Sitia Beach

apollo mondo selected

 • • Ca. 15 minutter fra flyplassen til hotellet
 • • Ligger på stranden
 • • Eget spa på hotellet

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Velkommen til Sitia Beach og ett av våre Apollo Mondo Selected-hotell. Høy standard og god komfort er stikkord for ferien her. Sitia Beach er byens beste hotell – med et romslig bassengområde, Club Polly & Mino, svømmeskole og kaffe- og juicebaren Mondo Café. Velkommen til en komplett ferieopplevelse for både par og familier!

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Familierom med 2 ord. senger for 1-4 personer. Familierom med 4 ord. senger for 2-4 personer. Dobbeltrom i etasje for 1-4 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Veldig god frokostbuffet! Kort vei til strand og Sitia sentrum. Fine rom med stor og moderne tv....
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sitia Beach har et romslig bassengområde med fire basseng, hvorav ett barnebasseng. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Poolbar som er åpen fra kl. 12.00 til 18.00 i perioden mai-september. Sandstranden med sitt klare vann er merket med EUs Blått Flagg og ligger bare et steinkast unna. Solsengene og parasollene er gratis for hotellets gjester.

Velsmakende gresk mat
Bufférestaurant med terrasse som serverer kretisk frokost og greske retter basert på lokale produkter. Fem temakvelder i restauranten i løpet av uken. Pent antrekk til middag. Lobbybar som er åpen kl. 10.00-kl. 1.30.

Greek breakfast
På Sitia Beach kan du også smake tradisjonelle greske frokostretter fra hele Hellas. Hotellet har sertifiseringen Greek breakfast, som innebærer at benytter genuine, greske produkter i matlagingen i tillegg til at de tilbyr denne tradisjonelle frokosten.

Velkommen til Mondo Café
På Mondo Café kan du kjøpe ekte gresk kaffe, cappuccino, espresso, spesialkaffe, flere typer ferskpresset juice, lokalt bakverk og iskrem med tilbehør, alt av beste kvalitet. Kaféens personale er opplært av baristaer fra Johan & Nyström. Velkommen til en avslappende stund!

Trening på hotellet
Gratis trimrom med 16 års grense. Gratis morgenyoga fem ganger i uken med skandinavisktalende instruktører. Innimellom tilbys gruppetrenings-timer. Tider og program fås på hotellet. Gratis tennisbaner, minifotball og boule. Gratis aerobics og bordtennis.

Club Polly & Mino og Apollos svømmeskole
I Apollos egen barneklubb, Club Polly & Mino, tilbys barna et bredt aktivitetsprogram. Her er det morsomme aktiviteter som står i sentrum, med mulighet til å lære seg masse nytt som å hilse på landets språk eller lage en lokal rett. Les mer om Club Polly & Mino. I tillegg er det svømmeskole med skandinavisktalende svømmelærere. Les mer om Apollos svømmeskole.

Bestill vår barnepakke
For å gjøre det litt lettere for deg som reiser med mindre barn tilbyr vi barnepakker på Sitia Beach. Barnepakken inneholder trillevogn, barnestol og sprinkel-/reiseseng. Barnepakken bestiller du samtidig med reisen eller i etterkant ved å logge inn på Min reise. Ønsker du bare deler av barnepakken er det også mulig. 

Gratis WiFi og litt til
Gratis WiFi på hele hotellet. Spa med massasje og andre behandlinger mot avgift (aldersgrense 18 år). Det er sykkelutleie på hotellet.

Vei må krysse for å komme til stranden (tunnel finnes). Konferansefasiliteter for opp til 150 personer. Vaskeriservice mot avgift. Bussholdeplass, herfra går blant andre bussen til palmestranden Vai.

Her kan du lese mer om Apollo Mondo Selected.

Måltider

 • Frokostbuffé inkludert.
 • Halvpensjon og All Inclusive mot tillegg.

All Inclusive

Hovedrestauranten:

 • Frokostbuffé kl. 7.00-10.30
 • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30
 • Middagsbuffé kl. 19.00-21.30

Lobbybaren:

 • Kaffe, te og bakverk kl. 16.00-17.00
 • Ubegrenset med øl, vin samt lokale drinker i lobbybaren kl. 10.00-23.00

Aktiviteter:

 • Gratis tilgang til tennis og tennisutstyr (reservasjon kreves)
 • Gratis tilgang til fotball og sandvolleyball
 • Gratis tilgang til sykler

Spaavdelingen:

 • Redusert pris på spabehandlinger.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Sitia Beach har fått utmerkelsen "Certificate of Excellence" av Trip Advisor så mange år på råd at hotellet har nå også fått utmerkelsen "Hall of fame". I tillegg har de vunnet utmerkelsen "Greek Hospitality Gold" 2019.

Sesongvariasjoner

 • All Inclusive kan bare bestilles som tillegg sommer 2019.
 • Sommer 2020 har alle Familierom med 4 ord. senger markterrasse.
Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Mange fornøyde gjester
 • Mondo Café
 • Club Polly & Mino
 • Gratis treningsrom og WiFi

Direkte transport til og fra hotellet

Som gjest på Sitia Beach kan du bestille direkte transport fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for bussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transport samtidig med reisen, eller legger den til under Min reise, dersom du allerede har bestilt.

Sykkel- og løpekart

Vil du trene på Sitia Beach kan du laste ned sykkel- og løpekart:

Go out loop
Secret trail
Windpower loop
Wow loop