Sheraton Rhodes Resort

  • • Luksuriøst og moderne
  • • Flott havutsikt
  • • Høyt servicenivå

Elegante Sheraton Rhodes Resort ligger ved stranden i Ixia. Her venter et luksuriøst spa med velgjørende behandlinger og et herlig bassengområde med hele fem bassenger.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom for 1-3 personer. Juniorsuite for 2-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Veldig god service og utrolig hyggelige ansatte. Det var også nok solsenger slik at en ikke treng...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 50 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sheraton Rhodes Resort er et moderne og luksuriøst hotell. Her bor du i frodige omgivelser og med en herlig havutsikt fra de fleste rom. Bassengområde med tre bassenger og ett barnebasseng. Gratis solstoler og parasoller ved bassengområdet og på stranden. Badehåndklær. Poolbar som serverer kalde drikker og enkle retter på dagtid.

Hotellet har flere prisbelønte restauranter: hovedrestauranten Castellania (frokost- og middagsbuffé) og Thèa som byr på herlig havutsikt og gode, greske retter (åpen juni-september). L'Onda har italienske retter på menyen, mens Mediterraneo serverer middelhavsinspirert lunsj. Bordbestilling i hotellets á la carte-restauranter må gjøres dagen før (inngår ikke i hel-/halvpensjon).

Gratis WiFi i lobbyen. Gratis treningssenter samt squash- og tennisbaner (bane må bestilles senest dagen før). Utstyr mot avgift. Spabehandlinger og massasje, badstue og jacuzzi mot avgift. Innendørs basseng. Vannsport på stranden mot avgift. Underholdning, samt barneklubb med engelskspråklig personale. Minibank. Lite shoppingområde med fem butikker. Stranden nås via gangtunnel. Flystøyen kan oppfattes som forstyrrende. Ca. 4 km til Rhodos by. Lokaltrafikk.

Måltider

Frokostbuffé. Halvpensjon eller All Inclusive mot tillegg.

Når voksne kjøper halvpensjon spiser barn 2-11 år for kun 1 krone.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé kl. 7.00-10.30 i restaurant Castellania i sjette etasje.
  • Lunsj kl. 12.00-16.00 (fast meny) i restaurant Castellania i sjette etasje.
  • Middagsbuffé kl. 18.30-21.30 restaurant Castellania i sjette etasje.
  • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 10.00-24.00

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.