Sengene kostet 4 Eur dagen ved sjøen - vel verdt pengene på varme dager.

 
18.09.2016

Innlegg av Bjørg W Porsgrunn, Norge

tykke hvite håndklær og rent

Rent og pent. Veldig hyggelig personale. Dårlig buffetmat. Grønnsakene var vasne og nesten det samme til lunsj og middag hver dag. Kelnerne rydder bort tallerkenen din før du har tygget ferdig siste bit. Kun en restaurant og den er innendørs? Ingenting annet i nærheten, det nærmeste er Rhodos by ca 3 km unna.