Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9 av 10 Basert på 687 vurderinger
Total vurdering
 
9,0 / 10
Rengjøring
 
9,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,1 / 10
Fasiliteter
 
8,8 / 10
Mat og drikke
 
8,4 / 10
Rom / leilighet
 
8,8 / 10
Service
 
9,2 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Beliggenhet . Rolige omgivelser . Gratis solsenger . God plass i spisesal .
-
Rot på utsiden av Hotellet . Fjerne løshunder og katter runt hotellet og runt spisestedene inne i sentrum .

Bekreftet gjest: 2019-08-15


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-08-15


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-08-15


8 av 10

+
Beliggenhet "på" stranden
-

Bekreftet gjest: 2019-08-15


8 av 10

+
Närheten till havet, god plats
-
Toaletter ved bassängområde, utan att man måste gå in på hotellet. En servicestation på stranden, så det inte blir så långt för servitör att hämta dricka/lång väntetid.

Bekreftet gjest: 2019-08-15


10 av 10

+
Beste med hotellet må være maten og bassengene. Alt var perfekt!
-

Bekreftet gjest: 2019-08-15


10 av 10

+
Koselig, mange soner, alltid ledig plass ved basseng. Beliggenhet i forhold til by, strand og flyplass var perfekt. Service med basseng-knapp for å tilkalle folk fungerte supert. Størrelse på hotellet var veldig passelig.
-
Reingjering av balkong. Rekkverk på balkong skygga for utsikt.

Bekreftet gjest: 2019-08-15


9 av 10

+
Veldig god frokostbuffet! Kort vei til strand og Sitia sentrum. Fine rom med stor og moderne tv. Lite støy og musikk på kveldstid. Bestilling av mat/drikke direkte fra alle solsenger, til og med ved stranden!
-
Ekstraseng på rom var vond å ligge i for voksne. Men passer for barn. Kjedelig når folk reserverer solsenger rundt det største bassenget. I snitt var halvparten av solsengene reservert med håndkle hele dagen. Det stod en advarsel om dette ved bassenget, men regelen ble ikke håndhevet av hotellvaktene. Men ved barnebassengene var det heldigvis ledige senger.

Bekreftet gjest: 2019-08-15


6 av 10

+
Nært stranden og «sentrum»
-
Biljard virket av og til, men hotellet hadde ikke noe med det å gjøre, så ingen hjelp å få der annet enn noen kuler i resepsjon. Fotpleie ble utført på en IKEA/JYSK stol, og var en ukomfortabel opplevelse med åpen dør så alle såg inn på rom. Katter gikk inn i restaurant og personalet observerte og ignorerte at de stadig gikk og plaget/tigget mat ved bordene. Fluer på buffeten. Smakløs mat. «Kokk» lagde aldri rikelige porsjoner, så var alltid tomt for «delikatessene» Majones ble bare servert til middag, og var aldri til frokost, selvom vi fikk en liten krukke når vi spurte. Masse døde veps i bassengene. Solsenger ved bassenget var behagelig, men full av gamle svetteflekker. Ingen krydder på mat, så det meste smakte tamt. Kniv og gafler hentet vi alltid selv før vi kunne spise (i skuffene til personalet som hadde som jobb å dekke på dette) Bordene ble jevnlig ryddet, men sjeldent/aldri vasket. Drinker i bar for all inclusive var direkte vond, og cocktail måtte man betale full pris på. Dispenser brus, kakao osv, var ofte tom og ble aldri sjekket for å fylle på, så det smakte utvannet, og av og til helt forferdelig. Grønske/alger i de fleste avløpsrenner rundt basseng som tyder på dårlig hygiene/renhold. Ingen aktiviteter (annet enn morgentrim?) Ingen minigolf, barneunderholdning eller ting å se på annet enn en naturlig palmestrand 2 mil unna? Jeg har naturlig blåbær utenfor huset, men det er ikke særlig turistattraksjon. Personalet virket umotivert og at de bare var der for lønnen sin del. På billetten vår så var vi booket inn på Dobbeltrom med balkong og siden vi bestilte for 2 voksne og 3 barn så tok vi det som en selvfølge at vi da kom på et rom som var dobbelt opp med plass til alle. Det viste seg å være dobbelseng på enkelt rom x2, så vi var separert på to forskjellige hotellrom. (Nokså uproblematisk siden de var rett ved siden av hverandre, men dette burde komme klart frem ved bestilling!!!!) Bildene «lyger» litt i forhold til virkeligheten og selvom det kansk

Bekreftet gjest: 2019-08-15


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-08-15


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

84% anbefaler hotellet

927 vurderinger
Utmerket
 
411
Veldig bra
 
391
Bra
 
92
Mindre bra
 
24
Dårlig
 
9

Fem siste vurderinger

13.08.2019

Innlegg av Haavar83 Straume, Norge

Greit besøk, men ikke 5 stjerner

Hatt et ok opphold her, med alt man trenger for å slappe av på ferie. Vi oppgraderte til all inclusive etter 3 dager med mislykkede forsøk på lokale retter på restaurantene i nærheten, men det ble en noe skuffende opplevelse for 45 EUR pr. dag, å spise «smakløs» mat i buffeten, og alltid måtte leite etter bestikk selv. Ansatte er vennlige, og ingenting å arrestere, men helhetsinntrykket tilsvarer ikke til forventningene i forhold til 5 stjerner! Bar er åpent lenge, men all inclusive «stenger» klokken 22:00, noe som ikke gir helt mening, og om man vil ha en bedre drink, så må man også betale for dette. Spisetider på lunsj er fra 12:30-14:30, og det er ikke mulig å spise noe utenom tidene, så om man vil ha opplevelsen av å ha All Inclusive, så har jeg vert med på langt bedre enn dette. Servering til barn er 1 enkelt måltid, som fiskepinner eller pasta, og dessert osv. falt ikke i smak hos noen av oss. Påfylling i dispenser til brus osv. blir gjort sporadisk og for sjeldent, så utvannet Pepsi, eller smakløs kakao må man belage seg på. Fin plass med kort vei til strand, så om man først skal til Sitia så er det gjerne en av de bedre plassene, men 5 stjerner fortjener de overhode ikke. Terningkast «svak 4»

 
13.08.2019

Innlegg av Kolibrien Bergen, Norge

Flott hotell!

Overraskende bra hotell. Stort og reint rom. Gode senger, til og med skikkelig dyne tilgjengelig. Nydelig mat. Gode solsenger med myk madrass. Hotellet stiller med håndklær til strand/basseng. Hyggelig personale! 5 minutters gåtur til "sentrum" som var forholdsvis kjedelig. En lang rekke med restauranter som alle serverte akkurat den samme maten. Få butikker.

 
21.07.2019

Innlegg av Janander123

Flott hotell med sentral beliggenhet.

Fint hotell med sentral beliggenhet. Kort vei til sentrum med mange restauranter. Hotellet har mange fine uteområder og flere basseng. Strand like ved med gangvei fra hotell. Hotell tilbyr gratis håndkle som kan brukes ved basseng og strand. Kan byttes 3 ganger i uken. Vi hadde rom med utsikt mot sjøen. Fint rom med rengjøring hver dag. Egen A/C på rommet som styres med fjernkontroll. Veldig kjekt med knapp på parasoll på stranden for bestilling av mat og drikke. Gratis solsenger. Frokost var bra med stort utvalg. Busstur fra flyplass tok 15 min. Hyggelig betjening. De stod på fra morgen til kveld. Et veldig kjekt opphold. Sitia er stille og rolig. Anbefales!

 
03.07.2019

Innlegg av 942ketilj Fence, Storbritannia

Dra til sitia

Veldig fin beliggenhet med en flott by! Servicen var veldig bra. Gode solstoler med et fint basseng. Veldig god hjemmelaget appelsinjuice til frokost. Gjennomførte og romslige rom som alltid var rene. God stemning under fotball VM. Anbefales!!

 
07.10.2018

Innlegg av 805sveine Oslo, Norge

Fantastisk hotell!

Bra beliggenhet, flott bassengområde, bra mat og enestående service. Alt i alt er dette et veldig bra hotell og som jeg kan anbefale på det sterkeste. Hotellet ligger med gangavstand til sentrum og like ved stranden.