Lassion Golden Bay

Lassion Golden Bay ligger i den lille feriebyen Agia Fotia rett utenfor vakre Sitia på Kreta. Her kan du leve slaraffenlivet ved det store bassenget og bare nyte den greske solen. Legg til halvpensjon så blir det hele litt mer avslappende.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Dobbeltrom i bungalow for 2 personer/2-3 personer. Bungalow for 1 person.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

God service, hyggelige ansatte, rolige omgivelser, saltvannsbasseng.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 5 km
Til sentrum: 5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Lassion Golden Bay er et koselig hotell som ligger i den lille feriebyen Agia Fotia, ca. 5 kilometer utenfor sjarmerende Sitia på Kreta. Her nyter du et herlig bassengområde med et saltvannsbassenget, solsenger og parasoller. Helt inntil bassenget ligger poolbaren som serverer frisk drikke. Frister det mer å bade i havet er det en sandstrand ca. 5 kilometer fra hotellet. Til kveldens middag kan du velge mellom å slå deg ned ved hotellets à la carte-restaurant eller ved den lille tavernaen ved resepsjonen. Vil du trene er det tennis mot avgift. Resepsjonen er åpen døgnet rundt.

I Sitias sentrum venter en hyggelig havnepromenade restauranter og barer. I byens trange gater er det mange butikker der du kan handle både klær og suvenirer. Det er ett par lokalbusser som kjører inn til Sitia, men det enkleste alternativet er leiebil.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Tavernaen ved resepsjonen er åpen mellom kl. 14.00 og 22.00.

Sesongvariasjoner

Ettromsleilighetene kan ikke bestilles for sommeren 2019.