Rom/leiligheter

Bungalow med basseng

Bungalow med sove- og oppholdsdel (åpen løsning), TV og minibar. DVD-spiller, aviser og kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Møblert markterrasse med havutsikt og basseng. Rengjøring 7 ggr/uke. Egen innsjekking og sen utsjekking, hvis mulig. Fruktkurv og 1 fl. vin på rommet ved ankomst. Kontinental frokost kan serveres på rommet.
Romstørrelse: Ca. 32 m²
Antall personer: 2-3

Bungalow Seafront

Bungalower ved stranden, med sove- og oppholdsdel (åpen løsning). TV og DVD-spiller. Minibar, aviser, kaffe- og tefasiliteter. Gratis, WiFi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Egen innsjekking og sen utsjekking, hvis mulig. Kontinental frokost kan serveres på rommet.
Romstørrelse: Ca. 32 m²
Antall personer: 2-3

Dobbeltrom

Smakfulle dobbeltrom, noen med vegg-til-vegg-teppe eller fliser. TV og minibar samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 24 m²
Antall personer: 2-3

Dobbeltrom i bungalow

Lyse dobbeltrom med TV og minibar samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badehåndklær for bassenget og stranden finnes i rommet. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 30 m²
Antall personer: 2-3

Enkeltrom

Pene rom, noen med vegg-til-veggteppe. TV og minibar samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 20 m²
Antall personer: 1

Familierom

Familierommene i en treetasjes bygning ved hovedbygningen: En dobbeltseng i oppholdsdelen og to sovesofaer i barnas soverom. Familierommene i bungalower med en dobbeltseng og to barnesenger. De to soverommene er adskilt med en skyvedør og trappetrinn forekommer i begge typer familierom. Alle familierommene har TV og minibar samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 32 m²
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Aquila Rithymna Beach, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.
Antall personer: 2