Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,1 av 10 Basert på 147 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,1 / 10
Rengjøring
 
8,3 / 10
Service
 
8,7 / 10
Fasiliteter
 
7,6 / 10
Mat og drikke
 
7,8 / 10
Rom / leilighet
 
7,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,2 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,2 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

Annette,
Trondheim

+
Personalet og stemningen. Flott nyoppusset rom med havutsikt i 4.etg.
-
Mat og drikke er litt ensformig og kjedelig, veldig enkel all inclusive

Bekreftet gjest: 2019-09-29


10 av 10

Torill ,
Lillehammer

+
-
Vi synes at all inclusive burde gjelde til man ble hentet av buss som kjørte til flyplassen ved avreise.Det å måtte kjøpe lunsj og middag siste dag,var utgifter vi absolutt ikke visste ville komme da vi bestilte.

Bekreftet gjest: 2019-09-23


10 av 10

Jørgen,
Markhus

+
Stille og rolig. Fin størrelse. Få russere. God mat og drikke.
-
Kunne gå og hente drikkevann selv oppe ved bassenget.

Bekreftet gjest: 2019-09-22


8 av 10

Olov,
Levanger

+
-
Tilgang på kaffe i spisesalen ved lunsj og middag. Bedre vasking av balkong og under seng.

Bekreftet gjest: 2019-09-22


9 av 10

Bente,
Halden

+
Maten og servicen, rengjøringen
-

Bekreftet gjest: 2019-09-18


10 av 10

Aud,
Oslo

+
Veldig bra og fin service
-

Bekreftet gjest: 2019-09-02


9 av 10

Marit,
Trondheim

+
Hyggelig betjening, rent og fint, men maten var ikke etter forventningene. Har bodd på mange allinclusive hotell tidligere, så ble litt skuffet denne gangen.
-

Bekreftet gjest: 2019-08-25


8 av 10

KRISTOFFER,
HUNDVÅG

+
Meget hyggelig og serviceinnstilt personale som husket deg etter kort tid. Rommet lå i 3. etasje med bra terrasse og nydelig seaview
-
Det virket som om all alkohol var tynnet ut

Bekreftet gjest: 2019-08-25


9 av 10

,

+
-
Litt harde senger, og mye av drikken var utvannet..

Bekreftet gjest: 2019-08-11


7 av 10

Eva,
Elverum

+
-
Vask av veranda. Mer kaffe ved måltidene.

Bekreftet gjest: 2019-07-03


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

73% anbefaler hotellet

337 vurderinger
Utmerket
 
110
Veldig bra
 
130
Bra
 
73
Mindre bra
 
14
Dårlig
 
10

Fem siste vurderinger

19.06.2019

Innlegg av vickybaben Rodos by, Hellas

Helt ok

Koselig hotel med 129rom. Veldig skuffet over buffet maten, overkokte grønnsaker og mye av samme maten hver dag. Sengene er kjempe harde, men noen liker vel kanskje det? Alt for få solsenger foran bassenget, og man må være tidlig ute for å få en solseng. Gjerne før frokost. mange gjester legger fra seg håndklær på solsengene og blir borte halve dagen. Det er tydeligvis helt greit for de ansatte på hotellet. De ansatte er hyggelige og renholdet er bra. Drinkene du får er også helt ok. Lite minimarked ved hotellet. Mer shopping finner du nærmere «The old Town»

 
01.08.2018

Innlegg av Carita N

Fint hotell

Fint hotell med store dobbelt rom, fin veranda mot bassengområde bak hotellet, eller med havutsikt. Godt renhold, serviceinnstilte ansatte, skift av sengetøy og håndklær når man ønsker. All inclusive hotell med helt grei mat og godt utvalg av drikke. Nydelig bassengområde, reint og fint, rikelig med solsenger både ved bassenget, på gressplen og på en takterasse. Vi hadde bestilt dobbeltrom med mulighet for ekstraseng, men fikk en fantastisk leilighet i øverste etasje. Stor balkong med hagemøbler og egne solsenger. Nydelig utsikt og godt med privatliv der oppe i solen. Rolig område, ikke noe stress og mas. Ligger litt utenfor området med restauranter, men en fin spasertur på 15-20 min så når man det meste. Fint å gå strandpromenaden inn til Rhodos by. Billig all inclusive hotell der man får masse for pengene. Fin strand rett over veien. Rolig ferie, koslig bar med sitteplasser ute. Diverse aktiviteter som karaoke, gresk aften, grillkveld mm. Ikke et hotell for ungdommer som vil være nært natteliv og mye action. Men flott for barnefamilier og par som ønsker alt av mat og drikke, sol, basseng og strand. Vi reiser gjerne tilbake hit, trivdes veldig godt her. De ansatte og eiere er meget serviceinnstilt og gjør alt for at ferien skal svare til forventningene.

 
28.08.2017

Innlegg av Lisa M Bergen, Norge

Perfekt mat, hyggelig personale, super rent og nydelig område.

Vi spiste alt i restauranten siden det var så utrolig bra renhold og utbytting av mat (myye god gresk salat, kalv, lam, kylling, stekte poteter, verdens beste is og mye mer). Servitørene fjerner brukte fat raskt og vi såg at de la på helt ny duk på hvert bord noen gikk fra. Nydelig bassengområde med gode drinker i baren, men vi bodde på stranden nesten hele uken siden det var så varmt. Lite folk, en solseng en hel dag koster vel verdt 4euro(man legger bare igjen handduken på sengen hvis man skal opp og spise på hotellet). Stranden ligger rett over veien så man kan gå til og fra hotellet i strandklær. Pass på selv om det ikke er så mye trafikk, bilene stopper stort sett ikke! Der var det sterk sol, deilig vind og kroppstemperatur i havet. Myk, ren sandbunn uten noe tang eller tare. Man kan ligge og flyte i det blanke vannet i timesvis! Rullesteiner på strand over vannet så greit med sandaler. Alt man trenger finner man i en liten butikk ved inngangen til hotellet. Nydelig vei uten trafikk langs havet inn til Rhodos sentrum, med nydelig mur og planter langs veien. Rommene var romslige med eldre "design", ren stil uten noe dill dall. Og suuuper rent! Rengjøring og nye store tykke handduker hver dag. Vi skal tilbake neste år!

 
28.05.2017

Innlegg av ejorunn Klepp, Norge

Nærmest fantastisk

Beliggenheten er perfekt - vindsiden. Flott bassengområde med oppholdsplasser på mange nivåer. Ikke akkurat plass til stup, men tre forskjellige basseng. Her kan du være privat eller menge deg. Gåavstanden til byen er flott. Strandveg uten biler hele vegen. Busstopp rett utenfor hotellet og ellers koster taxi 7-10 Eur. Personalet på hotellet er veldig hyggelig og maten er rett og slett god. Renholdet er perfekt. Nærheten til sjøen er kun over gaten, og jeg vil anbefale å kjøpe et par badesko før du entrer sjøen. Sengene kostet 4 Eur dagen ved sjøen - vel verdt pengene på varme dager.

 
18.09.2016

Innlegg av Bjørg W Porsgrunn, Norge

tykke hvite håndklær og rent

Rent og pent. Veldig hyggelig personale. Dårlig buffetmat. Grønnsakene var vasne og nesten det samme til lunsj og middag hver dag. Kelnerne rydder bort tallerkenen din før du har tygget ferdig siste bit. Kun en restaurant og den er innendørs? Ingenting annet i nærheten, det nærmeste er Rhodos by ca 3 km unna.